FPH-BTA, Сензор с плосък рН електрод

Каталожен № FPH-BTA.
FPH-BTA, Сензор с плосък рН електрод
Сензор с плосък рН-електрод за измерване на киселинност/алкалност на разтвори. Има плоска стъклена мембрана, вместо стъклено балонче. Прилага се за измервани на влажни повърхности и много малки количества проби, включително полутвърди такива. Препоръчва се за средните училища, гимназии, техникуми, колежи и университети. Използва се с интерфейсните устройства LabQuest 2, LabQuest Mini и Go!Link. Доставя се заедно с кабел, BNC конектор, усилвател за електроди, разтвор за съхранение на електрода и ръководство за работа.
Цена: 345,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Трис-съвместимият плосък pH сензор е изключително гъвкав сензор. Тъй като стъклената мембрана е плоска вместо обла, тя е по-издръжлива, по-лесна за почистване и позволява измервания на плоска повърхност или по-малки размери на пробите. Той разполага със запечатан, напълнен с гел електрод с двойна връзка, което го прави съвместим с Tris буфери и разтвори, съдържащи протеини или сулфиди. Плоската стъклена форма също го прави полезен за измерване на pH на полутвърди вещества като храни или почвени суспензии.

 

Доставя се заедно с кабел, BNC конектор, електронен усилвател за електроди, pH разтвор за съхранение на електроди и ръководство за работа.

 

Спецификации

Обхват

0 … 14 рН

Тип на електрода

Двойна диафрагма, запечатана, запълнена с гел,
Ag/AgCl и поликарбонатен корпус

Мембрана

плоско стъкло

Разтвор за съхранение

pH 4/KCl разтвор (10 g KCl в 100 mL буферен pH-4 разтвор)

Кабел

1 метър коаксиален с BNC конектор

Работна температура

0 ~ 100ºC

Импеданс

20 kΩ при 25ºC

Време за реакция

98% от целия обхват за 30 s при 25ºC

Видео

Видео

Видео

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG