Смарт продукти

В този раздел ще намерите различни интелигентни материали и продукти. В повечето случаи това са материали с едно или повече свойства, които могат да бъдат променени значително по контролиран начин от външни влияния, като напр. стрес, температура, влага, рН, електрически или магнитни полета, светлина или химически съединения. Интелигентните материали са в основата на множество приложения, включително сензори и задвижващи механизми, или изкуствени мускули, особено като електрически активирани полимери. Термините, използвани за описание на интелигентни материали, включват материал с форма на памет (SMM) технология (SMT) и пр.
Серни ленти за опушване Серни ленти за опушване
Кат № Sulfur Stick.Серни ленти за опушване на дъбови бъчви. Размери 20 х 2,5 cm. С една лента могат да се третират до 2-3 големи бъчви. Опушването се прилага, когато не използвате вашите бъчви, за да се предотврати образуването на оцетни бактерии. Лентата се запалва, окачва през отвора на бъчвата с помощта на тел или друг незапалим материал, след 5 минути отстранява, след което бъчвата се затваря плътно. Доставят се в опаковка, съдържаща 10 ленти.
Цена: 65,00 лв.без ДДС
 
ORP Магнезиеви гранули ORP Магнезиеви гранули
Кат № ORP-Mg. Магнезиеви гранули, произведени от магнезий с чистота над 99,9 %. Намират широко приложение за обработка на водата, за да повишат нейното pH (получаване на алкална вода), да обогатят водата с водород (водородна вода), да понижат редокс потенциала (ORP) на водата (редокс вода) и др. Доставят се в пластмасова опаковка в количество от 100 g.
Цена: 50,00 лв.без ДДС
 
Универсален термо-пластичен материал Универсален термо-пластичен материал
Кат № СмартПласт. Смарт полимер, с голямо приложение при изработването на макети и прототипи. Този полимер има всички характеристики на един "инженеринг" материал, който лесно се формова при 62°C. Загряването до тази температура може да стане с топла вода или сешоар, а формоването дори ръчно (като пластилин). Доставя се опаковки от по 100 g.
Цена: 20,00 лв.без ДДС
 
Фитил от стъклени влакна, 3 mm Фитил от стъклени влакна, 3 mm
Кат № Bengs-4184-3. Фитили от стъклени влакна (фибростъкло) с дължина 1000 mm и различни диаметри 3mm. Фитилите горят с алкохол, масло от лампа, восък или парафин. Намират приложение не само при различни горивни устройство, градински факли, но и за капилярно напояване на цветя.
Цена: 20,00 лв.без ДДС
 
Фитил от стъклени влакна, 4 mm Фитил от стъклени влакна, 4 mm
Кат № Bengs-4184-4.Фитили от стъклени влакна (фибростъкло) с дължина 1000 mm и различни диаметри 4mm. Фитилите горят с алкохол, масло от лампа, восък или парафин. Намират приложение не само при различни горивни устройство, градински факли, но и за капилярно напояване на цветя.
Цена: 25,00 лв.без ДДС
 
Фитил от стъклени влакна, 6 mm Фитил от стъклени влакна, 6 mm
Кат № Bengs-4184-6. Фитили от стъклени влакна (фибростъкло) с дължина 1000 mm и различни диаметри 6mm. Фитилите горят с алкохол, масло от лампа, восък или парафин. Намират приложение не само при различни горивни устройство, градински факли, но и за капилярно напояване на цветя.
Цена: 30,00 лв.без ДДС
 
Фитил от стъклени влакна, 8 mm Фитил от стъклени влакна, 8 mm
Кат № Bengs-4184-8. Фитили от стъклени влакна (фибростъкло) с дължина 1000 mm и различни диаметри 8mm. Фитилите горят с алкохол, масло от лампа, восък или парафин. Намират приложение не само при различни горивни устройство, градински факли, но и за капилярно напояване на цветя.
Цена: 35,00 лв.без ДДС
 
MICROBE-LIFT, Пелети от ечемична слама MICROBE-LIFT, Пелети от ечемична слама
Кат № MicrobeLift SC716. 100% натурални и органични пелети за балансиране на водата в малки езерца и подобряване на чистотата на водата. Революционна формула, обогатена с торф и хуминова киселина, която работи по-бързо и се прилага по-лесно от колкото балите, възглавниците и подложките със същото предназначение. Осигурява бавно стабилно освобождаване на полезни съставки чрез естествена активност. Разходна норма: прибл. 85 g на около 380 литра на всеки 6 седмици. Третирането може да започне по всяко време през цялата година. Доставя се в опаковка от 2 kg.
Цена: 115,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG