за Лъченията » Магнитомери

В този раздел ще намерите магнитометри за електромагнитни полета (EMF) и електромагнити. Магнитометрите за електромагнитни полета стават все по-важни поради нарастващите отрицателни влияния за околната среда и за хората. Магнитометрите се използват за откриване на електромагнитни лъчения, излъчвани от трансформатори, електропроводи и електрически уреди. Магнитометрите имат широк обхват на приложение в промишления сектор или в научноизследователската и развойната дейност. Т
PCE-MFM 3000, Измервател на електромагнитни полета (гаусметър) PCE-MFM 3000, Измервател на електромагнитни полета (гаусметър)
Кат № PCE-MFM 3000. Уред (тесламетър, гаусметър) за измерване на статични и динамични магнитни полета. Обхват на измерване на динамични полета от 0 до 3000 mT (0~30000 G) и обхват на измерване на статични магнитни полета от 0 до 1500 mT (0~15000 G). Идеален за проверка на магнитни клапани или релета. Измерването се извършва посредством външен сензор. Резултатите са показват по избор в mG или μT. Уредът има функция за задържане на резултата върху екрана, функция за автоматично изключване, функция за записване на максимално и минимално измерените стойност и RS-232 порт. Доставя се в калъф, заедно с измервателната сонда, 9 V батерия и ръководство за употреба.
Цена: 1 075,00 лв.без ДДС
 
PCE-MFM 3500, Измервател на магнитно поле (Тесла и Гаус-метър) PCE-MFM 3500, Измервател на магнитно поле (Тесла и Гаус-метър)
Кат № PCE-MFM 3500. Тесла и Гаус метър с външен сензор. Обхват на измерване до 3000mT/30000G. Вградена памет за до 7 000 стойности. Софтуер за измерване в реално време и отчитане. Захранване с батерия или от мрежата през адаптер. Сензорен кабел прибл. 1 м. Работа на батерията прибл. 100 часа. Възможност за свързване към към компютър чрез мини-USB интерфейс. В допълнение към измерването на магнитното поле, гаусметърът измерва едновременно и температурата. Регулируема алармена функция, която предупреждава оператора веднага, щом измерената стойност надвиши алармената.
Цена: 1 215,00 лв.без ДДС
 
PCE-MFM 2400, Измервател на статични магнитни полета PCE-MFM 2400, Измервател на статични магнитни полета
Кат № PCE-MFM 2400. Преносим уред за измерване на статични магнитни полета с точност 1%. Измерване на Тесла и Гаус. За статични магнитни полета. Обхват на измерване до 2 400 mT. Може да се използва за тестване на релета и постоянни магнити за съществуващото магнитно поле, включително при контрола на качеството. Доставя се заедно с измервателна сонда, сертификат за калибриране, батерии и ръководство за работа.
Цена: 2 080,00 лв.без ДДС
 
PCE-MFM 4000, Измервател на AC и DC магнитни полета PCE-MFM 4000, Измервател на AC и DC магнитни полета
Кат № PCE-MFM 4000. Настолен лабораторен уред за измерване на AC и DC магнитни полета. Два различни измервателни сензори: сензор за общи измервания в диапазона на Гаус и мили-Тесла и прецизен сензор за измервания в диапазона на мили Гаус и микро-Тесла. Прецизен и стандартен сензор. LCD дисплей. SD регистратор на данни. Сериен интерфейс. Автоматична температурна компенсация. Възможност за показване полярността на постояннотоковото магнитно поле на дисплея до измерената стойност
Цена: 2 610,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG