за Индустрията » Твърдомери

В този раздел са показани преносими уреди за определяне на твърдостта на повърхността на различни материали (метали, пластмаса, гума, тъкани и т.н.). Тези твърдомери измерват твърдостта в Rockwell B, Rockwell C, Vickers HV, Brinell HB, Shore, HS, Leeb HL или в други мерни единици (например DIN, ISO). Твърдомерите са особено практични в областта на производството, качествения контрол и техническото обслужване поради тяхната преносимост. Принципът на измерване на измервателите на твърдост се различава по това дали те използват статични и динамични методи. С измерватели на твърдост за метални материали можете бързо и точно да тествате повърхностната твърдост на стомана, чугун, стомана за инструменти, неръждаема стомана, алуминий, месинг, мед и бронз. Съществуват други устройства, които се използват за определяне на твърдостта на гума, пластмаса или текстил и се предлагат като цифрови или аналогови устройства.
LS251D, Тестер за твърдост по Leeb. LS251D, Тестер за твърдост по Leeb.
Кат № LS251D. Преносим уред за измерване твърдостта на материали по метода на Leeb. Подходящ за измерване на желязо, мед, стомана и други метални материали. Използвайки усъвършенствана технология за цифрова сонда с вграден сензор за посока и автоматично компенсиране на грешките при измерване в различни посоки на удара. Разнообразие от скали за твърдост, които могат да се превключват, елиминирайки досадната таблица за ръчна проверка, които могат да се конвертират между Leeb (HL), Vickers (HV), Brinell (HB), Shore (HS), Rockwell (HRA), Rockwell (HRB), Rockwell (HRC) ) и якост на опън (σb). Доставя се заедно със Стандартен блок за твърдост на Leeb, Найлонова четка, Малък поддържащ пръстен, 1.5V AA алкални батерии, Сертификат и Ръководство за употреба.
Цена: 595,00 лв.без ДДС
 
LS252D Тестер за твърдост по Leeb LS252D Тестер за твърдост по Leeb
Кат № LS252D. Преносим уред за измерване твърдостта на материали по метода на Leeb, тип писалка. Нов подобрен модел сонда Leeb D с напълно интегриран дизайн. Технология с двойна намотка. Изключителна точност:±6HL. Перфектен за бързо и надеждно тестване на място. Подходящ за измерване на желязо, мед, стомана и други метални материали. Използвайки усъвършенствана технология за цифрова сонда с вграден сензор за посока и автоматично компенсиране на грешките при измерване в различни посоки на удара. Разнообразие от скали за твърдост, които могат да се превключват, елиминирайки досадната таблица за ръчна проверка, които могат да се конвертират между Leeb (HL), Vickers (HV), Brinell (HB), Shore (HS), Rockwell (HRA), Rockwell (HRB), Rockwell (HRC) ) и якост на опън (σb). Доставя се заедно с Найлонова четка, Малък поддържащ пръстен, 1.5V AA алкални батерии, Сертификат и Ръководство за употреба.
Цена: 500,00 лв.без ДДС
 
LS252DC Тестер за твърдост по Leeb LS252DC Тестер за твърдост по Leeb
Кат № LS252DC. Преносим уред за измерване твърдостта на материали по метода на Leeb, тип писалка. Нов модернизиран модел устройство за изключително къс удар DC. Пружината се зарежда със специална зареждаща щанга. Технология с двойна намотка. Изключителна точност:±6HL. Перфектен за бързо и надеждно тестване на място. Подходящ за измерване на желязо, мед, стомана и други метални материали. Използвайки усъвършенствана технология за цифрова сонда с вграден сензор за посока и автоматично компенсиране на грешките при измерване в различни посоки на удара. Разнообразие от скали за твърдост, които могат да се превключват, елиминирайки досадната таблица за ръчна проверка, които могат да се конвертират между Leeb (HL), Vickers (HV), Brinell (HB), Shore (HS), Rockwell (HRA), Rockwell (HRB), Rockwell (HRC) ) и якост на опън (σb). Доставя се заедно с Найлонова четка, Малък поддържащ пръстен, 1.5V AA алкални батерии, Сертификат и Ръководство за употреба.
Цена: 500,00 лв.без ДДС
 
LS252DL Тестер за твърдост по Leeb LS252DL Тестер за твърдост по Leeb
Кат № LS252DL. Преносим уред за измерване твърдостта на материали по метода на Leeb в затворени трудно достъпни пространства, като жлебове, зъбни колела, джанти, пр. Технология с двойна намотка. Изключителна точност:±6HL. Перфектен за бързо и надеждно тестване на място. Подходящ за измерване на желязо, мед, стомана и други метални материали. Използвайки усъвършенствана технология за цифрова сонда с вграден сензор за посока и автоматично компенсиране на грешките при измерване в различни посоки на удара. Разнообразие от скали за твърдост, които могат да се превключват, елиминирайки досадната таблица за ръчна проверка, които могат да се конвертират между Leeb (HL), Vickers (HV), Brinell (HB), Shore (HS), Rockwell (HRA), Rockwell (HRB), Rockwell (HRC) ) и якост на опън (σb). Доставя се заедно със Стандартен блок за твърдост на Leeb, Найлонова четка, Малък поддържащ пръстен, 1.5V AA алкални батерии, Сертификат и Ръководство за употреба.
Цена: 870,00 лв.без ДДС
 
LS252C, Тестер за твърдост по Leeb. LS252C, Тестер за твърдост по Leeb.
Кат № LS252C. Преносим уред за измерване твърдостта на материали по метода на Leeb. Идеален за тестване на твърдостта на повърхностни втвърдяващи се слоеве и части с малки маси или тънки дебелини. Ударно устройство тип C. Технология с двойна намотка за добра точност на измерване и повторяемост. Технология с двойна намотка. Изключителна точност:±6HL. Перфектен за бързо и надеждно тестване на място. Използвайки усъвършенствана технология за цифрова сонда с вграден сензор за посока и автоматично компенсиране на грешките при измерване в различни посоки на удара. Разнообразие от скали за твърдост, които могат да се превключват, елиминирайки досадната таблица за ръчна проверка, които могат да се конвертират между Leeb (HL), Vickers (HV), Brinell (HB), Shore (HS), Rockwell (HRA), Rockwell (HRB), Rockwell (HRC) ) и якост на опън (σb). Доставя се заедно с Найлонова четка, Малък поддържащ пръстен, 1.5V AA алкални батерии, Сертификат и Ръководство за употреба.
Цена: 870,00 лв.без ДДС
 
LS253, Мултифункционален твърдомер по Leeb. LS253, Мултифункционален твърдомер по Leeb.
Кат № LS253. Преносим, многофункционален твърдомер. Може да работи с четири вида ударни устройства (измервателни сонди). Допълнителен безжичен Bluetooth принтер за бързо отпечатване на резултатите от измерването. Цифрова сонда с двойна намотка, точно измерване. Автоматично превключване на различни стандарти за твърдост, елиминирайки тромавото ръчно търсене в таблица. Вграден сензор за ориентация и 360-градусово намаляване на удара за сондата. Доставя се само уредът (хостът) – измервателните сонди се поръчват отделно.
Цена: 540,00 лв.без ДДС
 
AL-150 A, Твърдомер по Leeb AL-150 A, Твърдомер по Leeb
Кат № AL150A. Преносим дигитален твърдомер за тестване на машини, детайли, лагери, части и други подобни. Обхват от 200 до 900 HLD. Преобразуване във всички популярни скали за твърдост (HLD-HRC-HRB-HB-HV-HSD). Функция за автоматично изключване. Вътрешна памет за 250 измервания. Доставя се в куфарче заедно със стандартен тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 580,00 лв.без ДДС
 
AS-120 A, Твърдомер по Shore A AS-120 A, Твърдомер по Shore A
Кат № AS120A. Преносим цифров твърдомер по Шор тип А за мека вулканизирана гума, естествен каучук, нитрили, термопластични еластомери, гъвкави полиакрили, термореактивни материали, восък, филц, кожа и подобни. Обхват от 20 до 90А. LCD екран, функция за автоматично изключване. Индентер тип пресечен конус 0,79. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 495,00 лв.без ДДС
 
AS-120 B, Твърдомер по Shore B AS-120 B, Твърдомер по Shore B
Кат № AS120B. Преносим цифров твърдомер по Шор тип В за умерено твърда гума, термопластични еластомери, хартиени продукти и влакнести материали. За твърдост над 90A и под 20D. Конусен индентер R0,1. LCD екран, функция за автоматично изключване. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 550,00 лв.без ДДС
 
AS-120 C, Твърдомер по Shore C AS-120 C, Твърдомер по Shore C
Кат № AS120C. Преносим цифров твърдомер по Шор тип C за умерено твърда гума, термопластични еластомери, средно твърда пластмаса и термопластика. Индентер 0,79 пресечен конус. За измерване на твърдост над 90 В и под 20 D. Резолюция 0,1 H. LCD екран, функция за автоматично изключване. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 550,00 лв.без ДДС
 
AS-120 D, Твърдомер по Shore D AS-120 D, Твърдомер по Shore D
Кат № AS120D. Преносим цифров твърдомер по Шор тип D за твърд каучук, твърди термопластични еластомери, твърди пластмаси и други подобни материали. Обхват от 10 до 90 HD, Резолюция 0,1 HD. LCD екран, RS232C интерфейс, функция за автоматично изключване. Отговаря на стандартите DIN 53505, ISO 868, ISO 7619, ASTM D2240, JIS K7215. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 495,00 лв.без ДДС
 
AS-120 DO, Твърдомер по Shore DO AS-120 DO, Твърдомер по Shore DO
Кат № AS120 DO. Преносим цифров твърдомер по Шор тип DO за тестване на wмерено твърда гума, термопластични еластомери и много плътни текстилни намотки. Сферичен индентер R1.2. За материали с твърдост над 90 С и твърдост под 20 D. LCD екран, функция за автоматично изключване. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 550,00 лв.без ДДС
 
AS-120 E, Твърдомер по Shore Е AS-120 E, Твърдомер по Shore Е
Кат № AS120E. Преносим цифров твърдомер по Шор тип Е за твърди порести материали и EVA. Сферичен индентер R2,5. За измерване на твърдост над 90 DO и под 20 A. LCD екран, функция за автоматично изключване. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 495,00 лв.без ДДС
 
AS-120 O, Твърдомер по Shore O AS-120 O, Твърдомер по Shore O
Кат № AS120O. Преносим цифров твърдомер по Шор тип O за мека гума, термопластични еластомери, много мека пластмаса и термопласти и текстилни намотки със средна плътност. Сферичен индентер R1.2. За твърдост под 20 DO. LCD екран, функция за автоматично изключване. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 550,00 лв.без ДДС
 
AS-120 OO, Твърдомер по Shore OO AS-120 OO, Твърдомер по Shore OO
Кат № AS120 OO. Преносим цифров твърдомер по Шор тип OO за тестване на изключително мека гума, термопластични еластомери, гъба, изключително мека пластмаса и термопластика, пяна и текстилни намотки с ниска плътност. Сферичен индентер R1.2. За твърдост под 20 O. LCD екран, функция за автоматично изключване. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 550,00 лв.без ДДС
 
AS-120 F, Твърдомер за порести материали AS-120 F, Твърдомер за порести материали
Кат № AS120F. Преносим дигитален твърдомер за порести материали, гъби, дунапрени и други подобни. Обхват от 0 до 100 H, Резолюция 0,1 H. LCD екран, RS232C интерфейс, функция за автоматично изключване. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 530,00 лв.без ДДС
 
AS-120 MF, Твърдомер за порести материали с памет AS-120 MF, Твърдомер за порести материали с памет
Кат № AS120MF. Преносим цифров твърдомер за порести материали с памет (пяна с памет, гъба с бавно отскачане, пространство с нулево налягане, пространствена пяна, материал TEMPUR, материали с ниска степен на възвръщане, вискоеластичени материали). Намира приложение за продукти, които се използван при висока скорост в авиацията, висококачествени потребителски стоки, гъби, дунапрени и други подобни. Обхват от 0 до 100 H, Резолюция 0,1 H. LCD екран, RS232C интерфейс, функция за автоматично изключване. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 530,00 лв.без ДДС
 
AS-120T-5, Твърдомер за текстил AS-120T-5, Твърдомер за текстил
Кат № AS-120T-5. Преносим цифров твърдомер текстил. Специално разработен за слабо навити бобини от синтетични влакна и плътно навити естествени влакна, прежди и конци. Принципът на измерване е същият като при теста за твърдост на Shore A. Обхват на измерване 10 ~ 90H (0 ~ 100H на екрана). LCD екран, функция за автоматично изключване. Доставя се в куфарче заедно с батерии и ръководство за работа.
Цена: 495,00 лв.без ДДС
 
KT-C-U, Твърдомер ултразвуков импедансен (UCI метод) KT-C-U, Твърдомер ултразвуков импедансен (UCI метод)
Кат № KTCU. Преносим уред със сменяеми преобразуватели тип UCI (по ултразвуков контактно-импедансен метод) в съответствие със стандарт ASTM A1038. Използва се за измерване на твърдост и якост на опън на обикновена стомана, ниско легирана стомана и лята стомана. Обхват на измерване от 20 до 70 HRC. Възможност за представяне на резултатите и в други мерни единици, като HB, HV, HRA, HRB, HSD и σ (MPa). Измервателят има вътрешна памет за 7500 измервания. Доставя се в куфарче заедно с една сонда по избор, мини USB кабел за свързване с компютър, СД със софтуер и ръководство за работа.
Цена: 3 380,00 лв.без ДДС
 
KT-C-D, Твърдомер динамичен ударен (Leeb метод) KT-C-D, Твърдомер динамичен ударен (Leeb метод)
Кат № KTCD. Преносим уред със сменяеми преобразуватели тип D (Leeb, динамични сонди) в съответствие със стандарт ASTM A1038. Използва се за измерване на твърдост и якост на опън на обикновена стомана, ниско легирана стомана и лята стомана. Обхват на измерване от 20 до 70 HRC. Възможност за представяне на резултатите и в други мерни единици, като HB, HV, HRA, HRB, HSD и σ (MPa). Измервателят има вътрешна памет за 7500 измервания. Доставя се в куфарче заедно с една сонда по избор, мини USB кабел за свързване с компютър, СД със софтуер и ръководство за работа.
Цена: 2 670,00 лв.без ДДС
 
HT-6510S, Тестер за твърдост на пясъчни форми HT-6510S, Тестер за твърдост на пясъчни форми
Кат № HT-6510S-A/B/C. Преносим уред за тестване на твърдостта на повърхността на пясъчни форми при ниско, средно и високо. Тип А: Подходящ при ръчно или механично формоване на фин пясък с ниско и средно налягане. Тип B: Подходящ при ръчно или механично формоване на фин или груб пясък с ниско и средно налягане. Тип C: Подходящ при формоване с високо налягане.
Цена: 440,00 лв.без ДДС
 
HT-6510DW, Тестер за твърдост на дърво HT-6510DW, Тестер за твърдост на дърво
Кат № HT-6510DW. Преносим уред (дурометър, твърдомер) за тестване на твърдостта на дърво и дървесина. Обхват на измерване от 10HD до 90HD (0HD ~ 100HD). Отговаря на стандартите DIN 53505, ISO 868, ISO 7619, ASTMD 2240, JISK7215. Функции за пикова и средна стойност. Доставя се в куфарче заедно с батерии и ръководство за работа.
Цена: 460,00 лв.без ДДС
 
FG-104TR, Тестер за твърдост на почвата FG-104TR, Тестер за твърдост на почвата
Кат № FG-104TR. Универсален пенетрометър за измерване на сухата плътност на почвата. Обхват на измерване от 0kg до 100kg (0N ~ 1000N). Показва връзката между проникването и водното съдържание на почвата и връзката между обема на почвената вода и компактността. Намира приложение за тестване на всички видове насипна почва, глина, пясък и смесена почва след валцуване.
Цена: 480,00 лв.без ДДС
 
PCE-OS-2, Тестов стенд за твърдомери PCE-OS-2, Тестов стенд за твърдомери
Кат № PCE-OS-2. Стенд за твърдомери от серията (Shore A, D и О). Здрав дизайн. Отговаря на DIN 53505, ISO 868, ISO 7619, ASTM D 2240. Максимална дебелина пробата 180 mm. Идеален за тестване на производствени части с постоянно налягане. Доставя се заедно с ръководство за работа. Допълнително могат да се закупят стандартни тежести.
Цена: 2 395,00 лв.без ДДС
 
Комплект еталони за Shore A (7 бр.) Комплект еталони за Shore A (7 бр.)
Кат № CL-HBTBK-A. Комплект от 7 броя тестови блокчета за проверка на Shore A твърдомери (дурометри) от 30 до 90 по скалата на Шор А. Използват се за референтна проверка в рамките на допустимите отклонения. Отделните тестови блокове са снабдени със серийни номера, за да се гарантира неоспорима идентификация.
Цена: 865,00 лв.без ДДС
 
AL-150 N, Твърдомер за бетон (склерометър). AL-150 N, Твърдомер за бетон (склерометър).
Кат № AL-150N. Преносим уред за без разрушително определяне твърдостта на цимент. Особено подходящ за тестване на конструкция, мостове плочи, греди, колони и др. с дебелина над 100 mm и размер на частиците под 32 mm. Обхват на измерване от 10 до 70 N/mm². Доставя се в куфарче, заедно с резервна пружина, почистващ блок, мини отвертка и ръководство за работа.
Цена: 490,00 лв.без ДДС
 
AL-150 L, Твърдомер за тухли (склерометър, 0,735 J) AL-150 L, Твърдомер за тухли (склерометър, 0,735 J)
Кат № AL150L. Преносим уред (тест чук) за определяне твърдостта на тухли и други леки строителни материали, като лек бетон. Нормална енергия на въздействието: 0,735 J. Висока ефективност, висока точност и лесен за работа. Доставя се в куфарче, заедно с почистващ абразив и ръководство за работа.
Цена: 490,00 лв.без ДДС
 
PCE-3500, UCI Ултразвуков твърдомер PCE-3500, UCI Ултразвуков твърдомер
Кат № PCE-3500-10/50/98. Преносим уред за безразрушително измерване на твърдост / голям цветен LC дисплей / включително софтуер / HV, HRC, HRB, HB и MPa скала /с функция за памет / взаимозаменяеми измервателни сонди взаимозаменяеми / 136° Vickers диамант. Работи на базата на процедурата за изпитване чрез ултразвуков контактен импеданс UCI. Особено подходящ за компоненти със закален ръбов слой, като например тези, които се появяват при азотиране или индукционно закаляване. Обикновено се използва при тестване на инструменти за щанцоване, преси, тънкостенни компоненти, зъбни колела, турбинни лопатки, разпределителни валове или заваръчни шевове. Доставя се заедно с 1 бр. измервателна UCI сонда по избор (10N, 50N или 98N), 1 x 2 GB SD карта, 1 x USB кабел, 1 x компютърен софтуер, 1 x ръководство за работа.
Цена: 9 890,00 лв.без ДДС
 
PCE-5000, Ултразвуков твърдомер (дурометър) PCE-5000, Ултразвуков твърдомер (дурометър)
Кат № PCE-5000. Преносим твърдомер, който използва ултразвуков контактен импеданс (UCI) метод ASTM A1038 за тестване на твърдостта на метали и сплави. Обхват на измерване по Rockwell 61~85,6 HRA, 41~100 HRB и 20,3~68 HRC; по Brinell 85~650 HB; по Vickers 50~999 HV и Якост на опън 255~2180 N/mm². Използва се за измерване на твърдостта на метали и сплави с минимална дебелина от 2 mm. Ултразвуковото изпитване на твърдост се счита за неразрушително, защото създава микроскопична вдлъбнатина, видима само при използване на мощен микроскоп. Доставя се заедно с една 20 N сонда (стандартна), Защитна капачка за сонда (силикон), кабел на сондата, USB кабел, USB зарядно, RS-232 интерфейсен кабел, отвертка, калъф за носене, устойчив на вибрации и ръководство за работа.
Цена: 15 390,00 лв.без ДДС
 
PCE-BPHC 1, Калибриращ блок за склерометри PCE-BPHC 1, Калибриращ блок за склерометри
Кат № PCE-BPHC 1. Калибриращ блок за тестери за твърдост на бетон. Тестова наковалня за проверка на показанията на чука за изпитване на бетон. Общо тегло 18 кг. Твърдостта на стоманената сърцевина е 60 ±2 HRC. Използва се за калибриране на тежки (450), нормални (225) и леки (75) тестови чукове.
Цена: 1 145,00 лв.без ДДС
 
HBa-1, Цифров Barcol твърдомер - импресор HBa-1, Цифров Barcol твърдомер - импресор
Кат № HBa-1. Преносим уред за измерване на Барколова твърдост в границите от 0 до 100 HBa (еквивалентна на твърдост по Бринел от 25 до 150HB). Използва се главно в преработващата промишленост на алуминий, тества се чист алуминий, мек алуминий, дебела алуминиева сплав, алуминиева лента, алуминиева пръчка, алуминиеви отливки, алуминиеви изковки и продукти от алуминиеви сплави. Съвместим със стандартите ASTM B648-10 (2015), ASTM D2583-13 и GB / T 3854-2005. Доставя се в куфарче, заедно с 2 пина, 2 стандартни блока, Калибриращ блок за дължина на щифта, Винтов драйвер, Гаечен ключ, батерии и ръководство за работа.
Цена: 830,00 лв.без ДДС
 
PCE-A-S, Твърдомер (дурометър) по Шор А PCE-A-S, Твърдомер (дурометър) по Шор А
Кат № PCE-AS. Аналогов преносим уред за измерване на механична твърдост на мека гума и пластмаса. Антирефлексен 360° циферблат с точност до 0,5 единици твърдост по Shore A. Отговаря на DIN 53505, ISO 868, ISO 7619 и ASTM D 2240. Отчита дълбочината на проникване на ударен накрайник при приложено усилие от 0 до 100 единици при стандартен натиск от 12,5 N. Намира приложение за тестване на гума, еластомери, неопрен, силикон, винил, меки пластмаси, кожа и подобни меки материали. Доставя се в куфарче, заедно със сертификат за калибриране и ръководство за работа.
Цена: 1 460,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG