IMACIMUS 2_Br, Йон селективен комплект за бром и pH

Каталожен № IC2-KIT_Br.
IMACIMUS 2_Br, Йон селективен комплект за бром и pH
Дву-параметричен инструмент за анализ концентрациите на Br-йони (0.4…8000 mg/l) и pH (1…12). Нанотехнологичен инструмент, комбиниращ бромиден йон селективен електрод за бромни йони и pH електрод. Мощен софтуер за анализ, който показва измерването, позволява калибриране до 5 потребителски референтни точки и много други функции. Доставя се със всички елементи, необходими за незабавно започване на работа:
Цена: 2 490,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този измервателен уред е нанотехнологичен инструмент, който се използва за получаване на надеждни данни от комбиниращ бромиден йон-селективен електрод и pH електрод.

 

Уредът се използва за измерване на бромидни йони и pH едновременно във водни разтвори. Този комплект включва потенциометър, бромиден йон-селективен електрод, pH, референтен електрод и стандарти за калибриране. Основни смущения при измерванията са следи от Ag, S и Hg.

 

Анализаторът на бромидни йони и pH се доставя с мощен софтуер за анализ, който показва измерването (и позволява то да бъде идентифицирано) и ви позволява да персонализирате неговото калибриране до 5 потребителски референтни точки, наред с други функции.

 

Непрекъснатото наблюдение също е налично за краткосрочни реакции или изследвания на процеси. Сензорът за бромни йони е резервен модул и може да бъде заменен с нов сензор за бром Моля, обърнете внимание на ограничения живот на ISE сензорите, дори когато се съхранява на рафт или е инсталирани на сондата. Различните сензори се различават с няколко месеца при едни и същи условия.

 

Примери за прилагане на контрол на бромида

  • Питейна вода
  • Отпадъчни води
  • Подземни води
  • Контрол на качеството на храните, Мляко, Миди
  • Химически и фармацевтични продукти
  • Строителство

 

Обхват на доставката

Вашият комплект инструменти за рН и бромни йони се доставя с всички елементи, необходими за незабавно започване на работа, в т.ч:

1x двуканален йонен/mV/pH/бромиден метър за компютър/лаптоп.

1x софтуер за Windows (безплатно изтегляне)

1x USB кабел за данни/захранване

1x Държател за 1 Mini ISE.

1x мини бромиден електрод

1x Референтен/pH електрод

1x 10 mg/L стандарт за калибриране на бромид 100 mL

1x 100 mg/L стандарт за калибриране на бромид 100 mL

1x 1000 mg/L стандарт за калибриране на бромид 100 mL

1x pH4 буфери (50 ml)

1x pH7 буфери (50 ml)

1x ръководство за потребителя

Спецификации

Обхват на измерване

Бромни йони: 0.4 … 8000 mg/l

рН: 1 … 12

Резолюция

0,01 pH
0 до 1.0 ppm: 0.1 ppm
1 до 8000 ppm: 1 ppm

ISE точност

±4%

ISE повторяемост

±10% monovalent

ISE /pH калибриране

2 до 5 точки

Захранване

USB – 5V -0.5A

Работна температура

4 … 50ºC

Интерфейс

Софтуерно приложение Imacimus за Windows

Комуникация

Mini USB женски конектор тип AB

Гаранция

Измервател: 12 месеца

Електроди: 3 месеца

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG