Биомаса - измерване на влага

29/4/2012

 • Влагомер за биомаса със софтуер и интерфейс, BM2 »
  Каталожен №: 11910
  Влагомер за измерване влажност на биомаса. Автоматична компенсация за насипна плътност. Измерва съдържанието на вода в дървесен чипс, кори, дървени пелети, гигантска (слон) трева, дървени стърготини, трици, царевични кочани (без царевица). Обхват от 5 до 60 %. Основно приложение за доставчици и оператори на отоплителни централи, използващи биомаса.

  Цена: 2 180,00 EUR без ДДС

  още »   |   поръчай »

 • Влагомер за биомаса, BM1 »
  Каталожен №: 11907
  Влагомер за измерване влажността на дървесна биомаса от дървени стърготини, дървесен чипс, кори, пелети, трици, камъш, тръстика, други. Влагомерът измерва влажността в границите от 5 до 60% с точност от +/-1.5%.

  Цена: 1 750,00 EUR без ДДС

  още »   |   поръчай »

 • Влагомер за дървесен чипс, BLL »
  Каталожен №: 12029
  Влагомер за измерване влажността на дървесен чипс в границите от 10 до 50 % с резолюция от 0,5%. Влагомерът има вътрешна памет за 10000 измервания.

  Цена: 890,00 EUR без ДДС

  още »   |   поръчай »

 • Влагомер за дървени трупи и дърва, BLW »
  Каталожен №: 11603
  Преносим инструмент за измерване влага на едър дървен материал. Обхват от 10 до 60%. Снабден със здраве електроди. Особено подходящ за дървен материал с високо водно съдържание. Прилага се от оператори на отоплителни централи, използващи биомаса или дърво, доставчици на кръгъл дървен материал и трупи.

  Цена: 820,00 EUR без ДДС

  още »   |   поръчай »

 • Влагомер за дървени и други пелети, BP1 »
  Каталожен №: 11496
  Преносим уред за измерване влага на пелети в границите от 3 до 20 %. Намира приложение за входящ, текущ и краен качествен контрол на дървени пелети или други подобни (пелети от магарешки бодил, от слама, от рапица, от Miscanthus). Притежава интегриран логер за съхраняване на данни и преизчисляване на влагата спрямо сухо тегло.

  Цена: 999,00 EUR без ДДС

  още »   |   поръчай »

 • Лабораторна автоматична система за определяне на водно съдържание, LabDry »
  Каталожен №: 12176
  Лабораторна система за определяне влагата на материали чрез използване на метода за сушене до постоянно тегло. Напълно софтуерно обезпечена. Отговаря на изискванията на добрата лабораторна практики (GLP). Стандартната доставка включва ръчен скенер с USB интерфейс, 100 броя алуминиеви тарелки с бар код и специализиран софтуер. 

  Цена: 1 260,00 EUR без ДДС

  още »   |   поръчай »
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG