Измерване скорост на вятъра - безжична комуникация между сензор и четящо устройство

19/10/2012

Безжичен анемометър, WR3 »
Каталожен №: WR3
Преносим комплект от анемометър и дисплей, които си комуникират по безжичен начин. Комплектът измерва скоростта на вятъра в границите от 0,8 до 50 m/s. Измерените данни се показват на преносимия дисплей, който може да бъде на разстояние до 400 метра. Комуникацията между сензора и дисплея е безжична.

Цена: 253,00 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »

 

Безжичен анемометър и контролер с три релейни изхода, WSM W300 »
Каталожен №: WSM W300
Преносим безжичен анемометър за скорост на вятъра в границите от 0,8 до 50 m/s. Измерените данни се показват на приемно устройство (контролер), което може да бъде на разстояние до 400 метра. Приемното устройство има 3 алармени релейни изхода. Възможност за добавяне на един 4-20mA изход или един импулсен изход. Възможност за разширяване на безжичния обхват до 1-3km чрез използване на насочващи се яги антени. Комуникацията между сензора и контролера-приемник е безжична.

Цена: 442,00 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG