Иновативни интерфейсни устройства

9/10/2015

 • Самостоятелен интерфейс за образователни цели, LabQuest 2 »
  Каталожен №: LABQ2
  LabQuest 2 е най-мощният и интуитивен интерфейс за наука и образование. Това устройство напълно ангажира учениците както в класната стая, така и навън при полеви занимания. Самостоятелно устройство за събиране на данни от над 70 броя различни датчици и сензори. Вградени GPS и акселерометър, безжична връзка през Wi-Fi и Bluetooth. Сензорен екран с възможност за touch и stylus навигация.

  Цена: 455,00 USD без ДДС и транспорт

  още »   |   поръчай »

 • USB интерфейс за образователни цели, LabQuest mini »
  Каталожен №: LQ-MINI
  LabQuest Mini е мощен, достъпен и лесен за използване интерфейс за събиране на данни от сензори. Той няма силата на самостоятелното устройство LabQuest2, но притежава всички необходими функции и възможности, за да помага на учители и преподаватели за събиране на данни с Windows или Macintosh компютри. Устройството е съвместимо със специализираните софтуери Logger Pro 3 и Logger Lite, които притежават безпрецедентна сила за демонстрация и анализ.

  Цена: 203,00 USD без ДДС и транспорт

  още »   |   поръчай »

 • Безжичен предавател на данни за Vernier сензори, GW-LINK »
  Каталожен №: GW-LINK
  Устройство за безжично събиране на данни от над 35 Верние сензори, в това число анемометър, барометър, СО2 сензор, сонда за разтворен кислород, сензор за налягане, светломер, О2 газ сензор, ORP сонда, рН-електрод, сензор за влажност, сензор за соленост, сензор за почвена влага, PAR сензор, пиранометър, шумомер, UVA и UVB сензори, сензор за ток, напрежение и др. Данните се изпращат безжично (Bluetooth) на таблети и мобилни устройства. Go Wireless Link е съвместим с iPad, iPhone, или iPod touch. 

  Цена: 135,00 USD без ДДС и транспорт

  още »   |   поръчай »

 • USB учебен интерфейс за свързване на сензори с компютър, Go!Link »
  Каталожен №: GO-LINK
  Достъпен USB интерфейс за свързване с над 40 вида сензори към компютър. Устройството позволява бързо и лесно събиране на данни от сензори. То притежава всички необходими функции и възможности, за да помага на ученици, учители и преподаватели за събиране на данни с Windows или Macintosh компютри. Устройството е съвместимо с Logger Lite софтуер (доставя се безплатно).

  Цена: 78,00 USD без ДДС и транспорт

  още »   |   поръчай »
- See more at: http://www.bioevibul.com/products.aspx?vidid=164#sthash.UOPQjNQb.dpuf
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG