за Индустрията » Цвят - измерване

Тук ще намерите широка гама уреди за измерване на цвят и яркост. Повечето професионални уреди включват серия RGB. С тези цветове можете да отчетете разликата в цветовете в L d*a*b*, L*C*H* и Delta E* според вашите изисквания. Обхватът на приложенията на измервателните уреди за цвят е обширен и обхваща промишлеността, селското стопанство, занаятите, търговията, проучването и развитието. Освен това тези устройства се използват от занаятчии, производители на бои, архитекти, художници и дизайнери за тестване на цветове по скалите NCS, RAL, HKS или за установяване на цвета след смесване на различни продукти.
SC-20, Колориметър за разлика в цветове SC-20, Колориметър за разлика в цветове
Кат № SC20. Преносим измервател на разликата в цветовия диапазон L: 0 ~ 100, a: -128 ~ 127. Използва се широко за контрол на качеството в пластмасовата и полиграфическата промишленост. Лесен за работа, показва директно разликата в цвета чрез E*ab, L*a*b, CIE_L*a*b и CIE_L*c*h. Може да бъде свързан с компютър, за да се направи проверка чрез софтуер с USB разширителен интерфейс. Доставя се в куфарче, заедно с бял е чер стандарт, USB кабел, CD със софтуер, Захранващ адаптер и Ръководство за експлоатация.
Цена: 1 010,00 лв.без ДДС
 
SC-30, Колориметър за разлика в цветове SC-30, Колориметър за разлика в цветове
Кат № SC30 (JZ300). Преносим измервател на разликата в цветовете на стандартен образец и на изследвана проба. Уредът позволява измервания в две цветови пространства L*a*b и L*c*h. Лесно превключване от единия режим в другия. Стабилен LED източник на светлина и сензор. Широко използван в отделите по контрол на качеството. Може да се използва също за образователни цели, в научни изследвания и промишления дизайн. Доставя се в куфарче, заедно с USB кабел, Захранващ адаптер и Ръководство за работа.
Цена: 950,00 лв.без ДДС
 
PCE-CSM 1, Измервател на цвят (4mm бленда) PCE-CSM 1, Измервател на цвят (4mm бленда)
Кат № PCE-CSM 1. Цветно измервателно устройство за контрол на качеството. Възможност за избор на различни цветови пространства (CIEL*a*b*C*h, CIELa*b* и CIEXYZ). Възможност за измерване на разлика в цветовете (отклонението от референтна стойност). Измерените стойности се записват автоматично от устройството. Могат да бъдат запазени до 100 референтни стойности и до 20 000 проби. Възможно е също така да прехвърлите записаните стойности на компютър чрез USB интерфейс. Специален софтуер за компютър е част от обхвата на доставката.
Цена: 3 235,00 лв.без ДДС
 
PCE-CSM 2, Измервател на цвят (8mm бленда) PCE-CSM 2, Измервател на цвят (8mm бленда)
Кат № PCECSM2. Колориметър за контрол на качеството. Измервателен отвор Ø8 mm. Цветен анализ на черно, бяло, червено, зелено, жълто и синьо (CIEL*a*b*C*h, CIEL a* b*, CIEXYZ). Захранване с акумулаторна литиево-йонна батерия. Калибриране спрямо черен и бял цвят. Особено подходящ за измерване на влажни предмети, текстил, месо, банани, домати. Намира приложение също така за контрол на стоматологична техника, живопис, пластмасови продукти и пр. Доставя се в алуминиев транспортен куфар заедно с USB кабел, батерия, мрежов адаптер, лента за китката, стандартна бяла калибровъчна плочка, компютърен софтуер и инструкция за работа.
Цена: 3 095,00 лв.без ДДС
 
PCE-CSM 3, Измервател на цвят (Ø8mm бленда) PCE-CSM 3, Измервател на цвят (Ø8mm бленда)
Кат № PCE-CSM 3. Измервателно устройство за измерване и контрол на цвета / включен софтуер за компютър / Li-ion батерия / висока точност / възможно калибриране спрямо бяло / различни цветови пространства (CIEL a * b * C * h, CIEL a * b *) / определяне на референтни стойности и случайни проби / бленда Ø8 mm. Възможност за измерване на течни и прахообразни проби чрез използване на специални приставки. Доставя се заедно с батерия, калибрационна табела бяла, софтуер за компютър и инструкция за употреба.
Цена: 3 560,00 лв.без ДДС
 
PCE-CSM 4, Измервател на цвят (20mm бленда) PCE-CSM 4, Измервател на цвят (20mm бленда)
Кат № PCE-CSM 4. Цветно измервателно устройство за контрол на качеството. Измервателен отвор (бленда) Ø20 mm. Възможност за избор на различни цветови пространства (CIEL*a*b*C*h, CIELa*b* и CIEXYZ). Възможност за измерване на разлика в цветовете (отклонението от референтна стойност). Измерените стойности се записват автоматично от устройството. Могат да бъдат запазени до 100 референтни стойности и до 20 000 проби. Възможно е също така да прехвърлите записаните стойности на компютър чрез USB интерфейс. Специален софтуер за компютър е част от обхвата на доставката.
Цена: 3 820,00 лв.без ДДС
 
PCE-CSM 5, Колориметър за контрол на качеството PCE-CSM 5, Колориметър за контрол на качеството
Кат № PCECSM5. Колориметър със сменяеми приспособления за измерване (измервателни отвори Ø8 мм и Ø4 мм). Цветен анализ на черно, бяло, червено, зелено, жълто и синьо (CIEL*a*b*C*h, CIEL a* b*, CIEXYZ). Захранване с акумулаторна литиево-йонна батерия. Калибриране спрямо черен и бял цвят. Особено подходящ за измерване на предмети с неравна повърхност, като текстил, кабели и др. подобни, при които може да има „теч“ на измервателния светлинен сноп. Намира приложение също за контрол на стоматологична техника, живопис, пластмасови продукти и пр. Доставя се в алуминиев транспортен куфар заедно с USB кабел, батерия, мрежов адаптер, лента за китката, стандартна бяла калибровъчна плочка, компютърен софтуер и инструкция за работа.
Цена: 5 250,00 лв.без ДДС
 
PCE-CSM 3UTC, Измервател на цвят на течности PCE-CSM 3UTC, Измервател на цвят на течности
Кат № PCE-CSM3UTC. Комплект от измервателно устройство на цвят (PCE-CSM 3) и приставка (PCE-CSM-UTC) за измерване на течности, прахообразни продукти, гелови и др. подобни. Включен софтуер за компютър / Li-ion батерия / висока точност / възможно калибриране спрямо бяло / различни цветови пространства (CIEL a * b * C * h, CIEL a * b *) / определяне на референтни стойности и случайни проби / бленда Ø8 mm. Възможност за измерване на течни и прахообразни проби чрез използване на специални приставки. Комплектът се доставя заедно с батерия, калибрационна табела бяла, софтуер за компютър и инструкция за употреба.
Цена: 5 870,00 лв.без ДДС
 
PCE-CSM 7UTC, Преносим колориметър за течности PCE-CSM 7UTC, Преносим колориметър за течности
Кат № PCE-CSM7UTC. Портативен колориметър за контрол на качеството. Черно-бяло калибриране. Възможност за избиране на различни цветови пространства избираеми, определяне на белота и разлика на цветовете спрямо референтни стойности и образци. Възможност за запазване на дънните на вътрешна памет и последващо прехвърляне на компютър. Доставя се заедно със сглобена аналитична приставка с кювета за цветен анализ на течности, пасти и прахове.
Цена: 10 160,00 лв.без ДДС
 
NR200 Цифров колориметър (Ø8mm бленда) NR200 Цифров колориметър (Ø8mm бленда)
Кат № NR200. Преносим прецизен колориметър за измерване и контрол на цвета с измервателна бленда Ø8 mm. Различни цветови пространства (CIEL*a*b*C*h* CIEL*a*b*). Много приложения, като тъкани, хартия, пластмасови части, строителни материали, храни и др. Възможност за измерване на течни и прахообразни проби чрез използване на специални приставки. Доставя се заедно с батерия, калибрационна табела бяла, софтуер за компютър и инструкция за употреба
Цена: 1 980,00 лв.без ДДС
 
PCE-RGB2, Измервател на цвят (RGB/HSL) PCE-RGB2, Измервател на цвят (RGB/HSL)
Кат № PCE-RGB2. Ръчен спектрален колориметър измерване на цвят на обектите чрез външен сензор за осветяване на пробата и спектрален анализ на отразената светлина. Резултатът се показва на дисплея в RGB или HSL вариант. Уредът се прилага при хартия, текстил, кожа, оцветители и др. Предлага се с опции за софтуер и RS-232 интерфейс.
Цена: 1 560,00 лв.без ДДС
 
AWM-116, Уред за измерване на белота AWM-116, Уред за измерване на белота
Кат № AWM-116. Преносим уред за директно измерване степента на белота на предмети или прахове. Може да се използва при измерване на белотата на печат и боядисан на текстил, боя, химически строителни материали, хартия, дъска, пластмасови изделия, бял цимент, керамика, емайл, талк на прах, нишесте, брашно, сол, перилни препарати, козметика и други вещества. Доставя се в куфарче, заедно със стандарт, почистващ памучен плат, захранващ адаптер и ръководство за работа.
Цена: 275,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG