Влагомери » Влагомери за биомаса

Енергийното понятие за биомаса включва различни възобновяеми ресурси за произвеждане на цяла гама от различни видове продукти, свързани с енергията, включително електричество, течни, твърди и газообразни горива, химикали и други материали. Има различни видове биомаса, като дървесина, растения, остатъци от селското стопанство и лесовъдството, органичните компоненти на битови и индустриални отпадъци и пр. Характерното за ресурсите на биомаса е това, че те могат да бъдат възстановявани.
TK-100W, Влагомер за дървени стърготини TK-100W, Влагомер за дървени стърготини
Кат № TK100W. Цифров влагомер с интегрирани иглени електроди за измерване влажност на дървени стърготини, трици и други ситно раздробени дървени отпадъци. Обхват на измерване от 0 до 84 %. Доставя сe в мек калъф заедно с ръководство за работа.
Цена: 270,00 лв.без ДДС
 
MS-W, Влагомер за дървени стърготини MS-W, Влагомер за дървени стърготини
Кат № MS-W. Преносим уред за измерване влажност на дървени стърготини, трици и други ситно раздробени дървени отпадъци. Външна сонда с два пробивни електрода с дължина 28 cm и пластмасова дръжка. Лесен за използване. Обхват на измерване от 0 до 84%. Доставя се в мека транспортна чанта, заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 320,00 лв.без ДДС
 
MS-350, Високо-честотен влагомер MS-350, Високо-честотен влагомер
Кат № MS350. Високо-честотен влагомер с интегрирана сонда за измерване на съдържанието на дървесни пррахообразни продукти, прахообразни химични суровини, въглищен прах и други прахообразни материали. Обхват на измерване от 0 до 80 %. Приложим в химическата промишленост, селското стопанство, строителството и други индустрии. Доставя се в мека транспортна чанта, заедно с ръководство за работа.
Цена: 340,00 лв.без ДДС
 
BLL, Влагомер за дървесен чипс BLL, Влагомер за дървесен чипс
Кат № 12029. Влагомер с интегрирана сонда за измерване влага на раздробен дървен материал - дървесен чипс. Измерва едновременно влага (10% … 50%) и температурата (-10°C … +80°C). Измерванията се извършват с автоматична температурна компенсация. Резултатите от измерванията могат да се запишат на вътрешна памет с капацитет 10000 измервания. Работи с обикновени алкални батерии и има меню на немски, английски, френски, италиански, испански и руски език.
Цена: 1 760,00 лв.без ДДС
 
BL2, Влагомер за дървесен чипс BL2, Влагомер за дървесен чипс
Кат № 12109+12518. Влагомер със сменяема външна сонда за измерване влага на раздробен дървен материал (опция за включване на сонда за масивен материал или сонда за слама/сено). Намира приложение при дървесен чипс, дървени стърготини и дървени пелети. Измерва едновременно влагата (10% … 50%) и температурата (-10°C … +80°C). Измерванията се извършват с автоматична температурна компенсация. Резултатите от измерванията могат да се запазят на вътрешна памет с капацитет 10000 измервания. Работи с обикновени алкални батерии и има меню на немски, английски, френски, италиански, испански и руски език. Доставя се заедно с пробивната външна сонда, защитно гумено покритие, батерии и ръководство за работа.
Цена: 1 820,00 лв.без ДДС
 
BP1, Влагомер за дървени пелети BP1, Влагомер за дървени пелети
Кат № 11496. Преносим уред за измерване влага на пелети в границите от 3 до 20 %. Намира приложение за входящ, текущ и краен качествен контрол на дървени пелети или други подобни (пелети от магарешки бодил, от слама, от рапица, от Miscanthus). Притежава интегриран логер за съхраняване на данни и преизчисляване на влагата спрямо сухо тегло.
Цена: 1 995,00 лв.без ДДС
 
Bioguard, Влагомер за биогорива (дървени пелети и стърготини) Bioguard, Влагомер за биогорива (дървени пелети и стърготини)
Кат № Bioguard. Преносим, високоефективен влагомер за биогорива, като дървени пелети и дървени стърготини. Обхват на измерване от 4,5% до 67% влага в зависимост от вида биогориво. Ергономична дръжка и дисплей със задно осветление и автоматична температурна компенсация (от 0 до 50 ºC). Доставя се в калъф заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 680,00 лв.без ДДС
 
BioPoint, Влагомер за биогорива (дървени пелети и стърготини) BioPoint, Влагомер за биогорива (дървени пелети и стърготини)
Кат № Biopoint. Преносим, високоефективен влагомер за биогорива, като дървени пелети и дървени стърготини. Обхват на измерване от 4,5% до 67% влага в зависимост от вида биогориво. Ергономична дръжка и дисплей със задно осветление и автоматична температурна компенсация (от 0 до 50 ºC). Доставя се в калъф заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 660,00 лв.без ДДС
 
PC-16A, Влагомерна везна (1mg, 160 С) PC-16A, Влагомерна везна (1mg, 160 С)
Кат № PC-16A. Автоматична влагомерна везна за определяне съдържанието на влага. Обхват на измерване от 0 до 100% влага, нагряване от 60 до 160оС. Намира широко приложение във всички области, които се нуждаят от бързо измерване на влагата на медикаменти, зърно, тютюн, химикали, чай, храни, текстил, строителни материали и др. Възможност за избор на три различни режима на измерване: ръчен, времеви и автоматичен. Лесна за работа и управление от тъч скрийн. Доставя се заедно с две измервателни тарелки, държател на тарелки, захранващ кабел, референтна калибрираща тежест и ръководство за работа.
Цена: 1 440,00 лв.без ДДС
 
XY-105W, Влагомерна везна (5mg, 199оС) XY-105W, Влагомерна везна (5mg, 199оС)
Кат № XY105W. Автоматична влагомерна везна за определяне съдържанието на влага. Обхват на измерване от 0 до 100% влага, повторяемост 5mg/0,005g; проба до 110 g, нагряване от 40 до 199оС. Намира широко приложение във всички области, които се нуждаят от бързо измерване на влагата на медикаменти, зърно, тютюн, химикали, чай, храни, текстил, строителни материали и др. Възможност за съхраняване на 15 програми на тестване. Доставя се заедно с комплект измервателни тарелки, държател на тарелки, захранващ кабел, референтна калибрираща тежест и ръководство за работа.
Цена: 1 660,00 лв.без ДДС
 
BMC, Влагомер за дървесен чипс BMC, Влагомер за дървесен чипс
Кат № 13888. Влагомер за измерване влажност на дървесен чипс. Вградена калибровка за пет вида чипс в т.ч. чипс от твърда дървесина с фина или груба фракция, чипс от мека дървесина с фина или груба фракция и пр. Обхват на измерване от 5 до 50 %. Вътрешна памет за 10000 измервания. Автоматично температурна компенсация. Доставя се заедно 4 броя алкални батерии тип АА, пластмасова кофа и ръководство за експлоатация
Цена: 3 680,00 лв.без ДДС
 
BMA-2, Автоматичен влагомер за биомаса BMA-2, Автоматичен влагомер за биомаса
Кат № 12800. Професионален влагомер за определяне на съдържанието на вода на биомаса с опция за показване на обемна плътност и сухо тегло (т/м³). Специално разработен за доставчици и оператори на отопление с биомаса, за измерване на дървесен чипс, дървени стърготини, кори, дървени пелети, слонска трева, дървесни трици, талаш и царевица на кочани. Обхват на измерване от 5% до 70% съдържание на вода, в зависимост от материала. Доставя се заедно с измервателна камера и захранващ блок.
Цена: 7 600,00 лв.без ДДС
 
FMG 3000, Влагомер за дървени стърготини FMG 3000, Влагомер за дървени стърготини
Кат № FMG 3000. Влагомер за бързо определяне на процентното съдържание на влага в дървесния чипс. Обхват на измерване от 0 до 55% влага. Захранване с акумулаторна батерия. Изключително лесна работа - с едно натискане на клавиш процентното съдържание на вода може да бъде отчетено точно на LCD-дисплей за секунди. Здравата конструкция е проектирана за тежка употреба, например в отоплителни инсталации.
Цена: 5 430,00 лв.без ДДС
 
BLO, Система за измерване влага на биомаса BLO, Система за измерване влага на биомаса
Кат № 12089. Система за онлайн измерване съдържанието на вода в дървесен чипс и други материали чрез използване на външен сензор. Различни модели сензори за монтаж в шнекове. Сензорите и измерват едновременно влага и температура. Възможност за измерване на влагата на 32 различни видове продукти. Изходи 4-20 mA. Допълнително могат да бъдат интегрирани 2 релейни изхода за влага. Други възможности по желание на клиента.
Цена: 7 980,00 лв.без ДДС
 
LabDry, Лабораторна система за влага LabDry, Лабораторна система за влага
Кат № 12176. Лабораторна система за определяне влагата на материали чрез използване на метода за сушене до постоянно тегло. Напълно софтуерно обезпечена. Отговаря на изискванията на добрата лабораторна практики (GLP). Стандартната доставка включва ръчен скенер с USB интерфейс, 100 броя алуминиеви тарелки с бар код и специализиран софтуер.
Цена: 2 640,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG