PCT400, WiFi система за почвена влага

Каталожен № PCT410_ PCT420.
PCT400, WiFi система за почвена влага
Wi-Fi Портал (Gateway) със сонди за влага на почвата. Подходяща за използване, както вътре, така и навън. Безжично предаване на данните от сондата към Портала на разстояние до 100 метра. Порталът може да наблюдава максимално 8 безжични почвени сонди едновременно. Ще бъде изпратен имейл, ако действителната стойност спадне под стойността на предупреждението. Доставя се в комплект с 1 бр. Gateway, 1бр. безжична сонда за почвена влага, USB захранващ адаптер и ръководство за работа. Допълнителни сонди се поръчват отделно.
Цена: 170,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Тази безжична система за следене на почвената влага се състои от една WiFi станция (Gateway, шлюз, портал) и една безжична сонда за почвена влага.

 

Безжичният WIFI метеорологичен шлюз (Gateway) има вградени сензори за вътрешна температура, влажност и барометрично налягане.

 

Сондата за почвена влага измерва съдържанието на вода в почвата. Измерената почвена влага се изпраща на всеки 72 секунди безжично към Gateway. Получените данни могат да се видят в безплатното приложение на телефон, таблет или компютър.

 

Безплатното приложение позволява достъп до вашите текущи и исторически данни локално или отдалечено. След като се регистрирате в безплатната услуга, вие ще можете да имате достъп до вашите исторически данни в графичен или табличен вид.

 

Тази Gateway-система прави данните за влажността на почвата от безжичния сензор (сонда за почвена влага) достъпни във вашия WiFi мрежа. Вие ще можете да четете резултатите по целия свят.

 

Измерените данни се актуализират всяка минута. Сондата е подходяща за използване както вътре, така и навън на разстояние до 100 метра между Gateway и сондата. Порталът може да наблюдава максимално 8 сонди едновременно. Ще бъде изпратен имейл, ако действителната стойност потъне под стойността на предупреждението.

 

Освен това Gateway има вградени сензори за измерване на температура, влажност и барометрично налягане в точката, където е инсталиран порталът.

 

Захранването на Gateway става от електрическата мрежа, а на почвените сонди посредством една батерия от 1,5 V.

 

Gateway със сондата прави данните за влажността на почвата от сензора за почвена влага достъпни във вашия WiFi. Сензорът за влажност на почвата изпраща радиосигнал (868 Mhz) към шлюза и не се нуждае от Wi-Fi достъп.

 

Настройките на системата са лесни и стават бързо:

  • Инсталирате Gateway близо до вашия WiFi рутер с APP Ecowitt (безплатно).
  • Gateway има вграден сензор за измерване на температура, влажност и барометрично налягане.
  • Инсталирате сондата за влажност на почвата, за да четете данни за влажността на почвата (както за вътрешна, така и за външна) на разстояние до 100 метра от Gateway.
  • Порталът може да наблюдава до 8 сензора за влага на почвата. Системата се доставя с една сонда за почвена влага, а допълнителните сонди се поръчват отделно.
  • След инсталация можете да четете всички данни (температура, влажност, атмосферно налягане и влажност на почвата) по целия свят с APP Ecowitt.
  • Табло с графики и данни в реално време (актуализирано всяка минута), достъпно от всяка точка на света.
  • Възможност за настройка на предупреждение и получаване на имейл, когато действителната стойност е по-ниска от нивото на предупреждение (напр. когато нивото на влажност на почвата е под 20%).
  • можете да зададете часова зона и дата, да управлявате други сензори, да преглеждате сигнала на сензора и състоянието на захранването.
  • Цифрови данни за времето: Позволява достъп до вашите текущи и исторически данни локално или отдалечено.

 

Окомплектовка

Доставя се в комплект с 1 бр. Gateway, 1бр. безжична сонда за почвена влага, USB захранващ адаптер и ръководство за работа. Допълнителни сонди се поръчват отделно.

 

Спецификации

Измервани параметри

Влага но почвата (безжична почвена сонда)

Температура, влажност и налягане (WiFi Gateway

Обхват на измерване

Влага на почвата: 0% ~ 100%

Температура на въздуха: -10°C ~ 60°C

Влажност на въздуха: 1% ~ 99%

Атмосферно налягане: 300 ~ 1100 hPa

Резолюция

Влага на почвата: 1%

Температура на въздуха: 0,1°C

Влажност на въздуха: 1%

Атмосферно налягане: 0,1 hPa

Точност

Влага на почвата: ±3%

Температура на въздуха: ±0,1°C

Влажност на въздуха: ±5%

Атмосферно налягане: ±5 hPa

Захранване

Gateway: захранващ адаптер DC 5V (USB връзка)

Сонда за почвена влага: 1,5V AA алкална батерия

Живот на батерията: до 12 месеца

Безжичен обхват между Gateway и сондата

До 100m на открито

Честотен обхват между Gateway и сондата

868Mhz

Интервал на отчитане е предаване на данни

70-72 секунди

IP защита на сондата

IP66 водоустойчив

Размери

Gateway: 3.5х6.2х1.2см

Сензор за почвена влага: 7,5cm дължина

PCT400, Допълнителна безжична сонда за влага на почвата

Безжична радио сонда за измерване влага на почвата. Обхват от 0 до 100%. Работи само в комбинация с приемна станция (Gateway, Портал, Шлюз). Измерва влагата и изпраща радиосигнал (868 Mhz) към Gateway всяка минута. Gateway се грижи да предостави данните във вашата WiFi мрежа. Един Gateway може да наблюдава едновременно до 8 сонди за почвена влага.

 

Цена: 85,00 лв. без ДДС

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG