Влагомери » Влагомери за текстил

В този раздел са включени различни преносими уреди за измерване влагата не само на текстил, но и на прежди. Текстилът е събирателно название за всички видове платове, произведени чрез плетене, тъкане или пресоване на различни естествени или изкуствени прежди. Текстилните стоки са едновременно краен продукт за потребление и материали за други промишлености (напр. шивашка, обувна). Често текстилните изделия също биват наричани текстил. Текстил може да се произвежда от много и различни материали. Четири са видовете текстил по отношение произхода на влакната, използвани за производството му: текстил от животински произход (вълненият текстил като габардин, кашмир, мохер и копринен текстил); текстил от растителен произход (памук, лен, ютата, коноп, др.); текстил от синтетичен произход (полиестер, найлон, ликра, спандекс, акрил) и текстил от минерален произход (стъклена вата, азбестът, базалт). Измерването на влагата по време на процесите на производство, транспорт и съхранение е от решаващо значение за поддържане на идеално качество на текстилните материали, защото съдържанието на влага варира в широки граници в суровините и в различните точки на производствения процес.
TK-100C, Влагомер за памук TK-100C, Влагомер за памук
Кат № TK100C. Преносим уред за измерване съдържанието на вода в памук. Използва се за тестване по време на събирането на памук, обработката и при покупка/продажба на памук. Обхват на измерване от 5 до 40 %.
Цена: 270,00 лв.без ДДС
 
MS-C, Влагомер за текстил MS-C, Влагомер за текстил
Кат № MS-C. Преносим уред за измерване съдържанието на влага в текстилни материали, облекло, вълна и др. Обхват на измерване от 0 до 90 %. Вградени калибровки за 5 вида текстилни материали. Използва се широко от търговци на дрехи и други съответни отрасли. Доставя се в мека чанта заедно с ръководство за работа.
Цена: 320,00 лв.без ДДС
 
DM-200T, Влагомер за текстил DM-200T, Влагомер за текстил
Кат № DM200T. Преносим уред за измерване съдържанието на вода в текстил. Уредът има десет режима (придавки) за измерване на различни типове текстилни материали, като памук, вълна, дрехи, прежда и др. Обхват на измерване 0-2% и 0-90%. Доставя се в транспортно куфарче заедно с ръководство за работа.
Цена: 345,00 лв.без ДДС
 
MS-310, Влагомер за текстил MS-310, Влагомер за текстил
Кат № MS310. Преносим уред за измерване съдържанието на влага в голямо разнообразие различни материали с плътност от 220 kg/m3 до 3000 kg/m3, в.т.ч. текстил, дървесина, хартия, картон, бамбук, бетон, бакелит, пясък, зидария и други материали. Измерването се извършва по безразрушителен индуктивен метод посредством сензор, който се намира на гърба на влагомера. Обхват на измерване от 0 до 90 %. Доставя се в транспортно куфарче заедно с ръководство за работа.
Цена: 265,00 лв.без ДДС
 
SLW, Влагомер за текстил SLW, Влагомер за текстил
Кат № 12298. Преносим инструмент за измерване влага на текстил. Обхват от 0,3 до 26%. Снабден със здрави електроди. Прилага се за определяне на влага на вълна, памук, изкуствена коприна, прежди от лен, прежди от юта, прежда от коноп, ацетатна коприна, найлон, полиакрил, полиестер. Доставя се в пластмасов куфар, заедно с електроди (60 mm) и батерии.
Цена: 1 720,00 лв.без ДДС
 
PC-16A, Влагомерна везна (1mg, 160 С) PC-16A, Влагомерна везна (1mg, 160 С)
Кат № PC-16A. Автоматична влагомерна везна за определяне съдържанието на влага. Обхват на измерване от 0 до 100% влага, нагряване от 60 до 160оС. Намира широко приложение във всички области, които се нуждаят от бързо измерване на влагата на медикаменти, зърно, тютюн, химикали, чай, храни, текстил, строителни материали и др. Възможност за избор на три различни режима на измерване: ръчен, времеви и автоматичен. Лесна за работа и управление от тъч скрийн. Доставя се заедно с две измервателни тарелки, държател на тарелки, захранващ кабел, референтна калибрираща тежест и ръководство за работа.
Цена: 1 440,00 лв.без ДДС
 
XY-105W, Влагомерна везна (5mg, 199оС) XY-105W, Влагомерна везна (5mg, 199оС)
Кат № XY105W. Автоматична влагомерна везна за определяне съдържанието на влага. Обхват на измерване от 0 до 100% влага, повторяемост 5mg/0,005g; проба до 110 g, нагряване от 40 до 199оС. Намира широко приложение във всички области, които се нуждаят от бързо измерване на влагата на медикаменти, зърно, тютюн, химикали, чай, храни, текстил, строителни материали и др. Възможност за съхраняване на 15 програми на тестване. Доставя се заедно с комплект измервателни тарелки, държател на тарелки, захранващ кабел, референтна калибрираща тежест и ръководство за работа.
Цена: 1 660,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG