за Индустрията » Твърдомери

В този раздел са показани преносими уреди за определяне на твърдостта на повърхността на различни материали (метали, пластмаса, гума, тъкани и т.н.). Тези твърдомери измерват твърдостта в Rockwell B, Rockwell C, Vickers HV, Brinell HB, Shore, HS, Leeb HL или в други мерни единици (например DIN, ISO). Твърдомерите са особено практични в областта на производството, качествения контрол и техническото обслужване поради тяхната преносимост. Принципът на измерване на измервателите на твърдост се различава по това дали те използват статични и динамични методи. С измерватели на твърдост за метални материали можете бързо и точно да тествате повърхностната твърдост на стомана, чугун, стомана за инструменти, неръждаема стомана, алуминий, месинг, мед и бронз. Съществуват други устройства, които се използват за определяне на твърдостта на гума, пластмаса или текстил и се предлагат като цифрови или аналогови устройства.
LS251D Тестер за твърдост по Leeb LS251D Тестер за твърдост по Leeb
Кат № LS251D. Преносим уред за измерване твърдостта на материали по метода на Leeb. Подходящ за измерване на желязо, мед, стомана и други метални материали. Използвайки усъвършенствана технология за цифрова сонда с вграден сензор за посока и автоматично компенсиране на грешките при измерване в различни посоки на удара. Разнообразие от скали за твърдост, които могат да се превключват, елиминирайки досадната таблица за ръчна проверка, които могат да се конвертират между Leeb (HL), Vickers (HV), Brinell (HB), Shore (HS), Rockwell (HRA), Rockwell (HRB), Rockwell (HRC) ) и якост на опън (σb). Доставя се заедно със Стандартен блок за твърдост на Leeb, Найлонова четка, Малък поддържащ пръстен, 1.5V AA алкални батерии, Сертификат и Ръководство за употреба.
Цена: 450,00 лв.без ДДС
 
LS252D Тестер за твърдост по Leeb LS252D Тестер за твърдост по Leeb
Кат № LS252D. Преносим уред за измерване твърдостта на материали по метода на Leeb, тип писалка. Нов подобрен модел сонда Leeb D с напълно интегриран дизайн. Технология с двойна намотка. Изключителна точност:±6HL. Перфектен за бързо и надеждно тестване на място. Подходящ за измерване на желязо, мед, стомана и други метални материали. Използвайки усъвършенствана технология за цифрова сонда с вграден сензор за посока и автоматично компенсиране на грешките при измерване в различни посоки на удара. Разнообразие от скали за твърдост, които могат да се превключват, елиминирайки досадната таблица за ръчна проверка, които могат да се конвертират между Leeb (HL), Vickers (HV), Brinell (HB), Shore (HS), Rockwell (HRA), Rockwell (HRB), Rockwell (HRC) ) и якост на опън (σb). Доставя се заедно със Стандартен блок за твърдост на Leeb, Найлонова четка, Малък поддържащ пръстен, 1.5V AA алкални батерии, Сертификат и Ръководство за употреба.
Цена: 360,00 лв.без ДДС
 
LS252DC Тестер за твърдост по Leeb LS252DC Тестер за твърдост по Leeb
Кат № LS252DC. Преносим уред за измерване твърдостта на материали по метода на Leeb, тип писалка. Нов модернизиран модел устройство за изключително къс удар DC. Пружината се зарежда със специална зареждаща щанга. Технология с двойна намотка. Изключителна точност:±6HL. Перфектен за бързо и надеждно тестване на място. Подходящ за измерване на желязо, мед, стомана и други метални материали. Използвайки усъвършенствана технология за цифрова сонда с вграден сензор за посока и автоматично компенсиране на грешките при измерване в различни посоки на удара. Разнообразие от скали за твърдост, които могат да се превключват, елиминирайки досадната таблица за ръчна проверка, които могат да се конвертират между Leeb (HL), Vickers (HV), Brinell (HB), Shore (HS), Rockwell (HRA), Rockwell (HRB), Rockwell (HRC) ) и якост на опън (σb). Доставя се заедно със Стандартен блок за твърдост на Leeb, Найлонова четка, Малък поддържащ пръстен, 1.5V AA алкални батерии, Сертификат и Ръководство за употреба.
Цена: 360,00 лв.без ДДС
 
LS252DL Тестер за твърдост по Leeb LS252DL Тестер за твърдост по Leeb
Кат № LS252DL. Преносим уред за измерване твърдостта на материали по метода на Leeb в затворени трудно достъпни пространства, като жлебове, зъбни колела, джанти, пр. Технология с двойна намотка. Изключителна точност:±6HL. Перфектен за бързо и надеждно тестване на място. Подходящ за измерване на желязо, мед, стомана и други метални материали. Използвайки усъвършенствана технология за цифрова сонда с вграден сензор за посока и автоматично компенсиране на грешките при измерване в различни посоки на удара. Разнообразие от скали за твърдост, които могат да се превключват, елиминирайки досадната таблица за ръчна проверка, които могат да се конвертират между Leeb (HL), Vickers (HV), Brinell (HB), Shore (HS), Rockwell (HRA), Rockwell (HRB), Rockwell (HRC) ) и якост на опън (σb). Доставя се заедно със Стандартен блок за твърдост на Leeb, Найлонова четка, Малък поддържащ пръстен, 1.5V AA алкални батерии, Сертификат и Ръководство за употреба.
Цена: 740,00 лв.без ДДС
 
LS252C Тестер за твърдост по Leeb LS252C Тестер за твърдост по Leeb
Кат № LS252C. Преносим уред за измерване твърдостта на материали по метода на Leeb. Идеален за тестване на твърдостта на повърхностни втвърдяващи се слоеве и части с малки маси или тънки дебелини. Ударно устройство тип C. Технология с двойна намотка за добра точност на измерване и повторяемост. Технология с двойна намотка. Изключителна точност:±6HL. Перфектен за бързо и надеждно тестване на място. Използвайки усъвършенствана технология за цифрова сонда с вграден сензор за посока и автоматично компенсиране на грешките при измерване в различни посоки на удара. Разнообразие от скали за твърдост, които могат да се превключват, елиминирайки досадната таблица за ръчна проверка, които могат да се конвертират между Leeb (HL), Vickers (HV), Brinell (HB), Shore (HS), Rockwell (HRA), Rockwell (HRB), Rockwell (HRC) ) и якост на опън (σb). Доставя се заедно със Стандартен блок за твърдост на Leeb, Найлонова четка, Малък поддържащ пръстен, 1.5V AA алкални батерии, Сертификат и Ръководство за употреба.
Цена: 740,00 лв.без ДДС
 
AS-120 A, Твърдомер по Shore A AS-120 A, Твърдомер по Shore A
Кат № AS120A. Преносим цифров твърдомер по Шор тип А за мека вулканизирана гума, естествен каучук, нитрили, термопластични еластомери, гъвкави полиакрили, термореактивни материали, восък, филц, кожа и подобни. Обхват от 20 до 90А. LCD екран, функция за автоматично изключване. Индентер тип пресечен конус 0,79. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 400,00 лв.без ДДС
 
AS-120 B, Твърдомер по Shore B AS-120 B, Твърдомер по Shore B
Кат № AS120B. Преносим цифров твърдомер по Шор тип В за умерено твърда гума, термопластични еластомери, хартиени продукти и влакнести материали. За твърдост над 90A и под 20D. Конусен индентер R0,1. LCD екран, функция за автоматично изключване. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 445,00 лв.без ДДС
 
AS-120 C, Твърдомер по Shore C AS-120 C, Твърдомер по Shore C
Кат № AS120C. Преносим цифров твърдомер по Шор тип C за умерено твърда гума, термопластични еластомери, средно твърда пластмаса и термопластика. Индентер 0,79 пресечен конус. За измерване на твърдост над 90 В и под 20 D. Резолюция 0,1 H. LCD екран, функция за автоматично изключване. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 445,00 лв.без ДДС
 
AS-120 D, Твърдомер по Shore D AS-120 D, Твърдомер по Shore D
Кат № AS120D. Преносим цифров твърдомер по Шор тип D за твърд каучук, твърди термопластични еластомери, твърди пластмаси и други подобни материали. Обхват от 10 до 90 HD, Резолюция 0,1 HD. LCD екран, RS232C интерфейс, функция за автоматично изключване. Отговаря на стандартите DIN 53505, ISO 868, ISO 7619, ASTM D2240, JIS K7215. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 400,00 лв.без ДДС
 
AS-120 DO, Твърдомер по Shore DO AS-120 DO, Твърдомер по Shore DO
Кат № AS120 DO. Преносим цифров твърдомер по Шор тип DO за тестване на wмерено твърда гума, термопластични еластомери и много плътни текстилни намотки. Сферичен индентер R1.2. За материали с твърдост над 90 С и твърдост под 20 D. LCD екран, функция за автоматично изключване. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 445,00 лв.без ДДС
 
AS-120 E, Твърдомер по Shore Е AS-120 E, Твърдомер по Shore Е
Кат № AS120E. Преносим цифров твърдомер по Шор тип Е за твърди порести материали и EVA. Сферичен индентер R2,5. За измерване на твърдост над 90 DO и под 20 A. LCD екран, функция за автоматично изключване. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 400,00 лв.без ДДС
 
AS-120 O, Твърдомер по Shore O AS-120 O, Твърдомер по Shore O
Кат № AS120O. Преносим цифров твърдомер по Шор тип O за мека гума, термопластични еластомери, много мека пластмаса и термопласти и текстилни намотки със средна плътност. Сферичен индентер R1.2. За твърдост под 20 DO. LCD екран, функция за автоматично изключване. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 445,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG