за Индустрията » Цвят - измерване

Тук ще намерите широка гама уреди за измерване на цвят и яркост. Повечето професионални уреди включват серия RGB. С тези цветове можете да отчетете разликата в цветовете в L d*a*b*, L*C*H* и Delta E* според вашите изисквания. Обхватът на приложенията на измервателните уреди за цвят е обширен и обхваща промишлеността, селското стопанство, занаятите, търговията, проучването и развитието. Освен това тези устройства се използват от занаятчии, производители на бои, архитекти, художници и дизайнери за тестване на цветове по скалите NCS, RAL, HKS или за установяване на цвета след смесване на различни продукти.
LS170 45/0 Колориметър LS170 45/0 Колориметър
Кат № LS170. Преносимият и интелигентен колориметър за измерване на цветовете и сравнение на цветовете на материали, за които контролът на цветовете е важен. Той осигурява Bluetooth предаване и може да се използва с мощно приложение. След като се свържете с приложението чрез Bluetooth, колориметърът може бързо да измерва цвета и да прави цветови сравнения на мобилен интерфейс. Освен това има някои електронни цветни диаграми в него и може бързо да съпостави номера на цвета. Можете да споделите стойността на цвета с приятелите си. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 380,00 лв.без ДДС
 
LS171 D/8 Колориметър LS171 D/8 Колориметър
Кат № LS171. Преносим и интелигентен колориметър, който може да осигури цветно сканиране и сравнение на цветове за материали. Колориметърът отговаря на съответните международни стандарти CIE. Той приема геометрия на осветяване D/8 и е оборудван с високо прецизен сензор, който отговаря на CIE. Колориметърът има добра консистенция и повторяемост и трябва да се използва с мобилно приложение за точно измерване на цветовете и контрол на качеството. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 430,00 лв.без ДДС
 
LS172 45/0 Колориметър със сензорен екран LS172 45/0 Колориметър със сензорен екран
Кат № LS172. Преносим, ръчен многофункционален колориметър, проектиран с пръстеновидна геометрия на осветяване 45/0. Той използва 3,5-инчов IPS капацитивен сензорен екран, за да осигури отлично работно изживяване. Цветният анализатор интегрира множество цветни диаграми и може бързо да съпостави трите най-близки цветови кода. Колориметърът също има функция за сравнение на цветовете и поддържа различни стандартни методи за добавяне на цветове. Прагът на цветовата разлика може да бъде зададен и формулата за цветова разлика може да бъде гъвкаво избрана, което може да реализира бързо QC тестване. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 520,00 лв.без ДДС
 
LS172B 45/0 Колориметър с Bluetooth LS172B 45/0 Колориметър с Bluetooth
Кат № LS172B. Преносим, ръчен многофункционален колориметър с Bluetooth функции, проектиран с пръстеновидна геометрия на осветяване 45/0. Той използва 3,5-инчов IPS капацитивен сензорен екран, за да осигури отлично работно изживяване. Цветният анализатор интегрира множество цветни диаграми и може бързо да съпостави трите най-близки цветови кода. Колориметърът също има функция за сравнение на цветовете и поддържа различни стандартни методи за добавяне на цветове. Прагът на цветовата разлика може да бъде зададен и формулата за цветова разлика може да бъде гъвкаво избрана, което може да реализира бързо QC тестване. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 710,00 лв.без ДДС
 
LS173, D/8 Колориметър със сензорен екран LS173, D/8 Колориметър със сензорен екран
Кат № LS173. Преносим мултифункционален колориметър с D/8° (SCI) дизайн на оптична геометрия. Цветният анализатор е оборудван с 3,5-инчов IPS цветен капацитивен сензорен екран, осигуряващ отлично изживяване при работа. Колориметърът интегрира множество диаграми с естествени цветове и може бързо да съпостави измерения цвят с най-близките цветови кодове. Измервателят на цветовата разлика също има функция за сравнение на цветовата разлика, поддържа различни стандартни методи за добавяне на цвят, прагът на цветовата разлика може да бъде зададен. Формулата за цветова разлика може да бъде гъвкаво избрана, което може да реализира бързо QC тестване. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 520,00 лв.без ДДС
 
LS173B, D/8 Колориметър с Bluetooth LS173B, D/8 Колориметър с Bluetooth
Кат № LS173B. Преносим мултифункционален колориметър с оптична геометрия D/8°. Цифровият колориметър е оборудван с 3,5-инчов IPS цветен капацитивен сензорен екран, осигуряващ отлично изживяване при работа. Инструментът интегрира множество диаграми с естествени цветове и може бързо да съпостави измерения цвят с най-близкия цветови код. Колориметърът има и функция за сравнение на цветовете и поддържа различни стандартни методи за добавяне на цветове. Прагът на цветовата разлика може да бъде зададен и формулата за цветова разлика може да бъде гъвкаво избрана, което може да реализира бърз QC тестове. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 710,00 лв.без ДДС
 
LS175, 45/0 Колориметър с 20 mm бленда LS175, 45/0 Колориметър с 20 mm бленда
Кат № LS175. Преносим колориметър с геометрична осветеност 45/0 с голяма 20 мм измервателна бленда, Подходящ за измерване на цветове върху текстурирани или грапави повърхностни материали като текстил, храни, кожа, тъкани, мебели от дърво и други. Функции за цветно сканиране и сравнение на цветовете. 3,5-инчов IPS цветен сензорен екран и може да се свързва с мобилен телефон или компютър. Това устройство може да работи самостоятелно, без да свързва APP на мобилен телефон или компютърен софтуер. Няколко цветни диаграми помагат за съпоставяне на най-близкия цветен номер на сканирания цвят за кратко време. Устройството също има функция за сравнение на цветовете, поддържаща множество методи за добавяне на стандарт. Наличието на настройка на прага на цветовата разлика осигурява бърза проверка на QC. Устройството може да свързва APP и компютърен софтуер, разширявайки функциите си като споделяне на цветове и отпечатване на отчет. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 1 030,00 лв.без ДДС
 
LS176, D/8 Спектрофотометър LS176, D/8 Спектрофотометър
Кат № LS176. Преносим многофункционален колориметър с 3,5-инчов IPS цветен капацитивен сензорен екран за отлично изживяване. Пълноспектърен LED светлинен източник с балансирано спектрално разпределение във видимата светлина. Усъвършенстван спектрален сензор с алгоритъм за напасване на кривата. Добра повторяемост, в съответствие с националните стандарти за колориметър от Клас 1. Използва се широко в индустриите на автомобилни бои, обработка на хардуер, камък, декоративни материали и пластмаса. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 1 320,00 лв.без ДДС
 
LS176B, D/8 Спектрофотометър с Bluetooth LS176B, D/8 Спектрофотометър с Bluetooth
Кат № LS176B. Преносим многофункционален колориметър с 3,5-инчов IPS цветен капацитивен сензорен екран, Bluetooth, мощно приложение и компютърен софтуер. Пълноспектърен LED светлинен източник с балансирано спектрално разпределение във видимата светлина. Усъвършенстван спектрален сензор с алгоритъм за напасване на кривата. Добра повторяемост, в съответствие с националните стандарти за колориметър от Клас 1. Използва се широко в индустриите на автомобилни бои, обработка на хардуер, камък, декоративни материали и пластмаса. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 1 640,00 лв.без ДДС
 
FMG-30, Измервател на цвят FMG-30, Измервател на цвят
Кат № FMG-30. Преносим уред за измерване на цветове, включително разлика между цветове. Резултатът от измерването са два цвята, които най-точно съответстват на избраната цветова палитра и процента на цветовите гами RGB, които съставляват цвета. Доставя се в куфарче, заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 695,00 лв.без ДДС
 
CM-200S, Измервател на цвят и разлика на цветове CM-200S, Измервател на цвят и разлика на цветове
Кат № CM-200S. Преносим уред за измерване на цветове и разлика в цветове. Намира широко приложение за измерване на цвета без осветление на продукти, като текстил, хартия, кожи, бояджийски материали и др. Той е полезният инструмент за контрол на качеството и широко индустриално приложение. Показва разлика в цветовете в следните цветови скали (пространства) Δ (L*, a*, b*), Δ (E*ab, C* ab, H*ab), Δ (Y, x, y), Δ (X, Y, Z), Δ(Rs, Gs, Bs) или Δ(WI, YI, Tw). Доставя се в куфарче, заедно с външен измервателен сензор, кърпичка за почистване, батерии и ръководство за работа.
Цена: 440,00 лв.без ДДС
 
SC-10, Преносим колориметър SC-10, Преносим колориметър
Кат № SC10. Колориметър за измерване цвета на пластмаса, боядисани повърхности, обшивки, коли, печатни материали и др. Обхват на измерване L* от 1 до 100. Възможност за показване на резултатите в различни цветни пространство (L*a*b*, L*c*h*, ΔE*ab, XYZ, RGB) и разликата в цветовете (Δ(L*a*b) и Δ(L*C*h)). Висока точност на измерване и стабилна работа. USB интерфейс. 2.4” цветен екран. Доставя се в куфарче, заедно с бял е чер стандарт, USB кабел, CD със софтуер, Захранващ адаптер и Ръководство за експлоатация.
Цена: 930,00 лв.без ДДС
 
SC-20, Колориметър за разлика в цветове SC-20, Колориметър за разлика в цветове
Кат № SC20. Преносим измервател на разликата в цветовия диапазон L: 0 ~ 100, a: -128 ~ 127. Използва се широко за контрол на качеството в пластмасовата и полиграфическата промишленост. Лесен за работа, показва директно разликата в цвета чрез E*ab, L*a*b, CIE_L*a*b и CIE_L*c*h. Може да бъде свързан с компютър, за да се направи проверка чрез софтуер с USB разширителен интерфейс. Доставя се в куфарче, заедно с бял е чер стандарт, USB кабел, CD със софтуер, Захранващ адаптер и Ръководство за експлоатация.
Цена: 1 010,00 лв.без ДДС
 
SC-30, Колориметър за разлика в цветове SC-30, Колориметър за разлика в цветове
Кат № SC30 (JZ300). Преносим измервател на разликата в цветовете на стандартен образец и на изследвана проба. Уредът позволява измервания в две цветови пространства L*a*b и L*c*h. Лесно превключване от единия режим в другия. Стабилен LED източник на светлина и сензор. Широко използван в отделите по контрол на качеството. Може да се използва също за образователни цели, в научни изследвания и промишления дизайн. Доставя се в куфарче, заедно с USB кабел, Захранващ адаптер и Ръководство за работа.
Цена: 950,00 лв.без ДДС
 
PCE-CSM 1, Измервател на цвят (4mm бленда) PCE-CSM 1, Измервател на цвят (4mm бленда)
Кат № PCE-CSM 1. Цветно измервателно устройство за контрол на качеството. Възможност за избор на различни цветови пространства (CIEL*a*b*C*h, CIELa*b* и CIEXYZ). Възможност за измерване на разлика в цветовете (отклонението от референтна стойност). Измерените стойности се записват автоматично от устройството. Могат да бъдат запазени до 100 референтни стойности и до 20 000 проби. Възможно е също така да прехвърлите записаните стойности на компютър чрез USB интерфейс. Специален софтуер за компютър е част от обхвата на доставката.
Цена: 3 235,00 лв.без ДДС
 
PCE-CSM 2, Измервател на цвят (8mm бленда) PCE-CSM 2, Измервател на цвят (8mm бленда)
Кат № PCECSM2. Колориметър за контрол на качеството. Измервателен отвор Ø8 mm. Цветен анализ на черно, бяло, червено, зелено, жълто и синьо (CIEL*a*b*C*h, CIEL a* b*, CIEXYZ). Захранване с акумулаторна литиево-йонна батерия. Калибриране спрямо черен и бял цвят. Особено подходящ за измерване на влажни предмети, текстил, месо, банани, домати. Намира приложение също така за контрол на стоматологична техника, живопис, пластмасови продукти и пр. Доставя се в алуминиев транспортен куфар заедно с USB кабел, батерия, мрежов адаптер, лента за китката, стандартна бяла калибровъчна плочка, компютърен софтуер и инструкция за работа.
Цена: 3 095,00 лв.без ДДС
 
PCE-CSM 3, Измервател на цвят (Ø8mm бленда) PCE-CSM 3, Измервател на цвят (Ø8mm бленда)
Кат № PCE-CSM 3. Измервателно устройство за измерване и контрол на цвета / включен софтуер за компютър / Li-ion батерия / висока точност / възможно калибриране спрямо бяло / различни цветови пространства (CIEL a * b * C * h, CIEL a * b *) / определяне на референтни стойности и случайни проби / бленда Ø8 mm. Възможност за измерване на течни и прахообразни проби чрез използване на специални приставки. Доставя се заедно с батерия, калибрационна табела бяла, софтуер за компютър и инструкция за употреба.
Цена: 3 560,00 лв.без ДДС
 
PCE-CSM 4, Измервател на цвят (20mm бленда) PCE-CSM 4, Измервател на цвят (20mm бленда)
Кат № PCE-CSM 4. Цветно измервателно устройство за контрол на качеството. Измервателен отвор (бленда) Ø20 mm. Възможност за избор на различни цветови пространства (CIEL*a*b*C*h, CIELa*b* и CIEXYZ). Възможност за измерване на разлика в цветовете (отклонението от референтна стойност). Измерените стойности се записват автоматично от устройството. Могат да бъдат запазени до 100 референтни стойности и до 20 000 проби. Възможно е също така да прехвърлите записаните стойности на компютър чрез USB интерфейс. Специален софтуер за компютър е част от обхвата на доставката.
Цена: 3 820,00 лв.без ДДС
 
PCE-CSM 5, Колориметър за контрол на качеството PCE-CSM 5, Колориметър за контрол на качеството
Кат № PCECSM5. Колориметър със сменяеми приспособления за измерване (измервателни отвори Ø8 мм и Ø4 мм). Цветен анализ на черно, бяло, червено, зелено, жълто и синьо (CIEL*a*b*C*h, CIEL a* b*, CIEXYZ). Захранване с акумулаторна литиево-йонна батерия. Калибриране спрямо черен и бял цвят. Особено подходящ за измерване на предмети с неравна повърхност, като текстил, кабели и др. подобни, при които може да има „теч“ на измервателния светлинен сноп. Намира приложение също за контрол на стоматологична техника, живопис, пластмасови продукти и пр. Доставя се в алуминиев транспортен куфар заедно с USB кабел, батерия, мрежов адаптер, лента за китката, стандартна бяла калибровъчна плочка, компютърен софтуер и инструкция за работа.
Цена: 5 250,00 лв.без ДДС
 
PCE-CSM 3UTC, Измервател на цвят на течности PCE-CSM 3UTC, Измервател на цвят на течности
Кат № PCE-CSM3UTC. Комплект от измервателно устройство на цвят (PCE-CSM 3) и приставка (PCE-CSM-UTC) за измерване на течности, прахообразни продукти, гелови и др. подобни. Включен софтуер за компютър / Li-ion батерия / висока точност / възможно калибриране спрямо бяло / различни цветови пространства (CIEL a * b * C * h, CIEL a * b *) / определяне на референтни стойности и случайни проби / бленда Ø8 mm. Възможност за измерване на течни и прахообразни проби чрез използване на специални приставки. Комплектът се доставя заедно с батерия, калибрационна табела бяла, софтуер за компютър и инструкция за употреба.
Цена: 5 870,00 лв.без ДДС
 
PCE-CSM 7UTC, Преносим колориметър за течности PCE-CSM 7UTC, Преносим колориметър за течности
Кат № PCE-CSM7UTC. Портативен колориметър за контрол на качеството. Черно-бяло калибриране. Възможност за избиране на различни цветови пространства избираеми, определяне на белота и разлика на цветовете спрямо референтни стойности и образци. Възможност за запазване на дънните на вътрешна памет и последващо прехвърляне на компютър. Доставя се заедно със сглобена аналитична приставка с кювета за цветен анализ на течности, пасти и прахове.
Цена: 10 160,00 лв.без ДДС
 
NR200 Цифров колориметър (Ø8mm бленда) NR200 Цифров колориметър (Ø8mm бленда)
Кат № NR200. Преносим прецизен колориметър за измерване и контрол на цвета с измервателна бленда Ø8 mm. Различни цветови пространства (CIEL*a*b*C*h* CIEL*a*b*). Много приложения, като тъкани, хартия, пластмасови части, строителни материали, храни и др. Възможност за измерване на течни и прахообразни проби чрез използване на специални приставки. Доставя се заедно с батерия, калибрационна табела бяла, софтуер за компютър и инструкция за употреба
Цена: 1 980,00 лв.без ДДС
 
PCE-RGB2, Измервател на цвят (RGB/HSL) PCE-RGB2, Измервател на цвят (RGB/HSL)
Кат № PCE-RGB2. Ръчен спектрален колориметър измерване на цвят на обектите чрез външен сензор за осветяване на пробата и спектрален анализ на отразената светлина. Резултатът се показва на дисплея в RGB или HSL вариант. Уредът се прилага при хартия, текстил, кожа, оцветители и др. Предлага се с опции за софтуер и RS-232 интерфейс.
Цена: 1 560,00 лв.без ДДС
 
AWM-116, Уред за измерване на белота AWM-116, Уред за измерване на белота
Кат № AWM-116. Преносим уред за директно измерване степента на белота на предмети или прахове. Може да се използва при измерване на белотата на печат и боядисан на текстил, боя, химически строителни материали, хартия, дъска, пластмасови изделия, бял цимент, керамика, емайл, талк на прах, нишесте, брашно, сол, перилни препарати, козметика и други вещества. Доставя се в куфарче, заедно със стандарт, почистващ памучен плат, захранващ адаптер и ръководство за работа.
Цена: 275,00 лв.без ДДС
 
AWM-216, Уред за измерване на белота AWM-216, Уред за измерване на белота
Кат № AWM-216. Преносим уред за измерване на белота на широка гама от продукти, като текстилни материали, бои, химически строителни материали, картон, пластмаса, бял цимент, керамика, емайл, талк на прах, нишесте, брашно, сол, прах за пране, козметика и други вещества. Състои се от източник на светлина, оптична система и система за обработва данни с формула за изчисление на белотата спрямо синя светлина R457. Доставя се в куфар, заедно със стандарт, почистващ памучен плат, захранващ адаптер и ръководство за работа.
Цена: 360,00 лв.без ДДС
 
YS4510, Колориметър (бленда Ø 8mm) YS4510, Колориметър (бленда Ø 8mm)
Кат № YS4510. Високопрецизен спектроколориметър с характер на стабилна работа и точно измерване за измерване цвета на пластмаси, електроника, бои, текстил, печатна, автомобилна, медицинска, козметична и хранителната промишлености. Геометрична оптична структура 45/0 в съответствие с CIE No. 15 и отвор за измерване Ø 8mm. Цветово пространство CIE LAB, XYZ, Yxy, LCh, CIE LUV, HunterLAB, βxy и формула за цветна разлика ΔE*ab, ΔE*uv, ΔE*94, ΔE*cmc (2:1), ΔE*cmc (1:1), ΔE*00, ΔE(Hunter). Захранване с акумулаторна литиево-йонна батерия. Доставя се заедно със захранващ адаптер, USB кабел, вградена литиево-йонна батерия, ръководство за потребителя, софтуер (изтегляне от уебсайт), бяла и черна калибрираща платка, защитен капак.
Цена: 6 780,00 лв.без ДДС
 
YS4560, Колориметър (бленда Ø 8mm и Ø 4 mm) YS4560, Колориметър (бленда Ø 8mm и Ø 4 mm)
Кат № YS4560. Високопрецизен спектроколориметър с характер на стабилна работа и точно измерване за измерване цвета на пластмаси, електроника, бои, текстил, печатна, автомобилна, медицинска, козметична и хранителната промишлености. Геометрична оптична структура 45/0 в съответствие с CIE No. 15 и два отвора за измерване Ø 8mm и Ø 4 mm. Цветово пространство CIE LAB, XYZ, Yxy, LCh, CIE LUV, HunterLAB, βxy и формула за цветна разлика ΔE*ab, ΔE*uv, ΔE*94, ΔE*cmc (2:1), ΔE*cmc (1:1), ΔE*00, ΔE(Hunter). Захранване с акумулаторна литиево-йонна батерия. Доставя се заедно със захранващ адаптер, USB кабел, вградена литиево-йонна батерия, ръководство за потребителя, софтуер (изтегляне от уебсайт), бяла и черна калибрираща платка, защитен капак.
Цена: 8 700,00 лв.без ДДС
 
YS4580, Колориметър (бленда Ø 20mm за пътни знаци) YS4580, Колориметър (бленда Ø 20mm за пътни знаци)
Кат № YS4580. Високопрецизен спектроколориметър с характер на стабилна работа и точно измерване на цвета. Геометрична оптична структура 45/0 в съответствие с CIE No. 15 и оборудван с голяма измервателна апертура от Ø 20mm за пътни знаци. Цветово пространство CIE LAB, XYZ, Yxy, LCh, CIE LUV, HunterLAB, βxy и формула за цветна разлика ΔE*ab, ΔE*uv, ΔE*94, ΔE*cmc (2:1), ΔE*cmc (1:1), ΔE*00, ΔE(Hunter). Захранване с акумулаторна литиево-йонна батерия. Доставя се заедно със захранващ адаптер, USB кабел, вградена литиево-йонна батерия, ръководство за потребителя, софтуер (изтегляне от уебсайт), бяла и черна калибрираща платка, защитен капак.
Цена: 7 380,00 лв.без ДДС
 
NS800, Колориметър (бленда Ø 8mm) NS800, Колориметър (бленда Ø 8mm)
Кат № NS800, Колориметър (бленда Ø 8mm)Спектрофотометърът с комбинирана LED прецизна спектроскопия, с по-висока точност и много чувствителен към всякакви цветове. Показва спектрална крива на отражение, която може да реализира функция за съвпадение на цветовете и да изчисли реалните параметри на различни цветови формули. Геометрична оптика 45/0, отговаряща на CIE, ISO, ASTM, DIN стандартите. 3,5 инчов голям капацитивен сензорен екран. Съхранение с капацитет на повече от 10000 данни. Компютърен софтуер с мощни разширителни функции. Цветово пространство CIE LAB, XYZ, Yxy, LCh, CIE LUV, и формула за цветна разлика ΔE*ab, ΔE*uv, ΔE*94, ΔE*cmc (2:1), ΔE*cmc (1:1), ΔE*00. Захранване с акумулаторна литиево-йонна батерия. Доставя се заедно със захранващ адаптер, литиево-йонна батерия, инструкции за експлоатация, CD-ROM (съдържащ софтуер за управление), линия за данни, бяла и черна калибрираща кухина, защитно покритие и каишка за китката.
Цена: 6 515,00 лв.без ДДС
 
Mystrica, Безжичен колориметър Mystrica, Безжичен колориметър
Кат № Mystrica 2.0. Преносим колориметър за измерване пропускливост или абсорбция на прозрачни течности при три дължини на вълната (630nm, 525nm и 465nm). Особено подходящ за образователни цели. Не е предназначен за клинични приложения. Използва стандартни кювети с размери 10х10 mm. Доставя се заедно с 10 бр. пластмасови кювети с капачки, 2 бр. епруветки, статив за кювети, USB интерфейсен кабел за свързване към компютър и ръководство за работа.
Цена: 450,00 лв.без ДДС
 
APMD-101, Преса за прахообразни продукти APMD-101, Преса за прахообразни продукти
Кат № APMD101. Ръчна преса с постоянно налягане за подготовка на прахообразни продукти и измерване на тяхната белота. Използва се широко за вземане на проби и измерване на всички видове прахообразни материали, като каолин, калциев карбонат, талк, активирана глина, титанов диоксид, бариев сулфат, магнезиев оксид, брашно, цимент и прахообразни пигменти. Доставя се в алуминиево куфарче, заедно с метална ръкохватка, пресиращ блок, пресираща кутия, пресираща основа, стъклена плоча и пробонабираща камера.
Цена: 160,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG