за Индустрията » Нивомери

Мониторингът на нивото на течностите в резермоари, контейнери, басейни, реки и др. понякога може да се окаже жизненоважно за опазване на околната среда и защитата на общностите. С данните за нивото на водата в реките например можем да получим по-добро разбиране за промените в околната среда, да осигурим ранно предупреждение и да предприемем действия, когато е необходимо бързо вземане на решения.
deepTESTER, Нивомер за кладенци и сондажи (15m). deepTESTER, Нивомер за кладенци и сондажи (15m).
Кат № deepTESTER. Преносимо устройство, захранвано с батерии, предназначено за измерване на дълбочината на нивото на водата в кладенци, при сондажи и при поддръжка на резервоари и др. Информацията от сондата (Ø16 mm) се предава на контролния панел, поставен и генерира оптико-акустичен сигнал при контакт с течност. Корпус на барабана изработен изцяло от метал. Вътре в барабана има електронна система, която контролира работата на устройството. Барабанът е навит под формата на лента с метрична скала. В края на лентата има измервателна сонда от неръждаема стомана.
Цена: 690,00 лв.без ДДС
 
deepSLUDO, Нивомер за дълбочината на утайки (15m). deepSLUDO, Нивомер за дълбочината на утайки (15m).
Кат № deepSLUDO. Преносимо устройство, захранвано с батерии, предназначено за измерване на дълбочината на утайки. Информацията от сондата (Ø40 mm х 114mm) се предава на контролния панел, поставен и генерира оптико-акустичен сигнал при контакт с течност. Използва се за наблюдение на промените в нивото на утайките в утаителни резервоари, сепаратори, при сондиране, поддръжка на резервоари и др. Корпус на барабана изработен изцяло от метал. Вътре в барабана има електронна система, която контролира работата на устройството. Барабанът е навит под формата на лента с метрична скала. Измервателна лента с метален водач, който предпазва от опъване на телта. В края на лентата има измервателна сонда от неръждаема стомана.
Цена: 890,00 лв.без ДДС
 
Liqua, Индикатор за ниво на течности. Liqua, Индикатор за ниво на течности.
Кат № Liqua. Устройството за измерване на нивото на течности в резервоари, например дъждовна вода, питейна вода, септична яма, мазут и други течности. Може да се използва във всички форми на резервоари: варели, цистерни, кубовидни резервоари, цилиндри, сфери. Резултатът може да бъде показан в литри [L], проценти [%] или сантиметри [cm]. Измерването става чрез кратко натискане на бутона. Устройството се захранва от 9V INDUSTRIAL батерия. Доставя се със всичко необходимо за монтаж и незабавно започване на работа.
Цена: 430,00 лв.без ДДС
 
LW BLE-C2, Безжичен капацитивен нивомер LW BLE-C2, Безжичен капацитивен нивомер
Кат № LW BLE-C2. Комплект от безжична Bluetooth капацитивна сонда за непрекъснат мониторинг на нивото на течности в резервоари, цистерни и други вместимости . Сондата непрекъснато измерва нивото и го придава по безжичен път на разстояние до 30 m на смарт устройство чрез Bluetooth. Обхватът на сондата е до 4m височина на резервоара (опция до 10m). Сондата работи с батерии и не се нужда от допълнително захранване. Доставя се с измервателни кабели (4m), батерия и ръководство за работа.
Цена: 295,00 лв.без ДДС
 
LW BLE-P/DIESEL/20, Безжичен хидростатичен нивомер за дизел LW BLE-P/DIESEL/20, Безжичен хидростатичен нивомер за дизел
Кат № LW BLE-P/DIESEL/20. Комплект от безжична Bluetooth хидростатична сонда за непрекъснат мониторинг на нивото на дизел в резервоари, цистерни и други вместимости. Сондата непрекъснато измерва нивото и го придава по безжичен път на разстояние до 30 m на смарт устройство чрез Bluetooth. Обхватът на сондата е до 2m височина на резервоара. Системата работи с батерии и не се нуждае от допълнително захранване. Данните от сензора се следят с помощта на безплатното приложение LevelWatch за IOS/Android смартфон. Доставя се с дизел устойчив кабел (2m), батерия и ръководство за работа.
Цена: 580,00 лв.без ДДС
 
LW BLE-P/30, Безжичен хидростатичен нивомер LW BLE-P/30, Безжичен хидростатичен нивомер
Кат № LW BLE-P/30. Комплект от безжична Bluetooth хидростатична сонда за непрекъснат мониторинг на нивото на вода и други течности в резервоари, цистерни и други вместимости. Сондата непрекъснато измерва нивото и го придава по безжичен път на разстояние до 30 m на смарт устройство чрез Bluetooth. Обхватът на сондата е до 3m височина на резервоара. Системата работи с батерии и не се нужда от допълнително захранване. Данните от сензора се следят с помощта на безплатното приложение LevelWatch за IOS/Android смартфон. Доставя се с кабел (3m), батерия и ръководство за работа.
Цена: 550,00 лв.без ДДС
 
LW110-4-20/REC, Безжичен приемник за нивомери с 4-20mA изход LW110-4-20/REC, Безжичен приемник за нивомери с 4-20mA изход
Кат № LW110-4-20/REC. Безжична приемна станция за сигнали от нивомери на резервоари. Безжичен обхват до 1000 метра. Стандартен аналогов 4-20 mA изход. Предназначен да получава данни за нивото от безжични капацетивни и ултразвукови сензори за ниво на резервоара на Navis. Лесен монтаж.
Цена: 580,00 лв.без ДДС
 
LW3B/D, Безжичен монитор за ниво на резервоари. LW3B/D, Безжичен монитор за ниво на резервоари.
Кат № LW3B/D. Безжичен монитор за ниво в резервоари. Получава и показва данни за нивото, изпратени от различни сензори за ниво на Navis. Безжичен обхват 300-500 метра. Звукова аларма предупреждава, когато нивото достигне зададена алармена граница. Захранване с батерии (по избор с адаптер). Доставя се само мониторът. Сензорите се поръчват отделно.
Цена: 260,00 лв.без ДДС
 
LW3E/D, Безжичен монитор за ниво с реле. LW3E/D, Безжичен монитор за ниво с реле.
Кат № LW3E/D. Безжичен приемник с LCD дисплей, аларма, реле и антена. Приемна конзола за сензори за ниво на течности от серията капацитетни SC и ултразвукови SU. Устройството има релеен и алармен изход. Приемникът информира визуално (оранжев светодиод) и звуково 83 dB/10cm при превишаване на зададените алармени стойности. Приемникът комуникира безжично на разстояние до 500 m. Захранване от електрическата мрежа, а благодарение на антената комуникацията е възможна до 500м. Сензорите и другите аксесоари се поръчват отделно.
Цена: 340,00 лв.без ДДС
 
LW5/D, Безжичен нивомер за резервоари LW5/D, Безжичен нивомер за резервоари
Кат № LW5/D. Безжичен монитор / приемник / нивомер за ниво в резервоари. Получава и показва данни за нивото, изпратени от различни сензори за ниво на Navis. Безжичен обхват до 800 метра. Непрекъснато показва нивото. Вградена звукова аларма. Показва в количеството в литри или %. Графично показва дневни или месечни исторически данни. Звукова аларма предупреждава, когато нивото достигне зададена алармена граница. Захранване с батерии (по избор с адаптер). Доставя се само мониторът. Сензорите се поръчват отделно.
Цена: 400,00 лв.без ДДС
 
LW410HUB/D, Wi-Fi Безжичен приемник за ниво на резервоари LW410HUB/D, Wi-Fi Безжичен приемник за ниво на резервоари
Кат № LW410HUB/D. Безжично устройство за наблюдение на нивото на резервоари, подземни води, дъждовни води и др. WiFi интерфейс. Възможност за приемане на информация от до 4 броя сензори за ниво. Оптична и звукова аларма за високо и ниско ниво. Безжичен обхват до 1000 м. Програмируема форма на резервоара. Показва обема на течността в литри (L) и проценти (%). Показва дневни и месечни графики за историята на нивата. WiFi изход за изпращане на измерените данни на облачен уеб портал. Показване на нивото в литри (L) и проценти. Доставя се само приемната станция – нивомерните сензори/сонди се поръчват отделно.
Цена: 520,00 лв.без ДДС
 
LW410/D, Безжичен монитор за ниво с аларми и релета LW410/D, Безжичен монитор за ниво с аларми и релета
Кат № LW410/D. Безжично устройство за наблюдение на нивото на резервоари, подземни води, дъждовни води и др. Възможност за приемане на информация от до 4 капацитивни, хедрастатични и ултразвукови безжични сензори за ниво. Оптична и звукова аларма за високо и ниско ниво. Четири програмируеми алармени релейни изхода. Безжичен обхват до 1000 м. Програмируема форма на резервоара. Показва обема на течността в литри (L) и проценти (%). Показва дневни и месечни графики за историята на нивата. Доставя се само устройството. Сензорите се избират и поръчват отделно.
Цена: 1 030,00 лв.без ДДС
 
LW410XW/D, WiFI Безжичен монитор за ниво с аларми и релета LW410XW/D, WiFI Безжичен монитор за ниво с аларми и релета
Кат № LW410XW/D. Безжично WiFI устройство за наблюдение на нивото на резервоари, подземни води, дъждовни води и др. Четири броя релейни изходи, два броя 4-20mA изходи и WIFI. Възможност за приемане на информация от до 4 капацитивни, хидростатични и ултразвукови безжични сензори за ниво. Оптична и звукова аларма за високо и ниско ниво. Четири програмируеми алармени релейни изхода. Безжичен обхват до 1000 м. Програмируема форма на резервоара. Показва обема на течността в литри (L) и проценти (%). Показва дневни и месечни графики за историята на нивата. Изпраща данните за ниво чрез Wi-FI на един облачен уеб портал Navis Level. Доставя се само устройството. Сензорите се избират и поръчват отделно.
Цена: 1 190,00 лв.без ДДС
 
LW410XL/D, WiFI Безжичен монитор-логер за ниво с релета, 4-20mA и SD LW410XL/D, WiFI Безжичен монитор-логер за ниво с релета, 4-20mA и SD
Кат № LW410XL/D. Безжично WiFI устройство за наблюдение на нивото на резервоари, подземни води, дъждовни води и др. Четири броя релейни изходи, два броя 4-20mA изходи, WIFI и записване на данни върху SD. Възможност за приемане на информация от до 4 капацитивни, хедрастатични и ултразвукови безжични сензори за ниво. Оптична и звукова аларма за високо и ниско ниво. Четири програмируеми алармени релейни изхода. Безжичен обхват до 1000 м. Програмируема форма на резервоара. Показва обема на течността в литри (L) и проценти (%). Показва дневни и месечни графики за историята на нивата. Изпраща данните за ниво чрез Wi-FI на един облачен уеб портал Navis Level. Доставя се само устройството. Сензорите се избират и поръчват отделно.
Цена: 1 390,00 лв.без ДДС
 
EcoMeter, Безжичен ултразвуков нивомер за горива EcoMeter, Безжичен ултразвуков нивомер за горива
Кат № EcoMeterБезжична ултразвукова система за измерване нивото в резервоари за нафта, мазут, маслени бои и др.. Състои се от ултразвуков датчик/нивомер и приемник/дисплей. Ултразвуковият нивомер (захранва се с батерии) измерва безконтактно нивото в резервоара и го изпраща по безжичен път на приемника. Приемникът се захранва от мрежата посредством адаптер и може да приема сигнала от нивомера на разстояние до 150 метра. Подходящ както за домашно, така и за индустриално използване. Доставя се заедно с батерии, захранващ адаптер, инсталационен адаптер с резба и ръководство за работа.
Цена: 420,00 лв.без ДДС
 
EcoMeter S, Безжичен ултразвуков нивомер за вода EcoMeter S, Безжичен ултразвуков нивомер за вода
Кат № EcoMeter S. Безжична ултразвукова система за измерване нивото на вода в цистерни и резервоари. Състои се от ултразвуков датчик/нивомер и приемник/дисплей. Ултразвуковият нивомер (захранва се с батерии) измерва безконтактно нивото в резервоара и го изпраща по безжичен път на приемника. Приемникът се захранва от мрежата посредством адаптер и може да приема сигнала от нивомера на разстояние до 150 метра. Подходящ както за домашно, така и за индустриално използване. Доставя се заедно с батерии, захранващ адаптер, инсталационен адаптер с резба и ръководство за работа.
Цена: 420,00 лв.без ДДС
 
EcoFrog, Безжичен ултразвуков нивомер с WIFI модем EcoFrog, Безжичен ултразвуков нивомер с WIFI модем
Кат № EcoFrog. Ултразвуков нивомер за ниво на резервоари/цистерни с WIFI модем и безплатно WebApp приложение. Измерва редовно нивото на вашия резервоар на всеки 6 часа и предава данните от измерванията веднъж на ден чрез WiFi рутер до облачен сървър на данни. След това вашите данни се показват безплатно на уеб портал (Web App), вкл. мобилни устройства, например смартфони. Може да се използва и на открито. Прилага се при резервоари за мазут, отработени масла, дизел, вода и др. Доставя се предварително конфигуриран за вашия резервоар.
Цена: 450,00 лв.без ДДС
 
DFT-110, Ултразвуков нивомер за варели и бидони DFT-110, Ултразвуков нивомер за варели и бидони
Кат № DFT-110Безконтактен ултразвуков уред с екран за непрекъснато измерване на нивото на течности във вертикално поставени варели със следния обем 15 галона, 30 галона, 55 галона, 57 литра, 114 литра, 208 литра. Резолюция на дисплея: 0,5 галона или 1 литър и точност: ± 2,5% при 55 галона / 208 литра варели. Предупреждение за ниско ниво. Лесен за инсталиране в стандартни 2" NPT или ¾" NPS отвори. Химична съвместимост с голямо разнообразие от носители като вода и водни разтвори, моторни масла, хидравлични течности и дизелово гориво. Не може да се използва за бензин или други лесно летливи течности.
Цена: 495,00 лв.без ДДС
 
SC10, Безжичен капацитивен сензор за ниво (0.5-4m). SC10, Безжичен капацитивен сензор за ниво (0.5-4m).
Кат № SC10. Безжичният сензор за измерване нивото на водата и течностите на водна основа в резервоари с различни форми и изработени от различни материали. Състои се от сензор и измервателен кабел. Съвместим с всички нивомери на Navis.
Цена: 240,00 лв.без ДДС
 
SC10R, Безжичен капацитивен сензор за ниво на подземни резервоари (0.5-4m). SC10R, Безжичен капацитивен сензор за ниво на подземни резервоари (0.5-4m).
Кат № SC10R. Безжичният сензор за измерване нивото на водата и течностите на водна основа в резервоари с различни форми и изработени от различни материали. Особено подходящ за подземни резервоари, защото трансмитера с антена е свързан посредством кабел към сензора. Съвместим с всички нивомери/монитори/приемници на Navis.
Цена: 320,00 лв.без ДДС
 
SU10, Безжичен ултразвуков сензор за ниво (1“, 0,08 -1,5 м). SU10, Безжичен ултразвуков сензор за ниво (1“, 0,08 -1,5 м).
Кат № SU10. Безжичен ултразвуков сензор за ниво на различни течности в резервоари с различна форма и изработени от различни материали. Състои се от ултразвуков сензор и предавател, който е свързан към сензора с къс кабел. Отделеният предавател позволява използване и в подземни резервоари. Съвместим е с всички нивомери / монитори / приемници на Navis.
Цена: 520,00 лв.без ДДС
 
SU11, Безжичен ултразвуков сензор за ниво (6/4 SU11, Безжичен ултразвуков сензор за ниво (6/4", 0,12 -3,0 м).
Кат № SU11. Безжичен ултразвуков сензор за ниво на различни течности в резервоари с различна форма и изработени от различни материали. Състои се от ултразвуков сензор и предавател, който е свързан към сензора с къс кабел. Отделеният предавател позволява използване и в подземни резервоари. Съвместим е с всички нивомери / монитори / приемници на Navis.
Цена: 540,00 лв.без ДДС
 
SU12, Безжичен ултразвуков сензор за ниво (2“, 0,2 -5,0 м). SU12, Безжичен ултразвуков сензор за ниво (2“, 0,2 -5,0 м).
Кат № SU12. Безжичен ултразвуков сензор за ниво на различни течности в резервоари с различна форма и изработени от различни материали. Състои се от ултразвуков сензор и предавател, който е свързан към сензора с къс кабел. Отделеният предавател позволява използване и в подземни резервоари. Съвместим е с всички нивомери / монитори / приемници на Navis.
Цена: 810,00 лв.без ДДС
 
SP10-20, Безжичен хидростатичен сензор за ниво (0-2m) SP10-20, Безжичен хидростатичен сензор за ниво (0-2m)
Кат № SP10-20. Безжичен хидростатичен сензор за ниво на вода и водни разтвори в резервоари. Обхват на измерване до 2 метра. Обхват на безжично предаване на измерените данни до 900 метра в празно пространство. Мониторът се състои се от хидростатичен сензор и трансмитер (предавател), които са свързани помежду си с вентилиран кабел. Трансмитерът (предавателят) на сензора изпраща измерените данни на приемник (дисплей) по безжичен път. Трансмитерът (предавателят) се захранва с батерии.
Цена: 460,00 лв.без ДДС
 
SP10-4-20, ПОТОПЯЕМ ХИДРОСТАТИЧЕН СЕНЗОР SP10-4-20, ПОТОПЯЕМ ХИДРОСТАТИЧЕН СЕНЗОР
Кат № SP10-4-20. Потопяеми сензори за ниво чрез измерване на хидростатичното налягане и преобразуване в стандартизиран ток от 4 - 20 mA. Сензорите са предназначени за измерване на ниво във резервоари, водоеми, басейни, канали, язовири, кладенци, пр. Предлагат се за различни обхвати на измерване и по избор във версия Ex. Чрез свързване към предавателя ST10 сигналът или измерването могат да бъдат предавани безжично на разстояния от няколко километра.
Цена: 430,00 лв.без ДДС
 
SP10/DIESEL/20, Хидростатичен монитор за ниво на дизел. SP10/DIESEL/20, Хидростатичен монитор за ниво на дизел.
Кат № SP10/DIESEL/20. Хидростатичен монитор за ниво на дизел в резервоари. Обхват на измерване до 2 метра. Обхват на безжично предаване на измерените данни до 900 метра в празно пространство. Мониторът се състои се от хидростатичен сензор и трансмитер (предавател), които са свързани помежду си с вентилиран кабел. Трансмитерът (предавателят) на сензора изпраща измерените данни на приемник (дисплей) по безжичен път. Трансмитерът (предавателят) се захранва с батерии.
Цена: 495,00 лв.без ДДС
 
LRP 011-1, Безжичен усилвател на сигнала за Navis нивомери LRP 011-1, Безжичен усилвател на сигнала за Navis нивомери
Кат № LRP 011-1. Безжичен усилвател на сигнала за Navis сензори за ниво на течности в резервоари. Устройството се използва за усилване на безжичния сигнал, излъчван от предаватели (сензори) на Navis, и по този начин ефективно разширява комуникацията с до 1300 m. Същата функционалност може да се използва и за „избягване“ на препятствията в безжичната комуникация, ако се появят по права линия между предавателя и приемника. Възможно е последователно (във верига) да се поставят до два усилвателя. Устройствата имат автономно захранване (батерии), така че могат да бъдат разположени навсякъде, независимо от достъпа до електрическата мрежа. Корпусът на усилвателя е предназначен за употреба на открито.
Цена: 420,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG