IMACIMUS 2_NO3, Йон селективен комплект за нитратни йони и pH

Каталожен № IC2-KIT_NO3.
IMACIMUS 2_NO3, Йон селективен комплект за нитратни йони и pH
Дву-параметричен инструмент за анализ на концентрациите на NO3--йони (0,6…31000 mg/l) и pH (2…11). Нанотехнологичен инструмент, комбиниращ йон селективен електрод за нитратни йони и pH електрод. Мощен софтуер за анализ, който показва измерването, позволява калибриране до 5 потребителски референтни точки и много други функции. Доставя се със всички елементи, необходими за незабавно започване на работа.
Цена: 2 090,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този измервателен уред е нанотехнологичен инструмент, който се използва за получаване на надеждни данни от йон-селективен електрод за нитратни йони и pH електрод.

 

Уредът се използва за едновременно измерване на нитратни йони и pH във водни разтвори. Този комплект включва потенциометър, йон-селективен електрод, pH-електрод и стандарти за калибриране.

 

Анализаторът на нитратни йони и pH се доставя с мощен софтуер за анализ, който показва измерването, позволява то да бъде идентифицирано, да персонализирате неговото калибриране до 5 потребителски референтни точки и много други полезни функции.

 

Типичното намаляване на нитратните процеси или денитрификацията изисква наблюдение на изходните нива на нитрати. Текущата наредба определя нивата на нитрати под 40 mg/L за доставките на чешмяна вода. Започва да се регулира и торенето с органични торове. Използвайте този лесен комплект на място, за да наблюдавате и спазвате екологичните разпоредби.

 

Непрекъснатото наблюдение също е налично за краткосрочни реакции или изследвания на процеси. Сензорът за хлорни йони е резервен модул и може да бъде заменен с нов сензор. Моля, обърнете внимание на ограничения живот на ISE сензорите, дори когато се съхранява на рафт или са инсталирани на сондата. Различните сензори се различават с няколко месеца при едни и същи условия.

 

 

Примери за прилагане

  • Наука за околната среда
  • Отпадни води
  • Подземни води
  • Разтвори за напояване
  • Река и езера
  • Замърсяване с нитрати
  • Почва
  • Торове
  • N-NO3 в растителната тъкан

 

Обхват на доставката

Вашият комплект се доставя с всички елементи, необходими за незабавно започване на работа, в т.ч:

 

1x двуканален йонен/mV/pH/-метър за компютър/лаптоп.

1x софтуер за Windows (безплатно изтегляне)

1x USB кабел за данни/захранване

1x Държател за 1 Mini ISE.

1x Мини ISE електрод

1x Референтен/pH електрод

1x 10 mg/L стандарт за калибриране 100 mL

1x 100 mg/L стандарт за калибриране 100 mL

1x 1000 mg/L стандарт за калибриране 100 mL

1x pH4 буфери (50 ml)

1x pH7 буфери (50 ml)

1x ръководство за потребителя

 

Спецификации

Обхват на измерване

Нитратни йони: 0,6 … 31000 mg/l

рН: 2 … 11

Резолюция

0,01 pH
0 до 1.0 ppm: 0.1 ppm
1 до 4000 ppm: 1 ppm

ISE точност

±4%

ISE повторяемост

±10%

ISE /pH калибриране

2 до 5 точки

Захранване

USB – 5V -0.5A

Работна температура

4 … 50ºC

Интерфейс

Софтуерно приложение Imacimus за Windows

Комуникация

Mini USB женски конектор тип AB

Гаранция

Измервател: 12 месеца

Електроди: 3 месеца

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG