FG-104TR, Тестер за твърдост на почвата

Каталожен № FG-104TR.
FG-104TR, Тестер за твърдост на почвата
Универсален пенетрометър за измерване на сухата плътност на почвата. Обхват на измерване от 0kg до 100kg (0N ~ 1000N). Показва връзката между проникването и водното съдържание на почвата и връзката между обема на почвената вода и компактността. Намира приложение за тестване на всички видове насипна почва, глина, пясък и смесена почва след валцуване.
Цена: 480,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този универсален тип пенетрометър се основава на геотехническия експеримент: проникването в почвата и сухата плътност на почвата, връзката между проникването и водното съдържание на почвата и връзката между обема на почвената вода и компактността, всичко това само с един уред.

 

Чрез измерване на съпротивлението на проникване и използване на приложими таблици може бързо да се получи сухата плътност и след това бързо да се изчисли коефициентът на уплътняване. Това са два основни технически параметри на почвата.

 

Намира приложение за тестване на всички видове насипна почва, глина, пясък и смесена почва след валцуване.

Основни характеристики и предимства

  • Висока точност и висока резолюция.
  • Цифров дисплей.
  • С 3 мерни единици за избор и преобразуване, N, kg, lb,
  • С функция за задържане на пикова стойност.
  • С 10 минути автоматично изключване и ръчно изключване.
  • Захранването може да бъде осигурено от алкална батерия или 5V DC захранване.

 

Спецификации

Обхват на измерване

0kg-100kg (0N-1000N)

Дълбочина на измерване

От 0см до 30см

Захранване

2 AA батерии

Точност

≤0,25%

Функции

Автоматично изключване

Пиково  задържане.

Ръчно  нулиране.

Тегло

инструмент 415 g,

дръжка 295 g,

прът на сондата 380 g.

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG