Влагомери » Влагомери за хартия и картон

Както е известно хартията е хигроскопична и обменя влага с околната среда, докато не постигне равновесие с тази среда. Най-значимите свойства на хартията, засегнати от промяната на нивото на влага в хартията, са: тегло, размери, плоскост, проводимост, якост и огъване. За да контролирате свойствата на хартията чрез измерване на нейната влага има две групи влагомери: уреди за измерване на абсолютната влага и уреди за измерване на относителната влага. И двете групи показват влажността в %, но обхватът им на приложение е различен. Абсолютна влажност показва съдържанието вода в хартията, докато относителна влажност показва степента на насищане на въздуха с водни пари. Абсолютната влажност обикновено варира между 2% и 10% в зависимост от типа хартия. Относителната влажност на хартията се определя като относителна влажност на въздуха, с която хартията е в равновесие. С други думи, относителната влажност на околната среда, в която хартията няма нито да отделя, нито да приема влага. В този раздел са включени представители и на двата вида влагомери.
TK-100M, Влагомер за хартия на бали TK-100M, Влагомер за хартия на бали
Кат № TK100M. Преносим уред за измерване съдържанието на вода в хартия на бали. Намира приложение при тестване на влагата на хартия от производители, търговци и др. Обхват на измерване от 0 до 95 %. Доставя се в мека транспортна чанта заедно с батерии и ръководство за работа.
Цена: 270,00 лв.без ДДС
 
AM-128PP, Влагомер за хартия и картон AM-128PP, Влагомер за хартия и картон
Кат № AM-128PP. Преносим уред за измерване влага на хартия и картон. Обхват на измерване от 0 до 100 % в зависимост от вида на хартията. Възможност за избор на четири различни калибровки. Външна сонда с два здрави електрода с дължина 7,7 cm и пластмасова дръжка. Лесен за използване. Функции за показване на текуща, средна, минимална и максимална стойности. Доставя се в транспортно куфарче, заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 360,00 лв.без ДДС
 
DM-200P, Влагомер за хартия DM-200P, Влагомер за хартия
Кат № DM200P. Преносим уред за измерване влага на хартия. Два обхвата на измерване: 0 ~ 2% и 0 ~ 90%. Използва без-разрушителна високо-честотна технология. Функция за автоматично изключване. Възможност за промяна на честотата на излъчване. Три здрави метални електрода. Доставя се в куфарче, заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 345,00 лв.без ДДС
 
MC-60CPA, Влагомер за хартия и картон MC-60CPA, Влагомер за хартия и картон
Кат № 131. Ново поколение влагомер за хартия, с микропроцесорно управление и джобен размер. Използва се за определяне съдържанието на влага на хартия и картон, на роли, стекове или купища. Чрез натискане на сензора към хартията, съдържанието на влага ще се появи в рамките на секунди. Намира приложение при картон, тишу филтър, крепирана хартия, хартия за навълняване, крафт хартия, офсетова хартия, гофриран картон и др.
Цена: 530,00 лв.без ДДС
 
HM8-PMC2, Влагомер за хартия HM8-PMC2, Влагомер за хартия
Кат № HM8-PMC2. Преносим влагомер за хартия. Използва се за контрол на качеството главно на крафт хартия, опаковъчна хартия, хартия с покритие. Измерва абсолютната влажност на хартията и промяната на влагата при съхранение на пачки и рула. Обхват от 3 до 10 %. Дълбочина на сканиране 13 mm. Доставя се в дървена кутия.
Цена: 1 970,00 лв.без ДДС
 
P2, Влагомер за крафт хартия, опаковъчна хартия и картон P2, Влагомер за крафт хартия, опаковъчна хартия и картон
Кат № 12157. Преносим влагомер за бързо измерване на съдържанието на вода в крафт хартия, опаковъчна хартия и картон. Обхватът на измерване е в границите от 3 до 10%. Влагомерът използва безразрушителен метод. Доставя се в транспортна кутия, референтна плоча, защитен калъф и батерии.
Цена: 890,00 лв.без ДДС
 
PMP, Влагомер-логер за хартия PMP, Влагомер-логер за хартия
Кат № 13770. Преносим уред за едновременно измерване и записване на влага и температура на хартия. Обхват на измерване на съдържание на вода в хартията от 1 до 15 % и за температурата от 0 до 50оС. Намира широко приложение за контрол върху хартиени процесори като печатници, хартиени търговци и производители на велпапе. Доставя се в транспортна кутия, заедно с референтна плоча, защитен калъф, батерии и ръководство за работа.
Цена: 1 830,00 лв.без ДДС
 
PM5 Влагомер за хартия на рула и бали PM5 Влагомер за хартия на рула и бали
Кат № 13800. Преносим уред с висока дълбочина на без разрушително измерване на водното съдържание на хартиени рула и бали. Обхват на измерване от 1% до 25% водно съдържание. Калибровки за 22 вида хартии и картони. Едновременно безконтактно IR измерване на температурата в границите от -25 до +125°C. Използва се от производител, потребители и търговци на хартия и картона при топли хартиени ролки, както и при студени ролки. Доставя се в пластмасова кутия, заедно с USB модул за данни, софтуер, USB флаш устройство, USB кабел за компютър, акумулаторна батерия, плоча за проверка и ръководство за работа.
Цена: 4 030,00 лв.без ДДС
 
PMSA, Влагомер на лист хартия PMSA, Влагомер на лист хартия
Кат № 13600. Настолен анализатор за влага на единични листове от хартия. Работи заедно с компютър или лаптоп. Може да се използва за анализ на проби, взети директно от хартиената машина, както и за входящ и изходящ контрол на хартиени листове с грамаж от 30 до 800 g/m². Обхват на измерване от 1 до 20 % водно съдържание. Доставя се заедно със софтуер, USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 14 030,00 лв.без ДДС
 
RH5, Влагомер за хартия `(0-100% RH) RH5, Влагомер за хартия `(0-100% RH)
Кат № 11494. Преносим уред за измерване влажност на хартия чрез интегриран сензор тип „меч“. Измерва относителна влажност (0 ~ 100 % RH), температура (-10 ~ +60°C) и точка на оросяване (-55 ~ +60°C). Използва се също за наблюдение на климата в печатни стаи и складове за съхранение на хартия. Доставя се в дървена кутия, гумен калъф, батерии и ръководство за работа.
Цена: 1 190,00 лв.без ДДС
 
RH6, Влагомер за хартия (0-100% RH) RH6, Влагомер за хартия (0-100% RH)
Кат № 11497.Преносим уред за измерване влажност на хартия чрез интегриран сензор тип „меч“. Измерва относителна влажност (0 ~ 100 % RH), температура (-10 ~ +60°C), точка на оросяване (-55 ~ +60°C) и абсолютна влажност (0 ~ 130g/m³). Използва се също за наблюдение на климата в печатни стаи и складове за съхранение на хартия. Доставя се в кутия, заедно с гумен калъф, USB интерфейсен модул, софтуер за прехвърляне на данните на компютър, батерии и ръководство за работа.
Цена: 2 710,00 лв.без ДДС
 
RP6, Влагомер за хартия за рециклиране RP6, Влагомер за хартия за рециклиране
Кат № 13300. Влагомер за бързо и безразрушително измерване съдържанието на вода в бали от хартия за рециклиране. Особено подходящ за измерване на пресована хартия на бали и други големи опаковки. Притежава вътрешна памет за съхраняване на 10000 измервания. Обхват от 1 до 50 %.
Цена: 6 950,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG