Влагомери » Влагомери за тютюн

Растенията които принадлежат към рода тютюн наброяват повече от 70 вида. Основният вид тютюн, който се употребява с комерсиална цел обаче е само Nicotiana tabacum. Продуктите произведени от изсушени тютюневи листа са разнообразни и биват: пури, цигари, емфие, тютюн за лула, тютюн за дъвчене и ароматизиран тютюн. Съдържанието на влага е едно от нещата, които са от изключителна важност за производството, съхранението и търговията с тютюна и неговите изделия. Съдържание на влага в тютюна се измерва като теглото на водата, присъстваща в листото, изразени като процент. При влага от 8 до 10%, тютюнът е много сух и чуплив. При влага в границите 12-14% нишките на тютюна стават по-малко чупливи. Районът около 15-18% е голямата цел при производство, опаковане, транспорт и стареене на тютюна. Ето защо измерването на влагата на тютюна е от особена важност и трябва да се измерва и контролира.
TK-100T, Влагомер за тютюн TK-100T, Влагомер за тютюн
Кат № TK100T. Преносим уред за измерване съдържанието на вода в тютюн. Обхват на измерване от 8 до 40 %. Намира приложение за тестване по време на събирането на тютюн, преработката и при покупка или продажба. Доставя се в мека транспортна чанта, заедно с батерии, декларация за съответствие и ръководство за работа на български и английски език.
Цена: 350,00 лв.без ДДС
 
MS-320, Влагомер за тютюн MS-320, Влагомер за тютюн
Кат № MS320. Преносим уред за измерване съдържанието на вода в тютюн. Намира приложение за тестване по време на събирането на тютюн, преработката и при покупка или продажба. Обхват на измерване от 8 до 40 %. Доставя се в транспортно куфарче заедно с батерии, декларация за съответствие и ръководство за работа на български и английски език.
Цена: 345,00 лв.без ДДС
 
PC-16A, Влагомерна везна (1mg, 160 С) PC-16A, Влагомерна везна (1mg, 160 С)
Кат № PC-16A. Автоматична влагомерна везна за определяне съдържанието на влага. Обхват на измерване от 0 до 100% влага, нагряване от 60 до 160оС. Намира широко приложение във всички области, които се нуждаят от бързо измерване на влагата на медикаменти, зърно, тютюн, химикали, чай, храни, текстил, строителни материали и др. Възможност за избор на три различни режима на измерване: ръчен, времеви и автоматичен. Лесна за работа и управление от тъч скрийн. Доставя се заедно с две измервателни тарелки, държател на тарелки, захранващ кабел, референтна калибрираща тежест и ръководство за работа.
Цена: 1 495,00 лв.без ДДС
 
XY-105W, Влагомерна везна (5mg, 199оС) XY-105W, Влагомерна везна (5mg, 199оС)
Кат № XY105W. Автоматична влагомерна везна за определяне съдържанието на влага. Обхват на измерване от 0 до 100% влага, повторяемост 5mg/0,005g; проба до 110 g, нагряване от 40 до 199оС. Намира широко приложение във всички области, които се нуждаят от бързо измерване на влагата на медикаменти, зърно, тютюн, химикали, чай, храни, текстил, строителни материали и др. Възможност за съхраняване на 15 програми на тестване. Доставя се заедно с комплект измервателни тарелки, държател на тарелки, захранващ кабел, референтна калибрираща тежест и ръководство за работа.
Цена: 1 660,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG