E1000-SO2, Газ-анализатор на серен диоксид, SO2

Каталожен № E1000-SO2.
E1000-SO2, Газ-анализатор на серен диоксид, SO2
Преносим единичен газов детектор за измерване концентрацията на серен диоксид (SO2) във въздуха (0~30 ppm). Сменяем интелигентен сензорен модул, визуална, звукова и вибрационна аларма, само тест след включване. Захранва се с литиева батерия (DC3.7V 1800mAh). Защита от проникване: IP66. Доставя се с всичко необходимо за незабавно започване на измерване.
Цена: 985,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този акумулаторен единичен газов детектор е предназначен за наблюдение на токсичния газ серен диоксид (SO2) във въздуха (0~30 ppm). Той измерва газа непрекъснато и показва концентрацията му и подава аларма, когато възникне риск. Чрез приемането на интелигентен сензорен модул е лесно за подмяна и поддръжка от самия потребител.

 

Газ-детекторът е искробезопасен инструмент, който може да извършва непрекъснато откриване на запалими и токсични газове. Подходящо е за откриване на изтичане на запалими и токсични газове в подземни тръби или мини и осигурява безопасността на работниците, предпазва съоръженията от унищожаване.

 

Детекторът, използващ сензор с отлично качество, прави детекция по пътя на естествената дифузия. Има добра чувствителност и повторяемост. Детекторът използва вграден MCU контролер, лесен за работа.

 

Обвивката приема специален материал с висока якост и анти-гладка гума, с характеристики на водоустойчивост и прахоустойчивост.

 

Основни характеристики и предимства

  • Сменяем интелигентен сензорен модул
  • Искробезопасен
  • Визуална, звукова и вибрационна аларма
  • Регулируеми нива на аларма и стойност за калибриране на диапазона
  • STEL и TWA аларма за токсични газове
  • Управление на пароли
  • Часовник в реално време
  • Самотест след включване
  • Функция за самодиагностика и самокоригиране

 

Приложение

Стоманодобивни заводи, нефтохимически заводи, петролна промишленост, корабостроителница, пречиствателна станция, мина, електроснабдителни работи и др.

 

Окомплектовка

Ръководство за експлоатация, капачка за калибриране, зарядно устройство, отвертка.

 

Спецификации

Газ за измерване

SO2

Диапазон на измерване

0 ~ 30 ppm

Тип сензор

Електрохимичен

Тип на измерване

Дифузно

Време за реакция

T90<30s

Дисплей

LCD екран

Звук

≥85dB на 1m

Алармен метод

Визуални, звукови и вибрационни сигнали

Батерия

DC3.7V 1800mAh литиева батерия

Време за зареждане 4-6ч

Дневник на събития

10 000 събития

Работна температура

Токсични газове: -20℃~50℃

Горими: -40℃~70℃

Работна влажност

<95%RH (без кондензация)

Корпус

Гумен корпус

Размери и тегло

108×61×36mm, около 190g

Ex клас

Ex ib IIC T4

Защита от проникване

IP66

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG