ORP, Магнезиева гранула (1000g)

Каталожен № ORP-Mg-1000.
ORP, Магнезиева гранула (1000g)
Магнезиеви гранули, произведени от магнезий с чистота над 99,9 %. Намират широко приложение за обработка на водата, за да повишат нейното pH (получаване на алкална вода), да обогатят водата с водород (водородна вода), да понижат редокс потенциала на водата (редокс вода) и др. Доставят се в пластмасова опаковка в количество от 1000 g.
Цена: 450,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Тези ORP магнезиеви гранули са произведени от чист магнезиев слитък. Гранулите се използват за гражданско и промишлено пречистване на водата, в т.ч. дозатори за питейна вода, системи и оборудване за водоснабдяване, селско стопанство и т.н.

 

Редица приложения на ORP магнезиевите гранули са свързани с техните доказани функции за възстановяване pH баланса на тялото, антиоксидантната сила и укрепване на имунната система на организма, микро-клъстерирани функции и др.

 

Магнезиевите гранули намират също приложение за корекция на редокс потенциала на алкохолни напитки и виното.

 

Mg гранули се характеризират със слаба алкалност, отрицателен редокс-потенциал, ниска разтворимост във вода и висока безопасност. Съществуват редица публикации, че във водата те потискат възпроизводството на микроорганизми, включително инхибират бактерии, водорасли и др.

 

Доставят се в опаковка от по 1000 грама.

 

Спецификации

Наименование на продукта

ORP магнезиеви гранули

Външен вид

сребристо-сиви сферични гранули

Размери

5 mm

Съдържание на Mg

Минимум 99,90 %

Твърдост по Бринел

90 HRB

Плътност

1,7 g/cm3

Точка на топене

651оС

Основни функции

Водородна вода

Алкална вода

Редокс-вода

Области на приложение

Пречистване на вода

Канген вода

повишаване на pH във водата (до 9,5 рН)

Понижаване на ORP на водата (до – 500 mV)

Насища водата с водород (до 800 ppb)

Съхранение

на сухо и добре проветриво състояние

да се избягва вода и висока влага

Видео1

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG