Измерване на радиационно замърсяване

13/8/2014

Дозиметър за радиация, Gamma-Easy Mini »
Каталожен №: GammaEasyMini
Мини радиометър, дозиметър за измерване на радиация от гама лъчи с регулируеми алармени граници, акустично затихване и индикатор за лесно боравене. Показва радиационната доза в μSv/h (микросиверта за час). Позволява ви да се оцени риска от радиоактивно замърсяване (например в обекти, оборудване, строителни материали и др.). Не съдържа радиоактивни елементи и не излъчва електромагнитни полета.

Цена: 245,00 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »


Дозиметър за радиация, Radex RD1503+ »
Каталожен №: RD1503+
Дозиметър за гама-рентгенови и бета радиация с кратко време на измерването, функция за известяване чрез звук или вибриране, няколко алармени прагове и LCD екран. Алармата се включва, когато предварително определеното алармено ниво е надхвърлено. Меню на няколко езика.

Цена: 376,00 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG