Интегриращи и осредняващи шумомери

13/2/2015

Интегриращ и осредняващ шумомер, DB 200 »
Каталожен №: 22117
Шумомер с пет различни режими на измервания, в това число стандартни замервания, измерване със запис на данните, интегриращи и осредняващи измервания, сравнителни измервания от два източника. За всички режими шумомерът измерва претеглено ниво на шума (L), еквивалентно ниво на шума (Leq), ниво на експозиция на шум (Le) и пиково ниво (Lpk). Доставя се в куфар, заедно със софтуер, USB интерфейсен кабел, батерии, сертификат за калибриране и ръководство за работа.

Цена: 995,00 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »


Интегриращ и осредняващ шумомер, DB 300/2 »
Каталожен №: 22227
Цифров шумомер с интегратор и усреднител, клас 2, за измерване нивото на шума, съгласно международните норми от 30 до 130 dB. Графичен дисплей, честотен анализатор в реално време, интегриран Micro SD борд и възможност за прехвърляне на данните чрез USB интерфейс. Доставя се с предпазна капачка срещу вятър, софтуер, USB кабел, куфарче и сертификат за калибриране.

Цена: 1 890,00 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »


Интегриращ и осредняващ шумомер, Клас 1, DB 300/1 »
Каталожен №: 22228
Цифров шумомер с интегратор и усреднител, клас 1, за измерване нивото на шума, съгласно международните норми от 25 до 140 dB. Графичен дисплей, честотен анализатор в реално време, интегриран Micro SD борд и възможност за прехвърляне на данните чрез USB интерфейс. Доставя се с предпазна капачка срещу вятър, софтуер, USB кабел, куфарче и сертификат за калибриране.

Цена: 2 890,00 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »

- See more at: http://www.bioevibul.com/products.aspx?vidid=66#sthash.CJSpHwSq.dpuf
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG