IMACIMUS 2_Cl, Йон селективен комплект за хлорни йони и pH

Каталожен № IC2-KIT_Cl.
IMACIMUS 2_Cl, Йон селективен комплект за хлорни йони и pH
Дву-параметричен инструмент за анализ на концентрациите на Cl--йони (1.3…35000 mg/l) и pH (2…12). Нанотехнологичен инструмент, комбиниращ йон селективен електрод за хлорни йони и pH електрод. Мощен софтуер за анализ, който показва измерването, позволява калибриране до 5 потребителски референтни точки и много други функции. Доставя се със всички елементи, необходими за незабавно започване на работа.
Цена: 2 090,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Както е известно, определянето на хлориди е от особено значение при обезсоляване на вода, пречистване на отпадъчни води, приложения в хранително-вкусовата промишленост и селското стопанство.

 

Стандартното NF ISO 9297:2000 определяне на хлорид се основава на метода на Mohr. Той използва колориметрично определяне на еквивалентната точка чрез титруване със сребърен нитрат (AgNO3) като титрант. Колориметричното определяне обаче предлага ниска възпроизводимост и резултати с ниска чувствителност. За да се преодолеят проблемите с чувствителността и възпроизводимостта, се препоръчва да се използва потенциометрично определяне на еквивалентната точка на хлорид със същия титрант и ISE на хлорид.

 

Титруването се извършва в кисел разтвор. Следователно ISE хлорид метър + рН метър е идеална комбинация за стандартно определяне на хлорид.

 

IMACIMUS 2_Cl измервателният уред е нанотехнологичен инструмент, който се използва за получаване на надеждни данни от йон-селективен електрод за хлориди и pH електрод.

 

Уредът се използва за едновременно измерване на хлоридни йони и pH във водни разтвори. Този комплект включва потенциометър, йон-селективен електрод, pH-електрод и стандарти за калибриране.

 

Анализаторът на хлорни йони и pH се доставя с мощен софтуер за анализ, който показва измерването, позволява то да бъде идентифицирано, да персонализирате неговото калибриране до 5 потребителски референтни точки и много други полезни функции.

 

Непрекъснатото наблюдение също е налично за краткосрочни реакции или изследвания на процеси. Сензорът за хлорни йони е резервен модул и може да бъде заменен с нов сензор. Моля, обърнете внимание на ограничения живот на ISE сензорите, дори когато се съхранява на рафт или са инсталирани на сондата. Различните сензори се различават с няколко месеца при едни и същи условия.

 

Примери за прилагане

  • Питейна вода
  • Отпадни води
  • Подземни води
  • Разтвори за напояване
  • Мляко
  • Почва
  • Анализ на бира и вино
  • Захари

 

Обхват на доставката

Вашият комплект се доставя с всички елементи, необходими за незабавно започване на работа, в т.ч:

1x двуканален йонен/mV/pH/-метър за компютър/лаптоп.

1x софтуер за Windows (безплатно изтегляне)

1x USB кабел за данни/захранване

1x Държател за 1 Mini ISE.

1x Мини ISE електрод

1x Референтен/pH електрод

1x 10 mg/L стандарт за калибриране 100 mL

1x 100 mg/L стандарт за калибриране 100 mL

1x 1000 mg/L стандарт за калибриране 100 mL

1x pH4 буфери (50 ml)

1x pH7 буфери (50 ml)

1x ръководство за потребителя

Спецификации

Обхват на измерване

Хлорни йони: 1.3 … 35000 mg/l

рН: 2 … 12

Резолюция

0,01 pH
0 до 1.0 ppm: 0.1 ppm
1 до 4000 ppm: 1 ppm

ISE точност

±4%

ISE повторяемост

±10%

ISE /pH калибриране

2 до 5 точки

Захранване

USB – 5V -0.5A

Работна температура

4 … 50ºC

Интерфейс

Софтуерно приложение Imacimus за Windows

Комуникация

Mini USB женски конектор тип AB

Гаранция

Измервател: 12 месеца

Електроди: 3 месеца

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG