за Лъченията » Радон-мониторинг

Радонът е естествен радиоактивен газ и присъства в природата, независимо от човешката дейност. Той се образува при разпадането на урана в почвата, скалите и водата, откъдето постъпва във въздуха. Радонът бързо се разпада на радиоактивни частици, които се отлагат по прашинките, носещи се във въздуха, вдишват се и така се отлагат по дихателните пътища и белите дробове. Опасността за здравето на човека се дължи на тези радиоактивни разпадни продукти. Единственият начин да се установят повишени концентрации на радон е чрез измерване.
RN1, Измервател на радон RN1, Измервател на радон
Кат № TMT-RD-35. Ръчен преносим измервател и монитор на радон във въздуха. Обхват на измерване до 250 Bq/m³. Възможност за краткосрочно (1-7 дни) и дългосрочно (до 365 дни) измерване. Опасните високи концентрации се показват с оптично предупреждение. Зареждане през USB порт.
Цена: 450,00 лв.без ДДС
 
RN2, Измервател-легер на радон RN2, Измервател-легер на радон
Кат № TMT-RD-200. Ръчен преносим измервател и регистратор на радон във въздуха. Обхват на измерване до 370 Bq/m³. Измерена стойност се записва на всеки 10 минути и на дисплея се показва новата изчислена средна стойност от последните 60 минути. Възможност за разглеждане на моментните стойности през мобилно приложение за iOS и Android. Доставя се заедно с ръководство за работа.
Цена: 670,00 лв.без ДДС
 
Airthings HOME, Измервател на радон Airthings HOME, Измервател на радон
Кат № PSE-Airthings HOME. Ръчен преносим измервател и регистратор на радон във въздуха. Възможност за продължително наблюдение (мониторинг) и изчисляване на средните съотношения за ден или за седмица и определяне на кумулативната стойност за цялата година.
Цена: 530,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG