Нано силициеви люспи, 5g

Каталожен № 233-005A.
Нано силициеви люспи, 5g
Силициеви люспи с наноразмер. Люспите притежават невероятни свойства на разсейване на светлината, ако се смесят с прозрачни лакове или полимери. Обект с такова покритие ще промени напълно цвета си според ъгъла на гледане. Материалът може да се смеси с практически всяка прозрачна среда, за да се произведат оптични „фойерверки“ и характеристики за промяна на цвета. Доставя се в прозрачен пластмасов контейнер, 5 g (приблизително 20 ml).
Цена: 60,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този материал се състои от силициеви люспи с наноразмер, всяка покрита с титаново съединение.

 

Люспите притежават невероятни свойства на разсейване на светлината, ако се смесят с прозрачни лакове или полимери. Обект с такова покритие ще промени напълно цвета си според ъгъла на гледане. Материалът може да се смеси с практически всяка прозрачна среда, за да се произведат оптични „фойерверки“ и характеристики за промяна на цвета.

 

Моля, обърнете внимание: това малко количество покрива огромна площ като повърхностно покритие или запълва големи обеми, ако е вградено в прозрачна смола и др.

 

Доставя се в прозрачен пластмасов контейнер, 5 g (приблизително 20 ml).

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG