Газоанализатори за определяне на кислород, въглероден окис и въглероден диоксид в изходящи от горивни процеси газове

22/9/2013

Анализатор на димни газове, KIGAZ 150 »
Каталожен №: 23407
Преносим цифров анализатор за определяне съдържанието на O2, CO (H2 компенсирано), изчисляване съдържанието на CO2 и отчитане на диференциалното налягане и температура на димни газове от котли и други горивни процеси. Захранва се с акумулаторна батерия и зарядно устройство. Доставя се със софтуер и интерфейсен кабел, измервателна сонда от неръждаема стомана, гумиран уплътнител, магнитен държател и транспортна чанта.

Цена: 740,00 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »


Анализатор на димни газове с принтер, KIGAZ 100 »
Каталожен №: 23405
Преносим цифров анализатор с вграден принтер за определяне съдържанието на O2, CO (H2 компенсирано), изчисляване съдържанието на CO2 и отчитане на диференциалното налягане и температура на димни газове от котли и други горивни процеси. Захранва се с акумулаторна батерия и зарядно устройство. Доставя се в транспортна чанта, заедно със сертификат за калибриране, софтуер, интерфейсен кабел, измервателна сонда от неръждаема стомана, гумиран уплътнител, и магнитен държател.

Цена: 1 140,00 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »


Анализатор на димни газове с принтер, KIGAZ 200 PRO »
Каталожен №: 23533
Преносим цифров анализатор с 3 сензора за O2, CO и NO, вграден принтер, изчисляване съдържанието на CO2 и отчитане на диференциалното налягане и температура на димни газове от котли и други горивни процеси. Захранва се с акумулаторна батерия и зарядно устройство. Доставя се в транспортна чанта, заедно със сертификат за калибриране, софтуер, интерфейсен кабел, измервателна сонда от неръждаема стомана, гумиран уплътнител, и магнитен държател.

Цена: 1 840,00 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »

- See more at: http://www.bioevibul.com/products.aspx?vidid=65#sthash.b8EC1bOo.dpuf
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG