LS132, Измервател на UV енергия

Каталожен № LS132.
LS132, Измервател на UV енергия
Професионален инструмент за ултравиолетово измерване и откриване на UV енергия и UV интензитет в живачни лампи с високо налягане, халогенни лампи и други източници на UV светлина. Диапазон на спектрален отговор: 315nm-400nm, λp=365nm. Дебелина само 7,6 мм. Дълготрайна устойчивост на висока температура. Доставя се в куфарче, заедно с USB кабел, DC 5V захранващ адаптер, Сертификат и Ръководство за потребителя.
Цена: 560,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

LS132 е професионален инструмент за ултравиолетово измерване и откриване на UV енергия и UV интензитет в живачни лампи с високо налягане, халогенни лампи и други източници на светлина.

 

LS132 UV power puck функцията може да се използва за тестване на интензитета на UV светлината, UV енергията и температурата на източници на UV светлина при различни машини за втвърдяване, машини за UV покритие, сушилни, машини за експониране, печатни машини и друго оборудване.

 

Тази UV мощна шайба приема ултра малък дизайн, няма нужда да се притеснявате, че ще бъдете ограничени от пространството за използване.

 

Основни параметри

1. Диапазон на спектрален отговор: 315nm-400nm, λp = 365nm

2. Диапазон на измерване на мощността: 0-2000 mW/cm²

3. Разделителна способност на мощността: 0,1 mW/cm²

 

Основни характеристики

1. 7,6 мм дебелина, 44 мм ширина

2. Тествайте живачна лампа с високо налягане

3. Дългосрочна устойчивост на висока температура

 

Основни предимства

  • Преносим и компактен. С дебелина от само 7,6 mm и ширина от 44 mm, няма нужда да се притеснявате, че сте ограничени от пространството за измерване с помощта на LS132.
  • Запишете заедно UV мощността, интензитета на UV енергията, температурата и времето за втвърдяване. Стойността на мощността в реално време може да се показва динамично по време на процеса на измерване, а натрупаната стойност на UV енергия, максималната стойност на мощността и времето за втвърдяване могат да бъдат автоматично преброени след измерването.
  • Устойчивост на висока температура. С устойчив на висока температура дизайн и фабрично оборудвано покритие за висока температура, UV-метърът може да работи нормално дълго време в среда от 100℃.
  • Налични са два режима на измерване. Има два режима на измерване. Единият е ръчен режим, който трябва да стартира или прекрати измерването ръчно. Другите са автоматичните режими, които могат автоматично да включват или прекратяват измерването, когато енергийният интензитет, излъчван от източника на светлина, е над или под прага на задействане, който може да бъде зададен.
  • Високоскоростно събиране на данни от 2048 пъти/сек, по-точно измерване.
  • Вграденият таймер може точно да записва времето за UV втвърдяване.
  • Съхранените данни няма да се загубят при изключване на захранването.
  • Квалификации и стандарти. LS132 UV измервател на енергия отговаря на следния стандарт: „JJG 879-2015 Правила за проверка на ултравиолетовите радиометри“

 

Окомплектовка

1 LS132 UV измервател на енергия 1 бр.

2 USB кабел 1 бр.

3 DC5V захранващ адаптер 1 бр.

4 Ръководство за потребителя 1 бр.

5 Сертификат/Гаранционна карта 1 бр.

6 Пластмасова инженерна кутия 1 бр.

 

Спецификации

Предназначение

UV измервател на енергия

Измерване на интензитет на светлината, енергия и температура на живачна лампа с високо налягане

Спектрален обхват

315nm - 400nm, λp = 365nm

Диапазон на измерване на мощността

0 - 2000 mW/cm²

Разделителна способност на мощността

0,1 mW/cm²

Диапазон на измерване на енергия

0 - 999999mJ/cm²

Точност на измерване на енергия

±10%, ±5% (типично)

Скорост на вземане на проби

2048 пъти/секунда

Период на запис

32 мин

Захранване

Акумулаторна литиева батерия 3.7V@400mAh

Дисплей

128 × 64 матричен OLED

Диаметър на пробния отвор

Ø8 mm

Размери

95 мм × 44 мм × 7,6 мм (Д*Ш*В)

Тегло

57гр

Видео

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG