за Водата » Тестери

TEST-T, Тестер за твърдост на водата, ºD TEST-T, Тестер за твърдост на водата, ºD
Кат № TEST-T. Тестер за изпитване на твърдост на водата, който позволява лесно и бързо определяне на общата твърдост на водата в немски градуси (ºD). Доставя се заедно с 15 ml реагент, който е достатъчен, за да се направят тестове за приблизително 500 немски градуса. При средна твърдост на водата от 5ºD с една опаковка ще могат да се извършат около 100 теста. Доставя се заедно с 1 бр. мензура, 1 бр. капкомер с реагент и инструкция за работа на български език.
Цена: 25,00 лв.без ДДС
 
GH-тест, Тестер за обща твърдост (GH) GH-тест, Тестер за обща твърдост (GH)
Кат № GH-Test. Капков тест за прецизно определяне на общата твърдост на прясна и солена вода. Бърз и лесен за използване. Достатъчен за до 70 индивидуални измервания. Тестът GH измерва с точност от 0,5°dH и има обхват на измерване от 0,5 до 21°dH. Доставя се заедно с капков реагент, епруветка (20 mL) и инструкция.
Цена: 40,00 лв.без ДДС
 
KH-тест, Тестер за карбонатната твърдост (KH) KH-тест, Тестер за карбонатната твърдост (KH)
Кат № KH-Test. Капков тест за прецизно определяне на карбонатната твърдост на прясна и солена вода. Бърз и лесен за използване. Достатъчен за до 100 индивидуални измервания. Тестът KH измерва с точност от 0,5°dH и има обхват на измерване от 0,5 до 21°dH. Доставя се заедно с капков реагент, епруветка (20 mL) и инструкция.
Цена: 40,00 лв.без ДДС
 
AmmoniakAlarm, Амонячна аларма за прясна и солена вода AmmoniakAlarm, Амонячна аларма за прясна и солена вода
Кат № AmmoniakAlarm. Непрекъснато следене на нивото на амоняка с продължителност една година. Показва нива на амоняк от 0,02 mg/L и по този начин помага за забелязване на критично високи стойности. Особено подходящ за езера и аквариуми. Подходящ за прясна и морска вода.
Цена: 55,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG