за Индустрията » Цвят - измерване

Тук ще намерите широка гама уреди за измерване на цвят и яркост. Повечето професионални уреди включват серия RGB. С тези цветове можете да отчетете разликата в цветовете в L d*a*b*, L*C*H* и Delta E* според вашите изисквания. Обхватът на приложенията на измервателните уреди за цвят е обширен и обхваща промишлеността, селското стопанство, занаятите, търговията, проучването и развитието. Освен това тези устройства се използват от занаятчии, производители на бои, архитекти, художници и дизайнери за тестване на цветове по скалите NCS, RAL, HKS или за установяване на цвета след смесване на различни продукти.
LS170, Колориметър, 45/0, 8mm бленда. LS170, Колориметър, 45/0, 8mm бленда.
Кат № LS170. Преносимият и интелигентен колориметър за измерване на цветовете и сравнение на цветовете. 45/0 (45° пръстеновидно осветление, 0° зрителен ъгъл). Той осигурява Bluetooth предаване и може да се използва с мощно приложение. След като се свържете с приложението чрез Bluetooth, колориметърът може бързо да измерва цвета и да прави цветови сравнения на мобилен интерфейс. Освен това има някои електронни цветни диаграми в него и може бързо да съпостави номера на цвета. Можете да споделите стойността на цвета с приятелите си. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 360,00 лв.без ДДС
 
LS171, Колориметър, D/8, 8 mm бленда. LS171, Колориметър, D/8, 8 mm бленда.
Кат № LS171. Преносим и интелигентен колориметър, който може да осигури цветно сканиране и сравнение на цветове за материали. Колориметърът отговаря на съответните международни стандарти CIE. Той приема геометрия на осветяване D/8 и е оборудван с високо прецизен сензор, който отговаря на CIE. Колориметърът има добра консистенция и повторяемост и трябва да се използва с мобилно приложение за точно измерване на цветовете и контрол на качеството. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 420,00 лв.без ДДС
 
LS172, Колориметър, 45/0, 8mm бленда. LS172, Колориметър, 45/0, 8mm бленда.
Кат № LS172. Преносим, ръчен многофункционален колориметър, проектиран с пръстеновидна геометрия на осветяване 45/0 (пръстеновидно осветление, 0° зрителен ъгъл). Той използва 3,5-инчов IPS капацитивен сензорен екран, за да осигури отлично работно изживяване. Цветният анализатор интегрира множество цветни диаграми и може бързо да съпостави трите най-близки цветови кода. Колориметърът също има функция за сравнение на цветовете и поддържа различни стандартни методи за добавяне на цветове. Прагът на цветовата разлика може да бъде зададен и формулата за цветова разлика може да бъде гъвкаво избрана, което може да реализира бързо QC тестване. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 500,00 лв.без ДДС
 
LS173, Колориметър, D/8, 8 mm бленда. LS173, Колориметър, D/8, 8 mm бленда.
Кат № LS173. Преносим мултифункционален колориметър с D/8° (SCI) дизайн на оптична геометрия. Цветният анализатор е оборудван с 3,5-инчов IPS цветен капацитивен сензорен екран, осигуряващ отлично изживяване при работа. Колориметърът интегрира множество диаграми с естествени цветове и може бързо да съпостави измерения цвят с най-близките цветови кодове. Измервателят на цветовата разлика също има функция за сравнение на цветовата разлика, поддържа различни стандартни методи за добавяне на цвят, прагът на цветовата разлика може да бъде зададен. Формулата за цветова разлика може да бъде гъвкаво избрана, което може да реализира бързо QC тестване. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 500,00 лв.без ДДС
 
LS175, Колориметър, 45/0, 20 mm бленда. LS175, Колориметър, 45/0, 20 mm бленда.
Кат № LS175. Преносим колориметър с геометрична осветеност 45/0 с голяма 20 мм измервателна бленда, Подходящ за измерване на цветове върху текстурирани или грапави повърхностни материали като текстил, храни, кожа, тъкани, мебели от дърво и други. Функции за цветно сканиране и сравнение на цветовете. 3,5-инчов IPS цветен сензорен екран и може да се свързва с мобилен телефон или компютър. Това устройство може да работи самостоятелно, без да свързва APP на мобилен телефон или компютърен софтуер. Няколко цветни диаграми помагат за съпоставяне на най-близкия цветен номер на сканирания цвят за кратко време. Устройството също има функция за сравнение на цветовете, поддържаща множество методи за добавяне на стандарт. Наличието на настройка на прага на цветовата разлика осигурява бърза проверка на QC. Устройството може да свързва APP и компютърен софтуер, разширявайки функциите си като споделяне на цветове и отпечатване на отчет. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 990,00 лв.без ДДС
 
LS176, Спектрофотометър, D/8, 8 mm бленда. LS176, Спектрофотометър, D/8, 8 mm бленда.
Кат № LS176. Преносим многофункционален колориметър с 3,5-инчов IPS цветен капацитивен сензорен екран за отлично изживяване. Пълноспектърен LED светлинен източник с балансирано спектрално разпределение във видимата светлина. Усъвършенстван спектрален сензор с алгоритъм за напасване на кривата. Добра повторяемост, в съответствие с националните стандарти за колориметър от Клас 1. Използва се широко в индустриите на автомобилни бои, обработка на хардуер, камък, декоративни материали и пластмаса. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 1 290,00 лв.без ДДС
 
LS177, Настолен спектроколориметър с голяма апертура. LS177, Настолен спектроколориметър с голяма апертура.
Кат № LS177. Спектроколориметърът с геометрия на осветяване D/8, с 50 mm голяма тестова апертура, специализиран в измерване на цветовете и сравнение на цветовете на непрозрачни материали като прах, мастербачи и т.н. Спектроколориметърът не само има различни цветови пространства и формули за цветова разлика, но също така може да показва криви на спектрално отражение, което се използва широко в управлението на цветовете и контрола на качеството в областта на боята, пластмасата, храната, медицината и т.н. Колориметърът също така предоставя професионално мобилно приложение и компютърен софтуер за поддръжка на експорт на данни и отпечатване на отчети.
Цена: 2 620,00 лв.без ДДС
 
DS-210, D/8 Преносим спектрофотометър DS-210, D/8 Преносим спектрофотометър
Кат № DS-210. Преносим спектрален цветомер с функция за автоматично калибриране, вградена акумулаторна батерия, лесен за четене 2,4-инчов IPS пълноцветен сензорен екран, 6 mm и 11 mm тестова бленда, тест за стартиране с един бутон и лесно получаване на цветова разлика между измерваните обекти. Намира широко приложение при проверка за съвпадение на цветовете и измерване на цветовете в различни индустрии.
Цена: 650,00 лв.без ДДС
 
CS-820P, Настолен спектрофотометър CS-820P, Настолен спектрофотометър
Кат № CS-820P. Интелигентен настолен спектрофотометър. Удобен, прецизен с TFT цветен 7-инчов капацитивен сензорен екран, пълен спектър и операционна система Android. Има два режима на осветяване: импулсна ксенонова лампа и LED. Съвместим с режимите на измерване на отражение D/8 и трансмисия D/0. Може да включва или изключва UV измерване. Има точно и стабилно измерване на цветовете, голям капацитет за съхранение и мощен софтуер за разширяване на функциите чрез включване към компютъра. Разполага с 24 вида стандартни светлинни източници и повече от 40 вида индикатори за измерване, вкл. функция за компенсация на температурата и влажността.
Цена: 9 585,00 лв.без ДДС
 
FMG-30, Измервател на цвят FMG-30, Измервател на цвят
Кат № FMG-30. Преносим уред за измерване на цветове, включително разлика между цветове. Резултатът от измерването са два цвята, които най-точно съответстват на избраната цветова палитра и процента на цветовите гами RGB, които съставляват цвета. Доставя се в куфарче, заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 695,00 лв.без ДДС
 
SC-20, Колориметър за разлика в цветове SC-20, Колориметър за разлика в цветове
Кат № SC20. Преносим измервател на разликата в цветовия диапазон L: 0 ~ 100, a: -128 ~ 127. Използва се широко за контрол на качеството в пластмасовата и полиграфическата промишленост. Лесен за работа, показва директно разликата в цвета чрез E*ab, L*a*b, CIE_L*a*b и CIE_L*c*h. Може да бъде свързан с компютър, за да се направи проверка чрез софтуер с USB разширителен интерфейс. Доставя се в куфарче, заедно с бял е чер стандарт, USB кабел, CD със софтуер, Захранващ адаптер и Ръководство за експлоатация.
Цена: 525,00 лв.без ДДС
 
SC-30, Колориметър за разлика в цветове SC-30, Колориметър за разлика в цветове
Кат № SC30 (JZ300). Преносим измервател на разликата в цветовете на стандартен образец и на изследвана проба. Уредът позволява измервания в две цветови пространства L*a*b и L*c*h. Лесно превключване от единия режим в другия. Стабилен LED източник на светлина и сензор. Широко използван в отделите по контрол на качеството. Може да се използва също за образователни цели, в научни изследвания и промишления дизайн. Доставя се в куфарче, заедно с USB кабел, Захранващ адаптер и Ръководство за работа.
Цена: 610,00 лв.без ДДС
 
AWM-116, Уред за измерване на белота AWM-116, Уред за измерване на белота
Кат № AWM-116. Преносим уред за директно измерване степента на белота на предмети или прахове. Може да се използва при измерване на белотата на печат и боядисан на текстил, боя, химически строителни материали, хартия, дъска, пластмасови изделия, бял цимент, керамика, емайл, талк на прах, нишесте, брашно, сол, перилни препарати, козметика и други вещества. Доставя се в куфарче, заедно със стандарт, почистващ памучен плат, захранващ адаптер и ръководство за работа.
Цена: 275,00 лв.без ДДС
 
AWM-216, Уред за измерване на белота AWM-216, Уред за измерване на белота
Кат № AWM-216. Преносим уред за измерване на белота на широка гама от продукти, като текстилни материали, бои, химически строителни материали, картон, пластмаса, бял цимент, керамика, емайл, талк на прах, нишесте, брашно, сол, прах за пране, козметика и други вещества. Състои се от източник на светлина, оптична система и система за обработва данни с формула за изчисление на белотата спрямо синя светлина R457. Доставя се в куфар, заедно със стандарт, почистващ памучен плат, захранващ адаптер и ръководство за работа.
Цена: 360,00 лв.без ДДС
 
DH-10, Измервател на пропускливост и мътност DH-10, Измервател на пропускливост и мътност
Кат № DH-10. Уред за измерване пропускливост и замъгляване (мътност) на прозрачни материали. Измервателна бленда 21 mm. Малък по размер, лесен за носене (тежи само 1,13 кг) и 2,8-инчов сензорен екран. Изисква външно захранване. Съответства на изискванията на ASTM D1003. Доставя се заедно със зарядно устройство, кабел за данни/кабел за зареждане, U диск (QC софтуер, електронно ръководство, малък програмен QR код), плоча с калибър и ръководство за работа.
Цена: 1 595,00 лв.без ДДС
 
LS155, Измервател на пропускливост и мътност. LS155, Измервател на пропускливост и мътност.
Кат № LS155. Настолен, лабораторен уред за измерване на мътност, пропускливост, цветова разлика и спектрална пропускливост на прозрачни и полупрозрачни материали, като пластмаса, стъкло, фолиа и пр. 7-инчов цветен екран, дизайн с двойна бленда (5mm и 14mm) за малки и големи проби. Компютърен софтуер за експорт на данни и отпечатване на отчети. Доставя се заедно с USB кабел, захранващ кабел и ръководство за потребителя.
Цена: 2 340,00 лв.без ДДС
 
YS4580, Колориметър (бленда Ø 20mm за пътни знаци) YS4580, Колориметър (бленда Ø 20mm за пътни знаци)
Кат № YS4580. Високопрецизен спектроколориметър с характер на стабилна работа и точно измерване на цвета. Геометрична оптична структура 45/0 в съответствие с CIE No. 15 и оборудван с голяма измервателна апертура от Ø 20mm за пътни знаци. Цветово пространство CIE LAB, XYZ, Yxy, LCh, CIE LUV, HunterLAB, βxy и формула за цветна разлика ΔE*ab, ΔE*uv, ΔE*94, ΔE*cmc (2:1), ΔE*cmc (1:1), ΔE*00, ΔE(Hunter). Захранване с акумулаторна литиево-йонна батерия. Доставя се заедно със захранващ адаптер, USB кабел, вградена литиево-йонна батерия, ръководство за потребителя, софтуер (изтегляне от уебсайт), бяла и черна калибрираща платка, защитен капак.
Цена: 7 380,00 лв.без ДДС
 
Mystrica, Безжичен колориметър Mystrica, Безжичен колориметър
Кат № Mystrica 2.0. Преносим колориметър за измерване пропускливост или абсорбция на прозрачни течности при три дължини на вълната (630nm, 525nm и 465nm). Особено подходящ за образователни цели. Не е предназначен за клинични приложения. Използва стандартни кювети с размери 10х10 mm. Доставя се заедно с 10 бр. пластмасови кювети с капачки, 2 бр. епруветки, статив за кювети, USB интерфейсен кабел за свързване към компютър и ръководство за работа.
Цена: 450,00 лв.без ДДС
 
APMD-101, Преса за прахообразни продукти APMD-101, Преса за прахообразни продукти
Кат № APMD101. Ръчна преса с постоянно налягане за подготовка на прахообразни продукти и измерване на тяхната белота. Използва се широко за вземане на проби и измерване на всички видове прахообразни материали, като каолин, калциев карбонат, талк, активирана глина, титанов диоксид, бариев сулфат, магнезиев оксид, брашно, цимент и прахообразни пигменти. Доставя се в алуминиево куфарче, заедно с метална ръкохватка, пресиращ блок, пресираща кутия, пресираща основа, стъклена плоча и пробонабираща камера.
Цена: 160,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG