Therma 1000, Термометър за насипно зърно, компост и други (1m сонда)

Каталожен № 221-043_133-136.
Therma 1000, Термометър за насипно зърно, компост и други (1m сонда)
Водоустойчив термометър тип K със защита IP66/67 и външна пробивна сонда с дължина 1000 mm. Температурен диапазон на сондата от -75 до 250°C. Особено подходящ за измерване температурата на насипни зърнени и зърно-маслени продукти. Може да се използва за измерване температурата на компост, балирани сено и слама, насипни неорганични и органични материали и мн. други. Голям и лесен за четене дисплей с подсветка. Функции Max/Min и Hold. Доставя се в комплект със сондата, декларация за съответствие и ръководство за работа.
Цена: 595,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този термометър е поставен в здрава водоустойчива черна ABS кутия, която предлага защита IP66/67. Термометърът използва най-съвременна електронна схема, проектирана за надеждност и лесна употреба и може да се потапя или измива под течащ кран - идеален за индустриални приложения.

 

Термометърът е снабден с температурна сонда за хранително-вкусова промишленост, изработена от неръждаема стомана и подсилена иглена сонда с термодвойка тип K. Сондата има Т-образна черна полипропиленова дръжка и намален чувствителен връх за по-бърза реакция. Сондата е идеална за приложения, където се изисква дълга сонда, т.е. силози за зърно. Времето за реакция е по-малко от 20 секунди. Температурен диапазон на сондата -75 до 250°C. Диаметър на сондата 9.5мм и дължина 1000 mm (1m).

 

Резултатите от измерването се показват на голям лесен за четене LCD дисплей и разделителна способност 0,1°C.

 

Термометърът разполага с голям лесен за четене LCD дисплей с max/min, задържане, отворена верига, индикация за изтощена батерия и опционална подсветка. Устройството също така включва функция за автоматично изключване след десет минути, увеличавайки максимално живота на батерията. Therma също така включва функция за настройка на калибриране (±2°C), която позволява на потребителя да компенсира грешките на сондата за термодвойка.

 

Всеки термометър е поставен в издръжлива кутия от ABS, която включва интегрирано гумено уплътнение, за да се осигури пълна водонепроницаемост и да се намали възможността от повреда в тежки условия.

 

Окомплектовка

Доставя се в комплект със сондата, декларация за съответствие и ръководство за работа.

 

Спецификации

Обхват на измерване

-75 … 250°C

Резолюция

0,1°C

Точност

Термометър: ±0,4°C ±0,1% от измереното

Сонда: ±0,5 °C между 0 и 100°C

Време за реакция на сондата

по-малко от 17 секунди

Дисплей

15 мм LCD

Захранване

3 х 1,5 волта AAA

Живот 10000 часа

Функции

Min/Max/Hold

Подсветка

Материал на корпуса

ABS пластмаса

Водо/прахоустойчивост

IP66/67 защита

Размери

Термометър: 32 x 71 x 141 mm

Сонда: Ø9,5 mm х 1000 mm

Тегло

220 грама

Гаранция

12 месеца

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG