ECF-1B, ЕС-Клетка за проводимост

Каталожен № ECF-1B.
ECF-1B, ЕС-Клетка за проводимост
Клетка за проводимост за непрекъснати измервания на проводимост или соленост на чиста вода и вода с ниско съдържание на утайки. Тази клетка може да се използва и за измерване на силни киселини или основи и в течности със средно съдържание на соли. Обхват на измерване от 0 до 400 mS/cm. 2 метални електрода (пръчки), поставени вътре в измервателната клетка. Резба и конектор, разположени от горната страна, позволяват завинтването на клетката в потопяемата глава. Използва се с потопяемите глави: GXZ-1t; GXZ-2т; GXZ-3t и с преносимата глава GXZ-3tk, която работи с преносими мултифункционални измервателни уреди.
Цена: 260,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Тази клетка за проводимост (ECF-1B) е проектирана за непрекъснати измервания на проводимост или соленост на чиста вода и вода с ниско съдържание на утайки.

 

Тази клетка може да се използва и за измерване на силни киселини или основи и в течности със средно съдържание на соли.

 

Клетката измерва в диапазона 0 ~ 400 mS/cm, което позволява използването му в много приложения.

 

Основните предимства на клетките са: точност, лесно почистване, устойчивост на електродите на корозия и достъпна цена.

 

ECF-1B има 2 метални електрода (пръчки), поставени вътре в измервателната клетка. Металните електроди са лесни за почистване и устойчиви на механични повреди.

 

Корпусът е снабден с капак за електроди, който може лесно да се отстрани за почистване на електродите.

 

Резбата и конекторът са разположени от горната страна и позволяват завинтването на клетката в потопяемата глава.

 

Този тип клетка се предлага със следните потопяеми глави: GXZ-1t; GXZ-2t; GXZ-3t и за преносима глава GXZ-3tk, която работи с преносими мултифункционални измервателни уреди.

 

Спецификации

Обхват

0 ~ 400 mS/cm

K константа

0.45 ±0.05 cm-1

Работна температура

0 ~ 60°C

Диаметър

12.0 mm ±0.5 mm

Размери (mm)

120 mm ±5 mm

Материал на тялото

PVC

Конектор

chinch с M16 резба

Потопяеми глави

Описание

Цена, лв. без ДДС

  1.  

GXZ-1t

Потопяема глава за една измервателна функция (дължина 1m) с вграден температурен сензор, без предусилвател и без електроди.

470,00 лв.

  1.  

GXZ-2t

Потопяема глава за две измервателни функции (дължина 1m) с вграден температурен сензор, без предусилвател и без електроди.

500,00 лв.

  1.  

GXZ-3t

Потопяема глава за три измервателни функции (дължина 1m) с вграден температурен сензор, без предусилвател и без електроди.

530,00 лв.

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG