Безжичен рН електрод на Vernier

30/12/2015

Go Wireless рН сензорът е идеален за всеки, който иска да извършва безжични измервания на рН, като използва LabQuest 2 и iPad.

 

Използвайки Go Wireless рН с iPAD измерването на рН е бързо и лесно. Започнете с Graphical Analysis приложението, изберете безжичниs сензор като източник, докоснете Go Wireless рН, и iPAD е готов да събера, показва графично и анализира рН данните. Go Wireless рН може да използва LabQuest 2 за събиране и анализ на рН данните за себе си, или да ги изпрати на компютър, като използвате софтуера Logger Pro 3, който дава разширени опции за обработка на резултатите.

 

Go Wireless рН сензорът се състои от рН електрод, прикрепен към един Go Wireless Electrode Amplifierезжичен усилвател за електроди) с помощта на BNC стандартен съединител. Този усилвател ви позволява да използвате един Go Wireless Electrode Amplifier с други електроди, като ORP електрод (окислително-редукционен потенциал) , и други електроди със стандартен BNC конектор.

 

Go Wireless рН сензорът се зарежда в рамките на два часа. Можете да следите състоянието на батерията от Graphical Analysis приложението, и ако батерията е изтощена да свържете сензора към кабела за зареждане и продължите да използвате сензора, докато той се зареждане.

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG