Дебеломери » Вискозиметри

Вискозитетът е мярка за съпротивлението на флуидите срещу преместването на техните пластове един спрямо други. Възприема се като "гъстота" или съпротивление при изливане (изтичане). Вискозитетът представя вътрешното съпротивление (напрежение) на флуида да изтича и може да бъде считан като мярка за триенето на флуида. Така водата е "рядка", тъй като има малък вискозитет, докато растителното масло е "гъсто", защото има голям вискозитет.
FC-3, Вискозиметър за бои и лакове, 3 mm FC-3, Вискозиметър за бои и лакове, 3 mm
Кат № FC-3. Цилиндрична чаша (фуния) за измерване на вискозитет на бои и лакове с диаметър на отвора 3 mm. Обхват на измерване в зависимост от диаметъра на отвара от 7 до 42 cSt (Санти Стокс). Намира приложение за определяне на относителния вискозитет (време на изтичане) на бои, лакове и подобни на тях продукти. Отговаря на изискванията на БДС EN 535, ISO 2431. Доставят се заедно със статив с нивелиращи крака.
Цена: 395,00 лв.без ДДС
 
FC-4, Вискозиметър за бои и лакове, 4 mm FC-4, Вискозиметър за бои и лакове, 4 mm
Кат № FC-4. Цилиндрична чаша (фуния) за измерване на вискозитет на бои и лакове с диаметър на отвора 4 mm. Обхват на измерване в зависимост от диаметъра на отвара от 35 до 135 cSt (Санти Стокс). Намира приложение за определяне на относителния вискозитет (време на изтичане) на бои, лакове и подобни на тях продукти. Отговаря на изискванията на БДС EN 535, ISO 2431. Доставят се заедно със статив с нивелиращи крака.
Цена: 395,00 лв.без ДДС
 
FC-5, Вискозиметър за бои и лакове, 5 mm FC-5, Вискозиметър за бои и лакове, 5 mm
Кат № FC-5. Цилиндрична чаша (фуния) за измерване на вискозитет на бои и лакове с диаметър на отвора 5 mm. Обхват на измерване в зависимост от диаметъра на отвара от 91 до 325 cSt (Санти Стокс). Намира приложение за определяне на относителния вискозитет (време на изтичане) на бои, лакове и подобни на тях продукти. Отговаря на изискванията на БДС EN 535, ISO 2431. Доставят се заедно със статив с нивелиращи крака.
Цена: 395,00 лв.без ДДС
 
FC-6, Вискозиметър за бои и лакове, 6 mm FC-6, Вискозиметър за бои и лакове, 6 mm
Кат № FC-6. Цилиндрична чаша (фуния) за измерване на вискозитет на бои и лакове с диаметър на отвора 6 mm. Обхват на измерване в зависимост от диаметъра на отвара от 188 до 684 cSt (Санти Стокс). Намира приложение за определяне на относителния вискозитет (време на изтичане) на бои, лакове и подобни на тях продукти. Отговаря на изискванията на БДС EN 535, ISO 2431. Доставят се заедно със статив с нивелиращи крака.
Цена: 395,00 лв.без ДДС
 
FC-8, Вискозиметър за бои и лакове, 8 mm FC-8, Вискозиметър за бои и лакове, 8 mm
Кат № FC-8. Цилиндрична чаша (фуния) за измерване на вискозитет на бои и лакове с диаметър на отвора 8 mm. Обхват на измерване в зависимост от диаметъра на отвара от 600 до 2000 cSt (Санти Стокс). Намира приложение за определяне на относителния вискозитет (време на изтичане) на бои, лакове и подобни на тях продукти. Отговаря на изискванията на БДС EN 535, ISO 2431. Доставят се заедно със статив с нивелиращи крака.
Цена: 395,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG