PCT095, Професионален pH/Влагомер за почва (дълга сонда)

Каталожен № PCT095.
PCT095, Професионален pH/Влагомер за почва (дълга сонда)
Професионален тестер (дълга сонда) за измерване на pH и влага директно в почвата на вашата градина или саксийни растения. С този почвомер можете да проверите във вашата градина, зеленчукова градина, оранжерия, морава и саксийни растения дали почвата е подходяща за дадено растение. Използвайте този рН влагомер на почвата, за да измервате условията за отглеждане на всички видове растения на закрито и на открито.
Цена: 185,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този тестер за pH на почвата има дълга сонда (30 см), много подходяща за големи контейнерни растения.

 

Както е известно, някои растения растат по-добре в леко кисела почва, други по-добре в по-алкална почва. Важно е да знаете pH стойността на вашата почва. Грешната стойност на pH влияе върху способността на растението да абсорбира хранителни вещества.

 

С този измервател на почвата можете да проверите pH и нивото на влага във вашата градина, зеленчукова градина, оранжерия, морава и саксийни растения дали почвата е подходяща за дадено растение. Използвайте устройството за измерване на условията за отглеждане на всички видове растения на закрито и на открито.

 

Този влагомер може да бъде особено полезен при грижата за тревата при определяне на почвените условия в различни зони на вашата градина и намиране на правилните семена за трева и тор. Лошите петна в моравата могат да бъдат причинени от лош дренаж (влажна почва, проверете влагата) или твърде много или твърде ниска киселинност (проверете pH).

 

Допълнителна информация

Диапазонът на измерване е pH 3,0 до pH 8,0 на стъпки от 0,2.

Съдържанието на влага в почвата се показва от 1 - 8 (10% - 80%).

Уверете се, че измервате между 5 и 50 градуса по Целзий.

Измервателят е подходящ за всички типове почви и приложения (оранжерии, граници, почва за саксии, морава, зеленчукова градина и др.).

Можете лесно да намерите идеалната стойност на pH в интернет за определени растения.

Инструкции

Почвата трябва да е наистина влажна за надеждни (pH) резултати от измерване. Измервайте за предпочитане 30 минути. след силен дъжд или 30 мин. след като сте дали обилно вода. Ако ще измервате pH, първо трябва да измерите съдържанието на влага в почвата, като натиснете бутона. Влагомерът трябва да показва поне 6 (за предпочитане 7 или 8), преди да можете надеждно да измерите pH.

 

Натиснете изцяло металната част на измервателния уред в земята до пластмасовия корпус и притиснете пръстта около металната част здраво към сондата, за да избегнете пространство между металната сонда и почвата около нея. Изчакайте, докато показалецът спре да се движи, преди да прочетете стойността. Това обикновено отнема няколко минути, а в някои случаи може да отнеме 10 минути.

 

Направете няколко измервания близо едно до друго, за да получите добро впечатление за средното pH и влажността на почвата на мястото.

 

Натиснете бутона, за да измерите съдържанието на влага в почвата.

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG