Кръпка за структурен ремонт, 1 лист

Каталожен № 231-100.
Кръпка за структурен ремонт, 1 лист
Смарт материал - лята термовтвърдяваща се смола с изключителни свойства на паметта. При нагряване над 70°C омеква и може да се оформя на ръка. Когато се охлади, той запазва новата си форма, но ако материалът се нагрее отново до 70°C, той се връща към състоянието на плосък лист. Търговските приложения включват разгръщащи се структури и инструменти за промишлено производство. Приблизителен размер на листа: 100 mm x 150 mm x 3 mm дебелина.
Цена: 95,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този подсилен с влакна композитен материал (Structural Repair Patch) използва като матрица полимер с памет на формата, Veriflex®. Това позволява на Structural Repair Patch лесно да променя формата си над температурата на активиране. При по-ниски температури материалът запазва висока якост и висока твърдост.

 

При нагряване над 70°C Structural Repair Patch омеква и може да се оформя на ръка. Когато се охлади, той запазва новата си форма, но ако материалът се нагрее отново до 70°C, той се връща към състоянието на плосък лист.

 

При повторно нагряване Structural Repair Patch ще се върне към първоначалната си втвърдена форма. Тази гъвкавост позволява структурите да бъдат прибрани и след това по-късно разгърнати до оперативна форма.

 

Характеристики и предимства

 • Уникални свойства за памет на формата
 • Укрепваща тъканна армировка
 • Деформира и възстановява формата многократно
 • Трансформира се от твърд композит в мек еластомер
 • До 80% удължение в еластично състояние
 • Издръжлив
 • Машиноспособен

 

Възможни приложения

Търговските приложения включват разгръщащи се структури и инструменти за промишлено производство, в т.ч.:

 • Бързо производство
 • Леки, разгъваеми структури
 • Композитно ремонтно изкърпване
 • Адаптивна армировка

 

Доставя се във формата на лист с приблизителни размери: 100 mm x 150 mm и 3 mm дебелина.

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG