Влагомери » Влагомери за хартия и картон

Както е известно хартията е хигроскопична и обменя влага с околната среда, докато не постигне равновесие с тази среда. Най-значимите свойства на хартията, засегнати от промяната на нивото на влага в хартията, са: тегло, размери, плоскост, проводимост, якост и огъване. За да контролирате свойствата на хартията чрез измерване на нейната влага има две групи влагомери: уреди за измерване на абсолютната влага и уреди за измерване на относителната влага. И двете групи показват влажността в %, но обхватът им на приложение е различен. Абсолютна влажност показва съдържанието вода в хартията, докато относителна влажност показва степента на насищане на въздуха с водни пари. Абсолютната влажност обикновено варира между 2% и 10% в зависимост от типа хартия. Относителната влажност на хартията се определя като относителна влажност на въздуха, с която хартията е в равновесие. С други думи, относителната влажност на околната среда, в която хартията няма нито да отделя, нито да приема влага. В този раздел са включени представители и на двата вида влагомери.
TK-100M, Влагомер за хартия на бали TK-100M, Влагомер за хартия на бали
Кат № TK100M. Преносим уред за измерване съдържанието на вода в хартия на бали. Намира приложение при тестване на влагата на хартия от производители, търговци и др. Обхват на измерване от 0 до 95 %. Доставя се в мека транспортна чанта заедно с батерии и ръководство за работа.
Цена: 270,00 лв.без ДДС
 
AM-128PP, Влагомер за хартия и картон AM-128PP, Влагомер за хартия и картон
Кат № AM-128PP. Преносим уред за измерване влага на хартия и картон. Обхват на измерване от 0 до 100 % в зависимост от вида на хартията. Възможност за избор на четири различни калибровки. Външна сонда с два здрави електрода с дължина 7,7 cm и пластмасова дръжка. Лесен за използване. Функции за показване на текуща, средна, минимална и максимална стойности. Доставя се в транспортно куфарче, заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 360,00 лв.без ДДС
 
DM-200P, Влагомер за хартия DM-200P, Влагомер за хартия
Кат № DM200P. Преносим уред за измерване влага на хартия. Два обхвата на измерване: 0 ~ 2% и 0 ~ 90%. Използва без-разрушителна високо-честотна технология. Функция за автоматично изключване. Възможност за промяна на честотата на излъчване. Три здрави метални електрода. Доставя се в куфарче, заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 310,00 лв.без ДДС
 
MC-60CPA, Влагомер за хартия и картон MC-60CPA, Влагомер за хартия и картон
Кат № 131. Ново поколение влагомер за хартия, с микропроцесорно управление и джобен размер. Използва се за определяне съдържанието на влага на хартия и картон, на роли, стекове или купища. Чрез натискане на сензора към хартията, съдържанието на влага ще се появи в рамките на секунди. Намира приложение при картон, тишу филтър, крепирана хартия, хартия за навълняване, крафт хартия, офсетова хартия, гофриран картон и др.
Цена: 530,00 лв.без ДДС
 
HM8-PMC2, Влагомер за хартия HM8-PMC2, Влагомер за хартия
Кат № HM8-PMC2. Преносим влагомер за хартия. Използва се за контрол на качеството главно на крафт хартия, опаковъчна хартия, хартия с покритие. Измерва абсолютната влажност на хартията и промяната на влагата при съхранение на пачки и рула. Обхват от 3 до 10 %. Дълбочина на сканиране 13 mm. Доставя се в дървена кутия.
Цена: 1 970,00 лв.без ДДС
 
P2, Влагомер за крафт хартия, опаковъчна хартия и картон P2, Влагомер за крафт хартия, опаковъчна хартия и картон
Кат № 12157. Преносим влагомер за бързо измерване на съдържанието на вода в крафт хартия, опаковъчна хартия и картон. Обхватът на измерване е в границите от 3 до 10%. Влагомерът използва безразрушителен метод. Доставя се в транспортна кутия, референтна плоча, защитен калъф и батерии.
Цена: 890,00 лв.без ДДС
 
PMP, Влагомер-логер за хартия PMP, Влагомер-логер за хартия
Кат № 13770. Преносим уред за едновременно измерване и записване на влага и температура на хартия. Обхват на измерване на съдържание на вода в хартията от 1 до 15 % и за температурата от 0 до 50оС. Намира широко приложение за контрол върху хартиени процесори като печатници, хартиени търговци и производители на велпапе. Доставя се в транспортна кутия, заедно с референтна плоча, защитен калъф, батерии и ръководство за работа.
Цена: 1 830,00 лв.без ДДС
 
PM5 Влагомер за хартия на рула и бали PM5 Влагомер за хартия на рула и бали
Кат № 13800. Преносим уред с висока дълбочина на без разрушително измерване на водното съдържание на хартиени рула и бали. Обхват на измерване от 1% до 25% водно съдържание. Калибровки за 22 вида хартии и картони. Едновременно безконтактно IR измерване на температурата в границите от -25 до +125°C. Използва се от производител, потребители и търговци на хартия и картона при топли хартиени ролки, както и при студени ролки. Доставя се в пластмасова кутия, заедно с USB модул за данни, софтуер, USB флаш устройство, USB кабел за компютър, акумулаторна батерия, плоча за проверка и ръководство за работа.
Цена: 4 030,00 лв.без ДДС
 
PMSA, Влагомер на лист хартия PMSA, Влагомер на лист хартия
Кат № 13600. Настолен анализатор за влага на единични листове от хартия. Работи заедно с компютър или лаптоп. Може да се използва за анализ на проби, взети директно от хартиената машина, както и за входящ и изходящ контрол на хартиени листове с грамаж от 30 до 800 g/m². Обхват на измерване от 1 до 20 % водно съдържание. Доставя се заедно със софтуер, USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 14 030,00 лв.без ДДС
 
RH5, Влагомер за хартия `(0-100% RH) RH5, Влагомер за хартия `(0-100% RH)
Кат № 11494. Преносим уред за измерване влажност на хартия чрез интегриран сензор тип „меч“. Измерва относителна влажност (0 ~ 100 % RH), температура (-10 ~ +60°C) и точка на оросяване (-55 ~ +60°C). Използва се също за наблюдение на климата в печатни стаи и складове за съхранение на хартия. Доставя се в дървена кутия, гумен калъф, батерии и ръководство за работа.
Цена: 1 190,00 лв.без ДДС
 
RH6, Влагомер за хартия (0-100% RH) RH6, Влагомер за хартия (0-100% RH)
Кат № 11497.Преносим уред за измерване влажност на хартия чрез интегриран сензор тип „меч“. Измерва относителна влажност (0 ~ 100 % RH), температура (-10 ~ +60°C), точка на оросяване (-55 ~ +60°C) и абсолютна влажност (0 ~ 130g/m³). Използва се също за наблюдение на климата в печатни стаи и складове за съхранение на хартия. Доставя се в кутия, заедно с гумен калъф, USB интерфейсен модул, софтуер за прехвърляне на данните на компютър, батерии и ръководство за работа.
Цена: 2 710,00 лв.без ДДС
 
RP6, Влагомер за хартия за рециклиране RP6, Влагомер за хартия за рециклиране
Кат № 13300. Влагомер за бързо и безразрушително измерване съдържанието на вода в бали от хартия за рециклиране. Особено подходящ за измерване на пресована хартия на бали и други големи опаковки. Притежава вътрешна памет за съхраняване на 10000 измервания. Обхват от 1 до 50 %.
Цена: 6 950,00 лв.без ДДС
 
PC-16A, Влагомерна везна (1mg, 160 С) PC-16A, Влагомерна везна (1mg, 160 С)
Кат № PC-16A. Автоматична влагомерна везна за определяне съдържанието на влага. Обхват на измерване от 0 до 100% влага, нагряване от 60 до 160оС. Намира широко приложение във всички области, които се нуждаят от бързо измерване на влагата на медикаменти, зърно, тютюн, химикали, чай, храни, текстил, строителни материали и др. Възможност за избор на три различни режима на измерване: ръчен, времеви и автоматичен. Лесна за работа и управление от тъч скрийн. Доставя се заедно с две измервателни тарелки, държател на тарелки, захранващ кабел, референтна калибрираща тежест и ръководство за работа.
Цена: 1 440,00 лв.без ДДС
 
XY-105W, Влагомерна везна (5mg, 199оС) XY-105W, Влагомерна везна (5mg, 199оС)
Кат № XY105W. Автоматична влагомерна везна за определяне съдържанието на влага. Обхват на измерване от 0 до 100% влага, повторяемост 5mg/0,005g; проба до 110 g, нагряване от 40 до 199оС. Намира широко приложение във всички области, които се нуждаят от бързо измерване на влагата на медикаменти, зърно, тютюн, химикали, чай, храни, текстил, строителни материали и др. Възможност за съхраняване на 15 програми на тестване. Доставя се заедно с комплект измервателни тарелки, държател на тарелки, захранващ кабел, референтна калибрираща тежест и ръководство за работа.
Цена: 1 660,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG