EH-10, Държател на електроди

Каталожен № EH-10.
EH-10, Държател на електроди
Държател на електроди с отвори за задържане във вертикално положение на до 3 електрода или различни сензори и допълнително един сензор за температура. Тежката основа, която гарантира стабилност на целия държач. Рамо и ос, които позволяват движение в кръг на 360º. Рамото позволява задържане на електроди с диаметър на капачката до 16 мм и температурен сензор с диаметър на капачката до 11 mm.
Цена: 140,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този държач (щанд) на електроди представлява важно и практично оборудване за всяка лаборатория, особено полезно по време на измервания на pH, проводимост или други физико-химични измервания.

 

Държачът позволява задържане във вертикално положение на до 3 електрода или различни сензори и допълнително един сензор за температура.

 

Тежката основа гарантира стабилност на целия държач. Рамото, изработено от ABS, е поставено върху оста от неръждаема стомана, което позволява да се движи на 360ºв кръг. Големият обхват на вертикалното движение позволява поставянето на електродите в почти всички необходими позиции.

 

Рамото позволява задържане на електроди с диаметър на капачката до 16 мм и температурен сензор с диаметър на капачката до 11 мм.

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG