за Индустрията » Твърдомери

В този раздел са показани преносими уреди за определяне на твърдостта на повърхността на различни материали (метали, пластмаса, гума, тъкани и т.н.). Тези твърдомери измерват твърдостта в Rockwell B, Rockwell C, Vickers HV, Brinell HB, Shore, HS, Leeb HL или в други мерни единици (например DIN, ISO). Твърдомерите са особено практични в областта на производството, качествения контрол и техническото обслужване поради тяхната преносимост. Принципът на измерване на измервателите на твърдост се различава по това дали те използват статични и динамични методи. С измерватели на твърдост за метални материали можете бързо и точно да тествате повърхностната твърдост на стомана, чугун, стомана за инструменти, неръждаема стомана, алуминий, месинг, мед и бронз. Съществуват други устройства, които се използват за определяне на твърдостта на гума, пластмаса или текстил и се предлагат като цифрови или аналогови устройства.
AL-150 A, Твърдомер по Leeb AL-150 A, Твърдомер по Leeb
Кат № AL150A. Преносим дигитален твърдомер за тестване на машини, детайли, лагери, части и други подобни. Обхват от 200 до 900 HLD. Преобразуване във всички популярни скали за твърдост (HLD-HRC-HRB-HB-HV-HSD). Функция за автоматично изключване. Вътрешна памет за 250 измервания. Доставя се в куфарче заедно със стандартен тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 570,00 лв.без ДДС
 
HTP 1600, Твърдомер-логер от типа Leeb HTP 1600, Твърдомер-логер от типа Leeb
Кат № HTP1600. Усъвършенстван интегриран ръчен тестер за твърдост. Лесно се побира в джоба. Висока точност до ±2 HL и универсален ъгъл. Няма нужда да се настройва посоката на удара. Отговаря на стандарт ASTM A956-02 и DIN 50156. Доставя се в куфарче заедно със стандартен блок, сертификат за калибриране, мини СД със софтуер, USB интерфейсен кабел, четка за почистване и ръководство за работа.
Цена: 1 065,00 лв.без ДДС
 
AL-150 N, Твърдомер за бетон (склерометър, 2,207 J) AL-150 N, Твърдомер за бетон (склерометър, 2,207 J)
Кат № AL-150N. Преносим уред за без разрушително определяне твърдостта на цимент. Особено подходящ за тестване на конструкция, мостове плочи, греди, колони и др. с дебелина над 100 mm и размер на частиците под 32 mm. Обхват на измерване от 10 до 70 N/mm². Доставя се в куфарче, заедно с резервна пружина, почистващ блок, мини отвертка и ръководство за работа.
Цена: 570,00 лв.без ДДС
 
AL-150 L, Твърдомер за тухли (склерометър, 0,735 J) AL-150 L, Твърдомер за тухли (склерометър, 0,735 J)
Кат № AL150L. Преносим уред (тест чук) за определяне твърдостта на тухли и други леки строителни материали, като лек бетон. Нормална енергия на въздействието: 0,735 J. Висока ефективност, висока точност и лесен за работа. Доставя се в куфарче, заедно с почистващ абразив и ръководство за работа.
Цена: 570,00 лв.без ДДС
 
PCE-HT-450, Твърдомер за бетон (склерометър, 4,5 J) PCE-HT-450, Твърдомер за бетон (склерометър, 4,5 J)
Кат № PCE-HT-450. Преносим, аналогово измервателно устройство за определяне на якостта на бетон. Предназначен за високоякостен бетон. Кинетична енергия 4,5 J. Здрав метален корпус и заключващ се стрелков щифт. Доставя се в алуминиево куфарче заедно с кръгъл шлайф и инструкция за работа.
Цена: 3 145,00 лв.без ДДС
 
KT-C-U, Твърдомер ултразвуков импедансен (UCI метод) KT-C-U, Твърдомер ултразвуков импедансен (UCI метод)
Кат № KTCU. Преносим уред със сменяеми преобразуватели тип UCI (по ултразвуков контактно-импедансен метод) в съответствие със стандарт ASTM A1038. Използва се за измерване на твърдост и якост на опън на обикновена стомана, ниско легирана стомана и лята стомана. Обхват на измерване от 20 до 70 HRC. Възможност за представяне на резултатите и в други мерни единици, като HB, HV, HRA, HRB, HSD и σ (MPa). Измервателят има вътрешна памет за 7500 измервания. Доставя се в куфарче заедно с една сонда по избор, мини USB кабел за свързване с компютър, СД със софтуер и ръководство за работа.
Цена: 2 985,00 лв.без ДДС
 
KT-C-D, Твърдомер динамичен ударен (Leeb метод) KT-C-D, Твърдомер динамичен ударен (Leeb метод)
Кат № KTCD. Преносим уред със сменяеми преобразуватели тип D (Leeb, динамични сонди) в съответствие със стандарт ASTM A1038. Използва се за измерване на твърдост и якост на опън на обикновена стомана, ниско легирана стомана и лята стомана. Обхват на измерване от 20 до 70 HRC. Възможност за представяне на резултатите и в други мерни единици, като HB, HV, HRA, HRB, HSD и σ (MPa). Измервателят има вътрешна памет за 7500 измервания. Доставя се в куфарче заедно с една сонда по избор, мини USB кабел за свързване с компютър, СД със софтуер и ръководство за работа.
Цена: 2 280,00 лв.без ДДС
 
W-20, Webster твърдомер за алуминий W-20, Webster твърдомер за алуминий
Кат № W-20. Преносим тестер за твърдост на Webster за лесно и бързо тестване на листове, тръби и заготовки от алуминий и алуминиеви сплави. Обхват на измерване 0 ~ 20HW. Подходящ за листове с дебелина по-малка от 6 mm и тръби с външен диаметър по-голям или равен на 10 mm. Доставя се в куфарче, заедно със Стандартен блок за твърдост, Сертификат, AC адаптер, AAA батерия и ръководство за работа.
Цена: 1 555,00 лв.без ДДС
 
PCE-A-S, Твърдомер (дурометър) по Шор А PCE-A-S, Твърдомер (дурометър) по Шор А
Кат № PCE-AS. Аналогов преносим уред за измерване на механична твърдост на мека гума и пластмаса. Антирефлексен 360° циферблат с точност до 0,5 единици твърдост по Shore A. Отговаря на DIN 53505, ISO 868, ISO 7619 и ASTM D 2240. Отчита дълбочината на проникване на ударен накрайник при приложено усилие от 0 до 100 единици при стандартен натиск от 12,5 N. Намира приложение за тестване на гума, еластомери, неопрен, силикон, винил, меки пластмаси, кожа и подобни меки материали. Доставя се в куфарче, заедно със сертификат за калибриране и ръководство за работа.
Цена: 1 460,00 лв.без ДДС
 
PCE-OS-2, Тестов стенд за твърдомери PCE-OS-2, Тестов стенд за твърдомери
Кат № PCE-OS-2. Стенд за твърдомери от серията (Shore A, D и О). Здрав дизайн. Отговаря на DIN 53505, ISO 868, ISO 7619, ASTM D 2240. Максимална дебелина пробата 180 mm. Идеален за тестване на производствени части с постоянно налягане. Доставя се заедно с ръководство за работа. Допълнително могат да се закупят стандартни тежести.
Цена: 2 395,00 лв.без ДДС
 
Комплект еталони за Shore A (7 бр.) Комплект еталони за Shore A (7 бр.)
Кат № CL-HBTBK-A. Комплект от 7 броя тестови блокчета за проверка на Shore A твърдомери (дурометри) от 30 до 90 по скалата на Шор А. Използват се за референтна проверка в рамките на допустимите отклонения. Отделните тестови блокове са снабдени със серийни номера, за да се гарантира неоспорима идентификация.
Цена: 865,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG