MA9071, Eлектролит за окси-мембрани

Каталожен № MA9071.
MA9071, Eлектролит за окси-мембрани
Разтвор за презареждане на диафрагмите (мембраните) на всички уреди и апарати за измерване на разтворен кислород (оксиметри), производство на Milwaukee. Доставя се в пластмасови бутилки от по 230 ml.
Цена: 70,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този електролит се използва за презареждане на диафрагмите на уредите за измерване на разтворен кислород. Разтворът съдържа сребърен нитрат.

 

Доставя се в пластмасова бутилки от по 230 ml.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG