Vernier Software & Technology се превръща в Vernier Science Education

12/8/2022

Прессъобщение от Vernier

 

Имаме някои вълнуващи новини, които да споделим с вас, преди да станат публично достояние на света. Vernier Software & Technology се превръща в Vernier Science Education . На 17 август 2022 г. ще обявим на света, че променяме името си.

 

Защо променяме името си?

 

От първия ден Vernier е нещо повече от софтуерна и технологична компания – ние сме компания, основана от педагози, за педагози. Ние подкрепихме STEM преподаватели в ангажирането на всички ученици в практическо изучаване на природни науки чрез разработване на хардуер, софтуер и съдържание и предоставяне на техническа помощ и професионално развитие. По този начин нашето ново име отразява това, което винаги сме били: компания за научно образование. Нашето ново име също така подчертава нашата отдаденост към преподавателите и учениците, които обслужваме, и нашия ангажимент да си партнираме с преподаватели и общности, за да изградим общество, грамотно в областта на STEM.

 

През следващите няколко седмици ще споделяме акценти на марката, насоки и графики, които ще бъдат свежи и вълнуващи за преподавателите по природни науки в САЩ и по света. Ще говорим много за класната стая Vernier STEM, която включва всички продукти, услуги, софтуер, поддръжка и професионално развитие, които предоставяме тук, в Съединените щати. Знаем, че нашите партньори по целия свят вършат страхотна работа, за да подкрепят STEM преподаватели в техните региони, и не предполагаме, че знаем точно от какво се нуждаете във вашия район. Искаме да ви държим в течение и искаме вашите отзиви.

 

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG