GXP-01M, ПРОТОЧНА ГЛАВА

Каталожен № GXP-01M.
GXP-01M, ПРОТОЧНА ГЛАВА
Проточна глава за индустриални инсталации, където високото налягане не позволява директното монтиране на измервателни сонди и електроди с диаметър 12 мм. Може да се използва за измерване на pH, проводимост (EC) или концентрация на разтворен кислород (DO) във вода. Особено подходяща за измервания в деоксигенирана вода с използване на кислороден метър CO-402.
Цена: 150,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Тази проточна глава GXP-01M се използва в индустриални инсталации, където високото налягане не позволява директното монтиране на електрода. Главата се монтира в страничния отток с помощта на спирателен кран и PVC маркуч 8 x 1,5 mm. За правилното измерване минималният дебит на измерваната течност трябва да бъде 3 ÷ 5 l/h.

 

Измерената течност след измерване се оттича в канализацията или контейнер.

 

GXP-01M е предназначен за електроди, клетки и сензори с диаметър 12 мм.

 

Може да се използва за измерване на pH, проводимост или концентрация на разтворен кислород във водата.

 

По-конкретно, може да се прилага за измервания в деоксигенирана вода с използване на кислороден метър CO-402.

 

Спецификации

Дължина

140 mm

Диаметър

20 mm

Материал на корпуса

Плексиглас

Връзка pd маркуч

8х1,5 mm

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG