LW410XW/D/SP10, Wi-Fi хидростатичен нивомер (0,5~4m)

Каталожен № LW410XW/D/SP10.
LW410XW/D/SP10, Wi-Fi хидростатичен нивомер (0,5~4m)
Комплект за измерване нивото на вода и водни разтвори в резервоари, контейнери и пр. с височина 0,5~4m. Състои се от един хидростатичен сензор (SP10), който измерва нивото и изпраща по безжичен път резултатите на приемна станция с дисплей с Wi-Fi интерфейс (LW410XW/D). Височина на резервоара от 0,5 до 4 m. Безжичен обхват между двете устройства до 1000 метра в празно пространство. Показване на нивото в литри (L), проценти (%) и кубични метри (m3). И двете устройства се захранват с батерия. Приемникът от своя страна изпраща данните чрез Wi-FI на един облачен уеб портал Navis Level LiveData. Доставя се в комплект с измервател, приемник, батерии и ръководство за работа.
Цена: 1 680,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този комплект се състои от една хидростатична измервателна сонда (SP10) и един приемник/дисплей (LW410XW/D) с външна антена и Wi-Fi интерфейс. Комплектът е предназначен да измерва нивото на вода и други водни течности. Използва се при широк спектър от контейнери и резервоари с височина от 0,5 до 4 m. Измерването се извършва посредством потопения във водата сензор, който има антена и който изпраща измерените данни (разстояние до 1000 m) към Wi-Fi приемника. Приемникът от своя страна изпраща данните чрез Wi-FI на един облачен уеб портал Navis Level LiveData. Данните могат да се разглеждат безплатно в уеб браузър, като се използва URL: www.level.navis-livedata.com.

 

Доставката включва измервателна сонда (SP10) свързани директно към трансмитер с външна антена, приемник/дисплей с Wi-Fi интерфейс (LW410XW/D), захранващ адаптер, батерии и ръководство за работа.

 

SP10 хидростатичен сензор с трансмитер

Потопяемият сензор SP10 измерва хидростатичното налягане. Сензорите са предназначени за измерване на ниво във водоеми, басейни, канали, язовири и кладенци.

Чрез свързване към предавателя сигналът или измерването могат да бъдат предавани безжично на разстояния от няколко километра.

 

Основни характеристики и предимства на измервателната сонда с трансмитера:

 • измерване нивото на водата в резервоари и сборници
 • измерване нивото на водата в кладенци, реки и езера
 • измерване на нивото на различни течности в областта на пречистването на отпадъчни води, хигрометрия, металургия, химическа индустрия
 • безжично измерване на ниво (в комбинация с предавател на Navis)
 • 0,5%, 0,25% или 0,1% точност
 • здрав дизайн от неръждаема стомана
 • диаметър 27 мм
 • мембрана от неръждаема стомана 316L

 

LW410XW/D WiFi Приемна станция с дисплей и 4 релета

Тази приемна станция е предназначена да приема изпратените от измервателните сензори резултати за нивото на резервоара. Приемането на данните става посредством външна антена. Приетите резултати се показват на графичен LCD дисплей с подсветка. Възможна е едновременна комуникация с 1 до 4 сензора. Показване на нивото в литри (L), проценти (%) и кубични метри (m3).

Безжичният обхват на приемане на данни от сензора е до 1000 метра в празно пространство. Възможно е безжичният обхват да се удължи до 2000 м чрез използване на Yagi антена (опция).

Приемникът също изпраща данните чрез Wi-FI на един облачен уеб портал Navis Level LiveData. Данните могат да се разглеждат безплатно в уеб браузър, като се използва URL: www.level.navis-livedata.com

 

Основни характеристики и предимства

 • показване на данни за нивото от 1 до 4 резервоара
 • оптична и звукова аларма на високо и ниско ниво (Hi и Lo)
 • 4 програмируеми алармени релейни изхода
 • 4-20mA изход
 • безжичен обхват до 1000 м (опция до 2 км с Yagi антена)
 • програмируема форма на резервоара
 • съвместим с голяма гама от капацитивни и ултразвукови безжични сензори за ниво
 • показва обема на течността в литри (L) и проценти (%)
 • показва дневни и месечни графики на историята на нивата
 • Wi-Fi изход за изпращане на данни към уеб интерфейса на Navis LIVEDATA

 

Доставката включва измервателни сензорни кабели (SP10) свързани директно към трансмитер с външна антена, приемник/дисплей (LW410XW/D), захранващ адаптер, батерии и ръководство за работа.

 

Спецификации

WiFi Приемник с дисплей LWXW410/D

 

Възможна комуникация

От 1 до 4 резервоара

Мерни единици

Литри (L),

проценти (%)

кубични метри (m3)

галони

Аларми

Ниско ниво, Високо ниво

(червен светодиод и звукова аларма)

Звукова ялярмя

93 dB/30 cm

Опресняване на дисплея

На всеки 5 секунди

Резолюция

0,1%

Работна температура

-10 ... +50°C

Работна честота

868 MHZ

Антена

50 Ohm, SMA конектор

Безжичен обхват

До 1000 m в празно пространство

Опция до 2000 m с Yagi антена

Захранване

12-24 V DC

Консумация

Max 500 mA

Изходи

4 x реле, номинален контакт 2 A/24 V,

програмируеми със закъснения за включване и изключване

Скорост на Wi-Fi предаване на данни

на всяка 1 минута

Wi-Fi честота на предаване

2,4 GHz

Wi-Fi обхват

до 20 метра

Размери

150 x 80 x 55 mm

Тегло

260 g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG