PT-08, Сонда за ултразвуков дебеломер, 5MHz 8mm

Каталожен № PT-08.
PT-08, Сонда за ултразвуков дебеломер, 5MHz 8mm
Резервна ултразвукова измервателна сонда за дебеломери за стени. Конектор Lemo 00. Честота: 5MHz. Диаметър на контактната пропорция: 8 мм. Обхват на измерване: 0.8mm-300.0mm. Приложение за всички ултразвукови дебеломери.
Цена: 320,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Тази ултразвуковата сонда за дебелина е най-важната част от ултразвуковия измервател на дебелината и тя не може да работи сама.

 

Сондата се използва, като резервна сонда, с която можете да замените вашите предишни преобразуватели или се нуждаете от допълнителни преобразуватели за разширяване на обхвата на измерване.

Спецификации

Модел

5MHz Φ8 (UTG-ST) Стандартна сонда

Обхват на измерване

1,5 ~ 300 мм (стомана).

Диаметър

8 mm

Честота

5 MHz

Работна температура

0 ~ 50 °C

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG