Сонди / клетки / електроди за измерване на проводимост на разтвори

25/10/2015

 


Сонда (клетка) за проводимост, ECF-1 »
Каталожен №: ECF-1
Потопяема клетка (сонда) за проводимост с метален електрод и пластмасово тяло. Обхват на измерване от 0 до 500 mS/cm. Предназначена за измерване на електрическа проводимост на чиста и замърсена вода, канализация с утайки, мазнини, петролни продукти, киселини, основи и водни бои. Доставя се с кабел 1 метър и BNC конектор.

Цена: 81,90 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »


Сонда (клетка) за проводимост и температура, ECF-1t »
Каталожен №: ECF-1t
Потопяема клетка (сонда) за едновременно измерване на проводимост и проводимост. Метални електроди и пластмасово тяло. Обхват на измерване от 0 до 500 mS/cm. Предназначена за измерване на електрическа проводимост на чиста и замърсена вода, канализация с утайки, мазнини, петролни продукти, киселини, основи и водни бои. Доставя се с кабел 1 метър и BNC конектор.

Цена: 115,70 EUR без ДДС

още »   |   поръчай »


Сонда за проводимост, CON-BTA »
Каталожен №: CON-BTA
Сонда за измерване относителната електрическа проводимост на разтвори (ЕС) и определяне на концентрацията на йоните във водни разтвори. Може да се използва и за определяна на количеството на общо разтворени вещества (TDS). Удобна за работа както в лаборатория, така и на открито. Препоръчва се за образователни цели. Обхват на измерване от 0 to 20000 μS/cm. Интерфейсът и софтуерът се купуват отделно. 

Цена: 122,00 USD без ДДС и транспорт

още »   |   поръчай »

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG