BC-250, Биокамера 250

Каталожен № BC-250.
BC-250, Биокамера 250
BioChamber 250 е пластмасова камера от 250 mL, която може да се използва със сензорите за измерване концентрацията на въглероден диоксид (CO2) и концентрацията на кислород (O2) в затворена система.
Цена: 30,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Тази пластмасова камера (BioChamber 250) е с обем от 250 mL. Тя може да се използва със сензор за газ CO2 и сензор за газ O2 за едновременно наблюдение на нивата на газообразен въглероден диоксид и кислород в затворена система.

 

Камерата да поставете сензора за CO2 в единия отвор, а сензорът за O2 в гумената втулка на другия отвор. Този дизайн поддържа сензора за газ O2 в желаната изправена позиция, като същевременно поставя сензора за газ CO2 в идеална позиция за наблюдение на нивото на въглеродния диоксид.

 

Камерата BioChamber 250 е особено полезна при наблюдение на клетъчно дишане и фотосинтеза.

 

Големият горен отвор осигурява лесен достъп за поставяне, регулиране или премахване на пробата.

 

BioChamber 250 има два сензорни порта. Ако решите да не използвате и двата порта, гумена запушалка с размер 6 пасва плътно във втулката.

 

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG