Влагомери » Влагомери за строителството

Преносими уреди за бързо измерване и оценка на различни строителни материали, като бетон, цимент, дървесина и пр.
VI-D4, Влагомер за замазки VI-D4, Влагомер за замазки
Кат № VI-D4. Преносим уред за измерване на влага в различни материали, като Бетон (0-6%H2O), Циментова замазка (0-6%H2O), Анхидритна замазка (0-3,5% H2O) и Относителна скала (0-100%). Измерването става посредством позлатени пружинни електроди в дълбочина от няколко сантиметра. Измервателният уред разполага и с 2 конектора: 3,5 mm жак за включване на различни външни сонди за измервания в дърво или други строителни материали; Mini-USB с възможност за свързване на сензори за влажност и температура. Доставя се в куфарче, заедно с батериите, сертификат за калибриране и ръководство за работа
Цена: 430,00 лв.без ДДС
 
EVO-CC, Влагомер за мазилки EVO-CC, Влагомер за мазилки
Кат № EVO-CC. Преносим уред за измерване влага на мазилки. Обхват на измерване от 0 до 100 % водно съдържание (в зависимост от материала). Калибровки за 12 вида материал. Дълбочина на сканиране 30 mm. Оценка на влажността (суха – оптимална – влажна – мокра). Доставя се в мек калъф заедно с батерии и ръководство за работа.
Цена: 910,00 лв.без ДДС
 
BM12, Влагомер за дърво и строителни материали BM12, Влагомер за дърво и строителни материали
Кат № 3510205022. Преносим уред за бързо определяне на влага в дърво и строителни материали. Лесно сменяеми стоманени електроди. Два сменяеми измервателни режими: за дърво и за строителни материали. Обхват на измерване от 6 до 44 % за дървени материали и от 0.2 до 2.0 % за строителни материали. Особено подходящ за измерване влагата на дърва за огрев и меки строителни замазки като гипс и подобни. Доставя се заедно с батерии и ръководство.
Цена: 35,00 лв.без ДДС
 
BM22, Влагомер за дърво и строителни материали BM22, Влагомер за дърво и строителни материали
Кат № 3510205025. Преносим уред за бързо определяне на влага в дърво и строителни материали. Лесно сменяеми стоманени електроди. Двойна бар-скала за влага на дърво и влага на строителни материала. Обхват на измерване за дърво от 6 до 44 %, за строителни материали от 0.2 до 2.0 % и за температура от 0 до 40оС. Особено подходящ за измерване влагата на дърва за огрев и меки строителни замазки като гипс и подобни. Доставя се заедно с батерии и ръководство.
Цена: 65,00 лв.без ДДС
 
MS-350, Високо-честотен влагомер MS-350, Високо-честотен влагомер
Кат № MS350. Високо-честотен влагомер с интегрирана сонда за измерване на съдържанието на дървесни пррахообразни продукти, прахообразни химични суровини, въглищен прах и други прахообразни материали. Обхват на измерване от 0 до 80 %. Приложим в химическата промишленост, селското стопанство, строителството и други индустрии. Доставя се в мека транспортна чанта, заедно с ръководство за работа.
Цена: 340,00 лв.без ДДС
 
BM31, Индикатор за влага на материали BM31, Индикатор за влага на материали
Кат № 3510205031. Преносим уред за бързо без разрушителна индикация на разпределение на влага в райони близко до повърхността на различни материали. Дълбочина на проникване на 5 до 40 мм. Идеално средство за локализиране на влагата, включително показване на минимална и максимална влажна зона. Допълнителна функция за задържане на текущо измерената стойност, осветен дисплей и автоматично изключване. Доставя се заедно с батерии и ръководство.
Цена: 245,00 лв.без ДДС
 
BM31WP, Смарт индикатор за влага BM31WP, Смарт индикатор за влага
Кат № BM31WP. Устройство за измерване на влагата, управлявано от смартфон. Преносим уред за бързо без разрушителна индикация на разпределение на влага в райони близко до повърхността на различни материали. Дълбочина на проникване (пробонабиране) от 5 до 40 мм. Идеално средство за локализиране на влагата, включително показване на минимална и максимална влажна зона. Влагомер, който използва комбинация с приложението MultiMeasure Mobile и appSensor BM31WP и измерва влагата в близост до повърхността на стени, подове или тавани. Доставя се заедно с 2 x 1,5 V батерия AAA, 1 х каишка за китката и ръководство за работа.
Цена: 270,00 лв.без ДДС
 
MS-350A, Влагомер за почва, пясък и други MS-350A, Влагомер за почва, пясък и други
Кат № MS350A. Високо-честотен влагомер с външна сонда за измерване на съдържанието на влага на почва, пясък, прахообразни химични суровини, въглищен прах и други прахообразни материали. Приложим в химическата промишленост, селското стопанство, строителството и други индустрии. Обхват на измерване от 0 до 60 %. Доставя се в мека транспортна чанта, заедно с ръководство за работа.
Цена: 390,00 лв.без ДДС
 
Moistec Pro, Влагомер за дървени и строителни материали Moistec Pro, Влагомер за дървени и строителни материали
Кат № Moistec Pro. Преносим комбиниран уред за измерване влагата на дървени и строителни материали. Измерва дървесната влага в диапазона от 2% до 65% и влагата на строителните материали в границите от 0,1% до 33%. Доставка с заедно с каишка за носене, калъф за колан, 2 x 1.5V AAA батерии и ръководство за потребителя.
Цена: 490,00 лв.без ДДС
 
T660, Влагомер за строителни материали T660, Влагомер за строителни материали
Кат № 3510207650. Професионален преносим цифров измервателен уред за бързо определяна на съдържанието на влага на в строителни материали. Възможност за показване на минималната, максималната и средната влажност в различните участъци на замазката. Функция за настройка на звуков алармен сигнал, което улеснява работата и позволява бързо определяне на границите на зоните с недопустима влажност. Обхват на измерване от 0 до 7 % или от 1 до 200 условни единици. Доставя се заедно с батерии, заводски сертификат и ръководство за работа.
Цена: 590,00 лв.без ДДС
 
T610, Влагомер за течове и влага T610, Влагомер за течове и влага
Кат № 3.510.207.600. Професионален преносим уред за бързо, неразрушително измерване на относителна влага, включително откриване на разпределение на влага на дълбочина до 300 mm в строителни материали, стени, тавани или подове. Обхват на измерване от 0 до 200 относителни единици. Дълбочина на проникване на измервателния сигнал до 300 мм. Интегрирана функция за аларма. Функции MAX, MIN, HOLD, AVG, ACT. Доставя се заедно Батерия, Сертификат за фабричен тест, Ръководство за експлоатация и Защитна капачка.
Цена: 1 450,00 лв.без ДДС
 
PC-16A, Влагомерна везна (1mg, 160 С) PC-16A, Влагомерна везна (1mg, 160 С)
Кат № PC-16A. Автоматична влагомерна везна за определяне съдържанието на влага. Обхват на измерване от 0 до 100% влага, нагряване от 60 до 160оС. Намира широко приложение във всички области, които се нуждаят от бързо измерване на влагата на медикаменти, зърно, тютюн, химикали, чай, храни, текстил, строителни материали и др. Възможност за избор на три различни режима на измерване: ръчен, времеви и автоматичен. Лесна за работа и управление от тъч скрийн. Доставя се заедно с две измервателни тарелки, държател на тарелки, захранващ кабел, референтна калибрираща тежест и ръководство за работа.
Цена: 1 440,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG