Приложение на измерването на пропускливост на светлина при тестване на автомобилната безопасност

10/9/2023

Заедно с популярността и прогреса на автомобилите, нашите изисквания за безопасност за автомобили стават все по-високи и по-високи. Светлинната пропускливост на стъклата е важен фактор, който влияе върху безопасността на шофиране. Следователно използването на измервател на пропускливостта на светлината при тестване на автомобилната безопасност се превърна в необходим инструмент. Тази статия ще се съсредоточи върху приложението на автомобилен измервател на пропускливост на светлина при тестване на автомобилната безопасност и характеристиките на измервателя на пропускливост на светлина LS110, произведен от Linshang Technology.

 

Тестовете за безопасност на автомобилите изискват тестване на всички аспекти на превозното средство, включително тестването на светлинното пропускане на прозорците също е от съществено значение. Чрез измервателя на скоростта на пропускане на светлина за тестване на скоростта на пропускане на светлина на прозореца може ефективно да гарантира безопасността на водача и персонала на автомобила.

 

Първо, тествайте скоростта на пропускане на светлина на прозореца. Съгласно стандартите на различни страни и региони, има определени изисквания за скоростта на пропускане на светлина на автомобилните прозорци. Твърде високата или твърде ниската скорост на пропускане на светлина ще повлияе на визията на водача, увеличавайки риска от пътнотранспортни произшествия. Използването на автомобилен измервател на пропускливост на светлина може бързо и точно да измери пропускливостта на светлината на прозореца и да определи дали отговаря на стандарта. Ако не отговаря на стандарта, скоростта на пропускане на светлина трябва да се регулира или прозорецът трябва да бъде сменен, за да се осигури безопасност при шофиране.

 

Второ, оценете качеството на автомобилното стъкло. Уредът за пропускане на светлина може да открие пропускливостта на светлината на прозорците на автомобила и също така да оцени качеството на автомобилното стъкло. Ако има пукнатини, мехурчета или други дефекти в автомобилното стъкло, измервателят на пропускливост може също да открие и да предупреди персонала навреме.

 

Трето, подобрява ефективността и качеството на производството и ремонта на автомобили. Използването на автомобилен измервател на пропускливост на светлина може бързо и точно да открие пропускливостта на светлината на прозорците, да избегне човешки грешки и да подобри ефективността и качеството на производството и поддръжката.

 

Четвърто, приложението на автомобилен измервател на пропускливост на светлина е не само в теста за безопасност, но и в автомобилната индустрия за красота. Чрез откриване на измервател на пропускливост на светлина, той може да определи дали прозорците трябва да бъдат сменени или друго третиране, за да се постигне целта за красота и поддръжка.

 

Характеристики на светломер Linshang LS110

 

Измервателят за пропускане на светлина LS110 за автомобили използва усъвършенствана оптична технология и високопрецизни сензори за бързо и точно измерване на пропускането на светлина на различни видове прозорци. Той има следните характеристики:

  • Лесен за работа: Измервателят за пропускливост на светлина LS110 приема разделен дизайн, който е много лесен за използване, независимо дали се тества предното стъкло на автомобил или се измерват прозорците от двете страни.
  • Добра стабилност: Продуктът използва високопрецизен сензор и усъвършенствана оптична технология, а инструментът използва три източника на светлина за всяко измерване, за да вземе средната стойност, която е силно устойчива на смущения и може да работи стабилно.
  • Лазерно позициониране: Може да приеме функцията за подравняване на лазерно позициониране след включване, така че инструментът да може да бъде точно позициониран, за да се гарантира точността на резултатите от теста.
  • Лесни за четене: Данните от измерването се показват на голям екран, който е ясен и кратък и може да бъде заключен, така че данните да могат да бъдат прочетени, дори ако обектът на измерване се отдалечи.

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG