Влагомери » Влагомери за сено, слама, билки

Добре изсушеното сено съдържа 15-16% влага. При стискане с рака то не се натрошава. Пресушено ли е, листата на бобовите и на житните треви лесно се ронят, а това е загуба на най-ценните хранителни вещества. Затова при събиране, балиране и съхраняване на сеното трябва да се контролира неговата влага, защото доброкачественото сено е най-важната съставка в зимните дажби на тревопасните домашни животни, а правилното му складиране е основната мярка, наред с навременната коситба, за запазване на неговото качество. Към складиране на сеното във вид на купи, бали и в сеновали се пристъпва, когато то е добре изсушено. Принципът на работа на повечето влагомери за сено, слама и други сухи тревни материали е да измерват промените в електропроводимостта в продуктите и да я превръщат в процентно съдържание на влага.
TK-100, Влагомер за сено, слама, билки TK-100, Влагомер за сено, слама, билки
Кат № TK100. Преносим инструмент за измерване съдържанието на вода (влага) в сено, слама, медицински сухи билки и други раздробени на ситно влакнести материали. Обхват на измерване от 0 до 80 %. Доставя се в мека чанта заедно с батерии и ръководство за работа.
Цена: 270,00 лв.без ДДС
 
TK-100H, Влагомер за сено, трици и фибри TK-100H, Влагомер за сено, трици и фибри
Кат № TK100H. Преносим инструмент за измерване съдържанието на вода в сено, суха люцерна, лимус кинезис, трева, пенницетум хидрид, трици и други. Обхват на измерване от 0 до 80 %. Доставя се в мека чанта заедно с батерии и ръководство за работа.
Цена: 345,00 лв.без ДДС
 
MS-H, Влагомер за сено и слама MS-H, Влагомер за сено и слама
Кат № MS-H. Преносим уред за измерване влага на сено и слама. Обхват на измерване от 0 до 80 %. Външна сонда с два пробивни електрода с дължина 22 cm и пластмасова дръжка. Лесен за използване. Възможност да измерва 4 типа сено и слама, в т.ч. слама за общо предназначение, гвинейска трева, детелина, сено от сапунена мъст и пшенична слама. Може да се използва също за люцерна, див ръж и много други треви и плевели. Доставя се в мека транспортна чанта, заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 385,00 лв.без ДДС
 
AGRETO-50, Влагомер за сено и слама, 50 cm AGRETO-50, Влагомер за сено и слама, 50 cm
Кат № AGFH-50. Преносим измервател на влага и температура на сено и слама. Обхват на измерване за влага от 9 до 70 % и за температура от 0 до 100°C. Определя точната влажност и температура на пресованото сено или слама чрез пробивна сонда с дължина 50 cm. Идеален за фермери и търговци. Предпазва вашето сено от загуба на качество поради растеж на плесен. Доставя се с интегрирана към корпуса измервателна сонда с дължина 50 cm.
Цена: 855,00 лв.без ДДС
 
AGRETO-100, Влагомер за сено и слама, 100 cm AGRETO-100, Влагомер за сено и слама, 100 cm
Кат № AGFH-100. Преносим измервател на влага и температура на сено и слама. Обхват на измерване за влага от 9 до 70 % и за температура от 0 до 100°C. Определя точната влажност и температура на пресованото сено или слама чрез пробивна сонда с дължина 100 cm. Идеален за фермери и търговци. Предпазва вашето сено от загуба на качество поради растеж на плесен. Доставя се с интегрирана към корпуса измервателна сонда с дължина 50 cm.
Цена: 895,00 лв.без ДДС
 
FL1, Влага и темвпература на сено и слама FL1, Влага и темвпература на сено и слама
Кат № 12245. Влагомер с фиксирана пробивна сонда с дължина 0,6 метра. Притежава сертификат за верификация от Виенския технически университет. Използва се за определяне влагата на сено, слама и други продукти. Едновременно измерва влага и температура в границите от 8 до 40 % и от -20 до 120оС съответно. Доставя се заедно със интегрираната сонда и батерии.
Цена: 675,00 лв.без ДДС
 
FL2, Влага и температура на сено и слама FL2, Влага и температура на сено и слама
Кат № 12290. Влагомер с фиксирана пробивна сонда с дължина 0,6 метра за измерване влага и температура на сено и слама в бали и насипно. Обхват на измерване за влага от 8 до 60 % и за температура от -20 до 120оС съответно. Автоматична температурна компенсация. Вътрешна памет за 10000 измервания. Възможност за въвеждане на потребителски калибровки за измерване влага, например на хмел, люцерна, пясък, компост и пр. Доставя се в дървена кутия, заедно с батерии, компресираща плоча за по-лесно измерване на насипни материали, гумен защитен калъф и ръководство за работа.
Цена: 890,00 лв.без ДДС
 
FLS Влага и температура на купи от сено и слама FLS Влага и температура на купи от сено и слама
Кат № 13950 . Преносим влагомер за измерване влага и температура на насипно сено. Обхват на измерване за влага от 8 до 30% и за температура от -20 до 120оС. Измерването се извършва с интегрирана към корпуса пробивна сонда с дължина 2 метра. Възможност за вкарване на потребителски настройки за измерване влага на компост, билки и други насипни материали. Доставя се заедно с батерии и ръководство за работа.
Цена: 990,00 лв.без ДДС
 
FLH, Влагомер-логер за хмел, сено и слама FLH, Влагомер-логер за хмел, сено и слама
Кат № 13157+13158. Влагомер с външна пробивна сонда за измерване влага на хмел, сено и слама. Дължината на сондата е 0,3 m. Може да работи и с други сменяеми сонди за измерване на относителна влажност, равновесна влажност и др. Едновременно измерва влага и температура в границите от 8 до 40 % и от -20 до 120оС съответно. Вътрешна памет за 10000 измервания. Доставя се заедно със сондата и батерии.
Цена: 1 240,00 лв.без ДДС
 
BaleCheck 100, Влага на сено и слама (600 mm сонда) BaleCheck 100, Влага на сено и слама (600 mm сонда)
Кат № BaleCheck100. Професионално преносимо устройство за измерване на влагата в бали от сено и слама. Външна пробивна сонда с дължина 600 mm. Може да се използва и за други насипни материали в земеделието, животновъдството и коневъдството, като например пшеница и ечемик. Едновременно измерва и температурата на тествания материал. Доставя се в калъф, заедно с измервателна сонда (600 mm) с температурен сензор, батерия, протокол за калибриране, ръководство за работа.
Цена: 1 255,00 лв.без ДДС
 
BaleCheck 200, Влага и температура на сено и слама (620 mm сонда) BaleCheck 200, Влага и температура на сено и слама (620 mm сонда)
Кат № BaleCheck200-620mm. Професионално преносимо устройство за измерване на влагата и температура в бали от сено и слама. Външна пробивна сонда с дължина 620 mm. Може да се използва и за други насипни материали в земеделието, животновъдството и коневъдството, като например пшеница и ечемик. Едновременно измерва и температурата на тествания материал. Доставя се в калъф, заедно с измервателна сонда (620 mm) с температурен сензор, батерия, протокол за калибриране, ръководство за работа.
Цена: 1 475,00 лв.без ДДС
 
PC-16A, Влагомерна везна (1mg, 160 С) PC-16A, Влагомерна везна (1mg, 160 С)
Кат № PC-16A. Автоматична влагомерна везна за определяне съдържанието на влага. Обхват на измерване от 0 до 100% влага, нагряване от 60 до 160оС. Намира широко приложение във всички области, които се нуждаят от бързо измерване на влагата на медикаменти, зърно, тютюн, химикали, чай, храни, текстил, строителни материали и др. Възможност за избор на три различни режима на измерване: ръчен, времеви и автоматичен. Лесна за работа и управление от тъч скрийн. Доставя се заедно с две измервателни тарелки, държател на тарелки, захранващ кабел, референтна калибрираща тежест и ръководство за работа.
Цена: 1 440,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG