iOS сензори за iPhone, iPod touch или iPad

7/9/2013

iOS Термометър (-30 … 120оС), Smart-IP2 »
Каталожен №: Smart-IP2
Сонда от неръждаема стомана – iOS термометър за измерване на температура от -30°C до +120°C. Кабел с дължина 0,6m и конектор за свързване към iPhone, iPod touch или iPad. Измерените данни се показват на екрана на смарт устройствата. Възможност за настройка на минимални и максимални алармени граници.

Цена: 84,00 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »


iOS Термометър (0-100оС), Smart-IP1 »
Каталожен №: Smart-IP1
Сонда от неръждаема стомана – iOS термометър за измерване на температура от 0°C до +100°C. Кабел с дължина 1,5m и конектор за свързване с iPhone, iPod touch или iPad. Измерените данни се показват на екрана на смарт устройствата. Възможност за настройка на минимални и максимални алармени граници.

Цена: 142,00 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »


iOS Термометър (-30 … 70оС), Smart-ST »
Каталожен №: Smart-ST
Сонда от неръждаема стомана – iOS термометър за измерване на температура от -30°C до +70°C. Кабел с дължина 1m и конектор за свързване с iPhone, iPod touch или iPad. Измерените данни се показват на екрана на смарт устройствата. Възможност за настройка на минимални и максимални алармени граници.

Цена: 66,00 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »


iOS Термометър (-30 … 150оС), Smart-Pro »
Каталожен №: Smart-Pro
Сонда от неръждаема стомана – iOS термометър за измерване на температура от -30°C до +150°C. Силиконов кабел с дължина 1m и конектор за свързване с iPhone, iPod touch или iPad. Измерените данни се показват на екрана на смарт устройствата. Възможност за настройка на минимални и максимални алармени граници.

Цена: 72,00 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »


iOS Термометър (-30 … 250оС), Smart-BRQ »
Каталожен №: Smart-BRQ
Пробивна сонда от неръждаема стомана – iOS термометър за измерване на температура от -30°C до +250°C. Силиконов кабел с дължина 1,5m и конектор за свързване с iPhone, iPod touch или iPad. Измерените данни се показват на екрана на смарт устройствата. Възможност за настройка на минимални и максимални алармени граници. Основно приложение за контрол на температурата при термично приготвяне на храни (печене, барбекю, готвене).

Цена: 82,00 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »


iOS Термо-хигрометър, Smart-RH »
Каталожен №: Smart-RH
Сонда от неръждаема стомана – iOS термо-хигрометър за измерване на температура (-40°C … +125°C) и относителна влажност от (0 ... 100%). Кабел с дължина 1m и конектор за свързване с iPhone, iPod touch или iPad. Измерените данни се показват на екрана на смарт устройствата. Възможност за настройка на минимални и максимални алармени граници.

Цена: 117,00 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »


iOS Далекомер 0,1 … 20m), Smart-iC4 »
Каталожен №: Smart-iC4
iOS адаптер за измерване на разстояние от 0,1 до 20 m. Устройството е предназначено за iPhone и се контролира от безплатни приложения в AppStore. Измерените данни се показват на екрана на смарт телефона.

Цена: 142,00 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »

- See more at: http://www.bioevibul.com/products.aspx?vidid=188#sthash.oT9EnxIA.dpuf
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG