CM-HWD01,Генератор на водородна алкална вода

Каталожен № CM-HWD01.
CM-HWD01,Генератор на водородна алкална вода
Три керамични диска за алкална водородна питейна вода. С антиоксидант и молекулярен водород, осигуряващи допълнителни водородни йони. Компактен и лесен за пренасяне, което прави алкалната хидрогенирана вода достъпна по всяко време и навсякъде, независимо дали сте у дома, на работа, на къмпинг, във фитнеса, в командировка или на раница приключение. Повишава рН до 9~9,5 и повече и намалява редокс потенциала до -200~-350mV. Всеки един диск може да бъде използван за получаване на 500 чаши водородна алкална вода.
Цена: 120,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този първокласен керамичен диск за алкална водородна вода е формулиран с изцяло от натурални минерали с цел естествено подобряване и съживяване на вашата вода. Той трябва да повиши pH и да намали ORP, за да създаде алкална антиоксидантна вода за по-ефективна хидратация. Основните съставки на минералния диск са магнезий, цинк, турмалин, далечен инфрачервен прах (Far-infrared ceramic material) и силициев диоксид, които се нагряват до температури около 200℃ в печката за повече от 10 часа.

 

Далечният инфрачервен керамичен материал (Far-infrared ceramic material) представлява повече от 20 вида неметални оксиди и метални оксиди, които при нагряване при температура около 1600℃, изгарят съответно до състояние на микро мъгла.

 

Уникалният керамичен диск, осигурява допълнителни водородни йони при поставяне във вода. Той е компактен и лесен за пренасяне, което прави алкалната хидрогенирана вода достъпна по всяко време и навсякъде, независимо дали сте у дома, на работа, на къмпинг, във фитнеса, в командировка или на раница приключение. Дискът е проектиран така, че да няма нужда от скъп монтаж и поддръжка на воден филтър под мивката или система за филтриране на вода на плота.

 

Всеки диск за образуване на водородни йони може да бъде използван за получаване на 500 чаши водородна алкална вода.

 

Акценти

 • Индивидуално опакован и лесен за използване
 • Увеличава съдържанието на водород във водата, осигурявайки около 10 ppm молекулярен водород на 500 ml вода
 • Повишава рН до 9~9,5 и повече и намалява редокс потенциала до -200~-350mV.
 • Подобрява антиоксидантните свойства на водата
 • Водородът осигурява незабавен баланс в тялото, помага му да достигне хомеостаза и помага за забавяне на преждевременното стареене
 • Възстановете pH баланса в тялото си
 • Антиоксидантната сила укрепва имунната система на организма
 • Микро-клъстерната вода хидратира клетките по-ефективно
 • Основните минерали поддържат оптимално здраве
 • Отстранява остатъците от пестициди от плодовете и зеленчуците
 • Потискат размножаването на микроби

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG