PCE-VD 3, Регистратор на вибрации

Каталожен № PCE-VD3.
PCE-VD 3, Регистратор на вибрации
Уред за измерване и записване на вибрации по трите оси (х, y и z). Обхват на измерване ±18 g за всяка ос. Резултатите се записват на вътрешна памет с капацитет 85764 записа. Възможност за неподвижно закрепване посредством специален държател. Доставя се със софтуер, батерия и държател.
Цена: 455,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този регистратор на данни (логер) има вградена сензор за измерване на ускорение по трите оси (X, Y, Z). Обхватът на измерването ± 18 g по всяка една ос.

 

Акселерометърът може да се монтира бързо и лесно навсякъде. Той намира приложение при транспортиране на чувствителни стоки. Може да се използва в спорта, медицината и там, където е необходим контрол на движението по трите оси.

 

Устройството се програмира чрез софтуер. Измерените данни могат да бъдат бързо прехвърлени на PC или преносим компютър чрез USB порт.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Памет за 85764 записа (4 Mbit);
  • USB интерфейс за свързване с компютър;
  • магнит за лесно прикрепване към метални предмети.

 

Цената включва: Виброметър, стенен държател, батерия, софтуер, ръководство за работа.

 

 

Спецификация

 

Обхват

±18 g

Точност

± 0,5 g

Резолюция

0,00625 g

Интервал на измерване

От 1 секунда до 24 часа

Памет

4 Mbit (85764 записа)

Честотен обхват

0 ... 60 Hz

Интерфейс

USB

Работни условия

0 ... 40ºC / 10 ... 90 % RH

Размери със стенния държател

106 x 56 x 33,5 mm

Захранване

акумулаторна 3,6 V литиева батерия

Софтуер

Windows XP и нагоре съвместим

Размери

95 x 28 x 21 mm

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG