за Въздуха » Газ детектори

Преносими уреди за откриване на течове от газове в т.ч. метан, етан, пропан, бутан, алкохол, амоняк, въглероден окис, бензин, сероводород, дим, разтворители, керосин, разредители за лакове и пр.
D-TEK® CO2, Детектор за изтичане СО2 D-TEK® CO2, Детектор за изтичане СО2
Кат № D-TEK CO2 (716-202-G11). Преносим детектор за течове на въглероден диоксид (СО2). D-TEK CO2 използва иновативна инфрачервена сензорна клетка, изключително селективна към въглеродния диоксид, което позволява елиминиране на CO2, присъстващ в атмосферата, така че има минимален риск от фалшиви аларми. Захранва се с акумулаторна батерия. Гъвкава сонда с дължина 43 cm за измерване в трудно достъпни места. Доставя се в здрава пластмасова кутия, заедно с акумулаторна батерия, инфрачервен сензор, 230V мрежов адаптер, 12V зарядно за кола, 5 резервни филтъра за измервателната сонда и ръководство за работа.
Цена: 1 320,00 лв.без ДДС
 
BG30, Детектор на течове на газ BG30, Детектор на течове на газ
Кат № 3510205064. Универсален детектор за откриване на течове от запалими газове. BG30 надеждно открива природен газ, метан, етан, пропан, бутан, ацетон, алкохол, амоняк, бензин, LPG, турбинно гориво, сероводород, промишлени разтворители, разредители за бои и други запалими газове. Доставя се в транспортна чанта заедно с ръководство за работа и батерии.
Цена: 235,00 лв.без ДДС
 
BG40, Газ детектор за течове на газ BG40, Газ детектор за течове на газ
Кат № 3510205068. Преносим газ-детектор на течове на газове. BG40 надеждно открива запалими газове като природен газ, метан, етан, пропан, бутан, хексан, етилен, ацеталдехид, формалдехид, толуен, р-ксилен, ацетон, алкохол, бензен, LPG, амоняк, пара, въглероден оксид, бензин и сероводород. Висока чувствителност (<10 ppm), компактен дизайн, визуална и акустична аларма. Вибриращ сигнал, който нараства с покачване на интензивност на изтичащия газ. Особено подходящ за ежедневна проверка на газови патрони и контейнери за пропан-бутан в дома или на лодката си, газопроводи, фитинги и пр. Доставя се заедно с батерия, зарядно устройство, декларация за съответствие и ръководство за работа.
Цена: 390,00 лв.без ДДС
 
BQ16, Газ-детектор на формалдехид и летливи в-ва BQ16, Газ-детектор на формалдехид и летливи в-ва
Кат № 3510205090. Преносим уред за откриване на концентрации на формалдехид (HCHO) и общо летливи органични съединения (TVOC) и за оценка на качеството на въздуха. Обхват на детекция за HCHO от 0.00 до 5.00 ppm и за TVOC от 0.00 до 9.99 ppm. Функции MIN, MAX, HOLD и автоматично изключване. Доставя се в мек калъф заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 340,00 лв.без ДДС
 
PCE-LD1, Газ детектор за хладилни агенти PCE-LD1, Газ детектор за хладилни агенти
Кат № PCELD1. Преносим газ детектор за откриване на течове от климатични/хладилни система особено за хладилни агенти R22, R134a, R-410A, R-407C и др. газове, базирани на CFC и HFC. Оптична и звукова сигнализация. Доставя се в калъф заедно с батерии, тестов агент и ръководство за работа.
Цена: 695,00 лв.без ДДС
 
MS100-VOC, Газ-детектор на VOC (0-50ppm) MS100-VOC, Газ-детектор на VOC (0-50ppm)
Кат № MS100-VOC. Преносим газ-анализатор на летливи органични вещества (VOC, ЛОС). Пробонабиране с вградена смукателна помпа. 2,5-инчов интерфейс с матричен дисплей. Намира приложение при тестване на средата в различни опасни промишлени обекти, като металургия, петрол и нефтохимия, химически, биофармацевтични и други обекти. Възможност за съхраняване на до 100 000 набора от данни. Захранване с литиева батерия с голям капацитет. Звукова аларма за защита на личната безопасност. Доставя се заедно с батерията и ръководство за работа.
Цена: 3 480,00 лв.без ДДС
 
FG110, Детектор на течове от газ FG110, Детектор на течове от газ
Кат № 24630. Детектор на течове от газове (CH4, LPG, др.). Обхват от 0 до 10 000 ppm. (CH4) и от 0 до 1800 ppm (LPG). Гъвкава сонда с дължина 300mm, графичен екран със задно осветяване, конфигурируеми визуална и звукова аларми, избираеми мерни единици. Функции Hold, Min-Max и автоматично изключване. Доставя се в куфарче, заедно със заводски сертификат.
Цена: 820,00 лв.без ДДС
 
DF110, Детектор за изтичане на хладилни газове и водород. DF110, Детектор за изтичане на хладилни газове и водород.
Кат № 24631. Преносим уред за откриване на течове от хладилни газове и водород. Открива газовете H2, CFC, HFC, HCFC, R134a и смеси от тях. Отговаря на нормата на EN14624. Ръчно автонулиране, гъвкава дължина на сондата 300 мм, тяга с помпа, сензор на топлинната система, визуално и звукова аларма, индикатор за нивото на батерията. Доставя се в мек калъф, заедно с тестова ампула, съдържащ хладилен газ, резервен филтър, заводски сертификат за калибриране и ръководство за работа.
Цена: 820,00 лв.без ДДС
 
C-21, Стационарен детектор на VOC C-21, Стационарен детектор на VOC
Кат № C-21. Стационарно устройство за непрекъснато наблюдение на концентрацията на лесно летливи органични съединения (ЛОС, VOC). Концентрацията на ЛОС във въздуха се показва с цветна LED линия. Звукова аларма предупреждава, ако концентрацията на летливи въглеводороди във въздуха е опасна за здравето. Захранва се от мрежата посредством захранващ адаптер и акумулаторна батерия. Възможност за използване като преносим уред за откриване на течове.
Цена: 935,00 лв.без ДДС
 
DET-MAXI/K-CO, Газ-детектор за въглероден оксид (CO) DET-MAXI/K-CO, Газ-детектор за въглероден оксид (CO)
Кат № DET-MAXI/K-CO. Газ-детектор за непрекъснато наблюдение на затворени помещения за наличие на въглероден оксид (СО). Оптична и звукова алармена сигнализация при превишаване на допустимите прагови стойности на концентрацията на СО във въздуха. Алармата се изключва автоматично, когато концентрацията на газа падне под прага на алармата. Захранва се от електрическата мрежа.
Цена: 80,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG